Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok güzel menü maşallah. Sporun da çok güzel 🧿(nöbetçi ortilik yapayım Namaria Namaria 🤭)
Canim tesekkur ederim 🥰 ortim gelene kadar bi suru ortim var burda🥰
Sporu da hic duzenli yapamiyorum ama bu hafta yapicam insallah 😂
Menüde sporda çok iyi nurcum bu hafta cumadan niyeti bozmuştun sanki ama iyi gidiyorsun hiç bozma şuan belliki verme dönemindesin gidiyorken hiç duraklatmamak lazım sonrasında çünkü biz sıksak bile duraklamaya ister istemez giriyor insan

Yeşil çaya devam ediyor musun ?
Nikinik Nikinik Chloe yapmış onu spor no 6 cardio olarak kabul edebiliriz canım belki öyle saymışsındır ama ekleyeyim dedim 🤭
Evet kaptanim bozmiycam. Bugun ise ugramam gerekiyor. Uzun zamandir giyemedigim pantolonlarimi denedim biraz zor da olsa oldu cook sevindim😊 onun gaziyla devam
Yaa dun gece ben bi kacamak yaptim. Gece cok aciktim saat 9 da corn flakes bar yedim kalorisi az ama yememem lazimdi😞 onu da itiraf ediyim
Yesil cayi icmiyodum ama simdi hemen yapiyim bi tane ☕

Ohh süpersin ortim😍 benim bileğim zorluyor yapsam mı yapmasam mi bilemedim😔Daha kötü olmasından korkuyorum
BEn akşam yazacaktım ama kalmış yapmışsın bile dikkat et bileğine canım çok zorlama

Kahvaltı 2 yk lor ile tek yumurtadan omlet, 2tk bal, 2 dlm tb ekmegi

Ara yok

17de dünden kalan yemekler 2 yk pilav, 2 yk patates tavuk, 1 YK kuru fasulye, 1 kepse tavuk çorbası
19 gibi incir (2 tane) ve çiğ badem(sayısını bilmiyorum🙈ayiklarkwn kiriklardan attım ağzıma.bi çatal pasta

1,5 lt su, 1 yeşilçay (spor sonrasi)

Spor
11000 adım(1 numara) ↔️110+100 puan
1055 zıp(5 numara) 211+150(ikinciye 100+50 veriyorduk değil mi Cherry Mom Cherry Mom ?)
30 dk lesli bosted walk(2 numara ) (90+150)
TOPLAM= 801 PUAN🤩🤩

@_Reyyan hawar hawar @nikinik🙈
Menü benimki gibi karbonhidrat biraz fazla olmuş ama spor çok iyi canım
Birazda suyu arttırırsan süper olacak
Corekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır🥰

Neler kaçırıyorum🤩🤩🤩

Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin😂😂

Tarih mi alanın? Ay izlemedim🙈 bı ara izlemeliyim galiba😅

Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorum😔dizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım😂
Evet ya oğlum bakıcıya alışsın diye yanına gittik 2-3 saat kadın hazırlamış yemeden de bırakmadı
Artık sporla dengelemişimdir umarım
Benim de canım çekti ama kabak mevsimi değil,almam😔 kereviz yapayım bari ama asıl sorun şu ki ben sarımsaklı yoğurt yiyince canım çok fazla tatlı istiyor sonrasında😡
Çok ilginç benimde aşırı uykum geliyor
Tansiyonum düşüyor sanırım sarmısaklı yoğurt yiyince😁

yarimuhendis yarimuhendis 66.2 cnm yine 500 gr gitmiş sinir oldum ve hafif ödemle uyandım yine ben daha çok bekliyordum o kadar açlığa sinir oldum ya :KK42:
Regl olana kadar hergün vücut bana karşı çalışacak böyle of :KK53:
neyse ben normal düzene devam o zaman
Ortim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devam😍😍

