Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Eki Görüntüle 2776573
Masallah tebrik ederim 👏👏👏

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim 😂

Eklentiler

• 20210205_111320.webp
    20210205_111320.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar gunaydin

gecen hafta:63.6
Bugun 62.3🙏🏻
fark 1.3
Yuzde 2.044 🥳🥳

S Suskunhanim

cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim

haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Ortim süpersin,çok çok sevindim😍😍 o zaman yeşilçay ve walk a devam😍😍
Bugün beni şaşırtma gününüz hayra alamet değil biri bomba patlatacak gibi hissediyorum 🙈🤣
Tebrikler canım bu savaştan zaferle çıktın valla
Ay diğer yorumları okuyamadım ki🙊her yer her yerde, acil temizlik yapmam lazım🙈bunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma😂😂

aysunum yoğunluğuna rağmen çok güzel sonuc tebrik ediyorum canım:KK68:
dişçiden cıkınca haber ver inşallah :KK200:
Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.

Ay diğer yorumları okuyamadım ki🙊her yer her yerde, acil temizlik yapmam lazım🙈bunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma😂😂
Ben daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))
Kaçayım bende midem delincek 🤭🙈

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Oo tebrik ederim canım,süper bir sonuç yine😍😍😍👏👏👏👏
Cherry Mom Cherry Mom hedefimi yazmayı unutmuşum 57.0 olsun hedefim e mi

Kizlar gunaydin

gecen hafta:63.6
Bugun 62.3🙏🏻
fark 1.3
Yuzde 2.044 🥳🥳

S Suskunhanim

cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim

haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom Cherry Mom @Namaria

Eki Görüntüle 2776694

Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7

Hedef:67

Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün 🤭
Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Tebrik ederim hepinizi 👏👏👏 insallah bana da en kisa zamanda baslayip böyle guzel sonuclar gormeyi nasip eder Allah im amin 🌷🌷🌷

Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım ♥️ umarım iyi geçer yaz bize sonra 😘

Ben daha kahvatı bile yapmadım 8 de gözümü açtım kahve içip duruyorum :))
Kaçayım bende midem delincek 🤭🙈
Annemlerle döndüğüm için hemen yaptık kahvaltıyı yoksa cumalari erken kahvaltıya hayır😂
Afiyet olsun sana da canım🥰 erken kalkamayinca kahvemi de icemedim

Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Eki Görüntüle 2776573
Wuuuuw bomba patladı ortimdeen :nazar::KK9::KK9::KK9: çok iyi tebrikler canım bu gayret tez başarı getirecek😍

Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım ♥️ umarım iyi geçer yaz bize sonra 😘
Evet hatırlıyorum Esra kaptanim bende korkuyorum ama yukarıda ne olduğunu bilmediği için soğuk kanlı suanlik onun yerine ben pır pır🤭 🙄

kızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum :KK22: :rolleyes:
@Pain Killer ya da DeryaOnDiet DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Burda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatli 😜 ve acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.

Back
X