Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(5-12 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Beni çıkarabilirsin canım.
haftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlar @DeryaOnDiet azaydidem azaydidem ve @balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah :KK60:
@Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım :KK200:
A asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur :KK200:
Bakıyorum aslında ama ancak bu kadar vakit ayırabiliyorum😊üzgünüm daha fazlası olmaz.sizi de oyalamayım. Emekleriniz için teşekkürler Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria ve etiketleyemediğim hepiniz😘

Beni çıkarabilirsin canım.

Bakıyorum aslında ama ancak bu kadar vakit ayırabiliyorum😊üzgünüm daha fazlası olmaz.sizi de oyalamayım. Emekleriniz için teşekkürler Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria ve etiketleyemediğim hepiniz😘
canım ortaklıkta olmazsın gene menü yazarsın ki takımdanda mı ayrılıyorsun anlamadım ben
etiketlerin amacı senin daha iyi motive olmanı sağlamaktı canım üzüldüm şimdi

Çok şükür ama benim içinde koruma doneminın ılk ayı kabus oluyor 😏😏

Bır geldim sımdıde gıdıyorum 😂😂 darısı sizlere inşallah
Sporcu gecmisi var sanirim eger oyleyse sporu bırakmadigin sürece sorun olmaz canim 😊 2 hafta sık disini sonra rayina oturur kiloda

canım ortaklıkta olmazsın gene menü yazarsın ki takımdanda mı ayrılıyorsun anlamadım ben
etiketlerin amacı senin daha iyi motive olmanı sağlamaktı canım üzüldüm şimdi
Ben çok iyi motive oldum canım sagol ama hayatta her ilişki karşılıklı yürür. Ben karşılığını veremedim🙃o yüzden ayrılayım. Çünkü ben bu kadar katılabilirim yani daha çoğu şu anki hayat şartlarımda mümkün değil😊ancak akşamları belki telefonu biraz elime alıp vakit geçirebiliyorum.o da her şeye yetmiyor

Ellerine sağlık canım🤗

Merhaba yeni ortim😂yeni ortim açıklansın öyle menümü paylaşayım diye bekliyordum ben de🤗
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
merhaba canııım bu hafta içinde de bayağı sohbetimiz olmuştu güzel denk geldi :KK60:
Vuh ortim günahı baya çıkartmışsın maşallah ama toparlayabiliyorsan sıkıntı yok😂😂
hahaha :D çıktı mı benden? çıktı tamam rahip bey de bana dua verir affolmam için tamamdır :D :D
@balpamuk ilk göz ağrım🤗 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ismini yazarken çıkmayınca doğru yazayım diye on kere baktığım cancağızım😅 (olsun yine olsa yine bakarım🤗🤗🥰) tebrik ediyorum çok çok güzel birr ortalama🎉🎉🎉🎉 gözüm kalmış olabilir😅😂
yaaa sen de mi cnmmm :D bak sanse yazınca bir tek ben çıkıyorum nerde görsen tanırsın hahaha :D
sağol bebişim işte yemiş yemiş şişmiş birinin ilk haftasıı :D
Hoş geldin Michael Phelps 🤭😂😂
hahahaha :D :D 40 fırın ekmek yemem lazım onun için yoksa benim menü + 1 ekmek mi :eek:
verilen %3 nasıl geri alınır menüsü olmuş :KK70: Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak balım naaptın okurken doydum :KK70:
yok kıız %1 i geri alırım en fazla :D polyannacılık mı diyim ahfsfahs
Okurken doymak ne kelime çatladım ben çatladım😂
yaaaa :KK48: ketonun tam tersi bi de :D

Çılgın artıyla başlamasaydın bu hafta çok iyi bi eksi alırdın sevgili eski ortim. Hafta başımdan beri menün çok güzeldi. Ben seni olumsuz etkiledim.kusura 😚

Sevgili kaptanım sabah tartı bildirimini yapmak için bile ekstra vakit ayırdım.çünkü burada hayat çok hızlı. Bugün cuma, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu için bütün birikmiş işlerimi bugün bitirmem gerekiyordu. Hafta ortasında belmayne gibi haftaya detoksumsu bir şeyler yapacağımı söylemiştim. Bunu hergün özellikle söylemedim çünkü biri bana hem yediğini yazsa hem de kusura bakmayın vs. dese samimi bulmazdım. yani yemeseydin o zaman diye düşünürüm. Size dönmememin sebebi de buydu. Yani yemişim zaten, hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim. Hem yeyip hem de size pişmanmışım gibi yapamam ki.
Bu konuda 3.kez uyarı alıyorum. Demek ki bu işi beceremiyorum. Elimden gelen bu kadar malesef. Kendimi tutmam konusunda grup benim işime yaradı ama ben kendim devam edeyim.sizi etkilemeyim. hazır bildirim yapmışken beni çıkarabilirsin. Hoşça kalın

En çok sana şaşırdım canım menün ve sporların o kadar güzeldi ki tartıda görmesen de bedeninde mutlaka karşılığını görmüşsündür.
Estağfirullah canım.
İnişler çıkışlar olacak elbette. Yani tabiiki senin kararın ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum. Öyle hemen ayrılma kararı alma bence. Burası insana iyi geliyor ❤️

Ben çok iyi motive oldum canım sagol ama hayatta her ilişki karşılıklı yürür. Ben karşılığını veremedim🙃o yüzden ayrılayım. Çünkü ben bu kadar katılabilirim yani daha çoğu şu anki hayat şartlarımda mümkün değil😊ancak akşamları belki telefonu biraz elime alıp vakit geçirebiliyorum.o da her şeye yetmiyor
tamam canım tabi ki herkesin hayat yoğunluğu ayıracağı vakit aynı olamaz anlıyorum seni, akşamları gelip gene menü yazabilirdin ortilere dahil etmezdik seni alt listede devam ederdin canım istersen öyle yapalım ama tercih senin tabi ki:KK200: Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız gelsin bi konuşursunuz canım

merhaba canııım bu hafta içinde de bayağı sohbetimiz olmuştu güzel denk geldi :KK60:

hahaha :KK70: çıktı mı benden? çıktı tamam rahip bey de bana dua verir affolmam için tamamdır :KK70: :KK70:

yaaa sen de mi cnmmm :KK70: bak sanse yazınca bir tek ben çıkıyorum nerde görsen tanırsın hahaha :KK70:
sağol bebişim işte yemiş yemiş şişmiş birinin ilk haftasıı :KK70:

hahahaha :KK70: :KK70: 40 fırın ekmek yemem lazım onun için yoksa benim menü + 1 ekmek mi :eek:

yok kıız %1 i geri alırım en fazla :KK70: polyannacılık mı diyim ahfsfahs

yaaaa :KK48: ketonun tam tersi bi de :KK70:
Yok kuzum. O bu menünün üstüne seni de yer 😂😂

hawar hawar ortiligimiz hayırlı olsun, hadi gel bir yeşil çay içip muhabbet edelim😅🤗
Merhaba canım
Bende şimdi siyah çay içiyordum
Umarım beraber güzel bir hafta geçirir güzel kilolar veririz
Gerçi ben kendim için bir klasik olarak bu gün her şeyi gömdüm ama yarın dan itibaren ful dikkat

hahaha :KK70: çıktı mı benden? çıktı tamam rahip bey de bana dua verir affolmam için tamamdır :KK70: :KK70:

yaaa sen de mi cnmmm :KK70: bak sanse yazınca bir tek ben çıkıyorum nerde görsen tanırsın hahaha :KK70:
sağol bebişim işte yemiş yemiş şişmiş birinin ilk haftasıı :KK70:

hahahaha :KK70: :KK70: 40 fırın ekmek yemem lazım onun için yoksa benim menü + 1 ekmek mi :eek:

yok kıız %1 i geri alırım en fazla :KK70: polyannacılık mı diyim ahfsfahs

yaaaa :KK48: ketonun tam tersi bi de :KK70:
Bakalım bir sonraki cuma bizi ne bekliyor çok merak ediyorum😂😂

Bakalım bir sonraki cuma bizi ne bekliyor çok merak ediyorum😂😂
Haftaya 1. Sin bebegim sen ben inaniyorum sana. Bugun de resmen sansizligina sonuncu oldun yoksa sonuncu olunacak bi arti degildi.tam gaz devam 🤩🤩

Back
X