Ortim cumadan beri iyi idare ettin çok güzel sonuç aldın ben seni tebrik ederim aynen normal düzenle devam😍😍
sağol aşkım ;) ama moralim bozuldu yine ya, o kadar açlık,şıpır şıpır ter, yine aynı sonuç oldu neyse regl döneminden sonra daha çok veririm belki olur mu? :rolleyes:
valla dolabımda kekler,saray helvaları,çikolatalar... bayağı bi bakıştık :D batsın bu dünya moduna girmek üzereydim sonra meleğim dürttü gel cnm dedi kahvaltımızı yapalım kapat dolabı yavaşça :D :D :D
Günaydınlar herkese🌸🌸ben bugün birazcık miskin uyandım😑benim mesleğimle ilgili bi online eğitime katıldım o bugün başlıyor 2 haftalık bi süreç verimli geçerse sonunda alacağım sertifika bu korona zamanında beni diğer öğrencilerden ayıracak diye düşünüyorum☺☺
ooo canım tebrikler :KK9:

sağol aşkım :KK66: ama moralim bozuldu yine ya, o kadar açlık,şıpır şıpır ter, yine aynı sonuç oldu neyse regl döneminden sonra daha çok veririm belki olur mu? :rolleyes:
valla dolabımda kekler,saray helvaları,çikolatalar... bayağı bi bakıştık :KK70: batsın bu dünya moduna girmek üzereydim sonra meleğim dürttü gel cnm dedi kahvaltımızı yapalım kapat dolabı yavaşça :KK70: :KK70: :KK70:

ooo canım tebrikler :KK9:
Canım ben çok aç olduğum günler de hiç eksi göremiyorum ancak çok doyduğum günün ertesi günü kesin artıyım dediğimde iyi bi eksi görüyorum😂sen yine iyi eksi gördün😂ve bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi kalkar kalmaz suyumu içtim😂😂

8 subat
Sabah
6 kasik menemen
3 tane ince uzun form gliserinlerden😂

Arada
Nescafe
1 kare bitter

Aksam
Esim uzun zamandir kahvalti yapmadigi icin kahvaltilik hazirladik
2 catl pastirmali yumurta
3 dilim sucuk
1 siyah 2 yesil zeytin
2 kucuk parca eski kasar
1 kepce yesil mercimek corbasi
2 kasik yogurt

Gun icinde
2 form cay
1 yesil cay
Su 2.5 lt

Spor
2-6-7 yapildi ama cardio 10 dk zumbada 5 dk olarak leslie 30 dakika
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @_Reyyan
Ortim menun guzel olmus.aksam kahvaltisini ekmeksiz atlatmissin.
Sporlarda 6ve 7yi yazmadim cunku dakikalari eksik bilgin olsun

Canım ben çok aç olduğum günler de hiç eksi göremiyorum ancak çok doyduğum günün ertesi günü kesin artıyım dediğimde iyi bi eksi görüyorum😂sen yine iyi eksi gördün😂ve bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi kalkar kalmaz suyumu içtim😂😂
öyle mi diyorsun :)
bu sabah mı şişlik hissettin cnm?

Kızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder. 🙏Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim. :KK36:
Corekle kurabiye olmasa bugunki sporuna güzel bı eksşi kesjn gelir derdim ama pes etmek yok,zararın neresinden dönersek kardır🥰

Neler kaçırıyorum🤩🤩🤩

Yok yok bence kaslı bir spor hocasi hakkından geliranca senin😂😂

Tarih mi alanın? Ay izlemedim🙈 bı ara izlemeliyim galiba😅

Artık çok geç, sporun sicagiyla hissetmeyi ziplamistim da ama şu an ağrısından uyuyamıyorum😔dizim de başladı ağrımaya,yukarı doğru geliyorlar ya bakalım😂
Hay Allah ya. Güzelce dinlenir canım. Çobucak geçer inşallah 🙏❤️

Bölümüm edebiyat canım.
O sahneyi bulursam atarım linkini 😂
Günaydıın kızlarrrr güneşli bir günden merhabaaa :KK36:
Ay ay burada da tam bahar havası 😍
yarimuhendis yarimuhendis 66.2 cnm yine 500 gr gitmiş sinir oldum ve hafif ödemle uyandım yine ben daha çok bekliyordum o kadar açlığa sinir oldum ya :KK42:
Regl olana kadar hergün vücut bana karşı çalışacak böyle of :KK53:
neyse ben normal düzene devam o zaman
Kuzum güzel gitmiş aslında. Neye sinir oldun

Kızlar günaydın.
Sabah tartıldım. Cumaya göre 400 artıdayım ama o çılgın artı gitmiş şükür. İnşallah böyle devam eder. 🙏Danışmanım da çok güzel bir dönüş yapmış tezimin bölümüne. Şimdi yeni bölüme bismillah diyeceğim. :KK36:

Hay Allah ya. Güzelce dinlenir canım. Çobucak geçer inşallah 🙏❤️

Bölümüm edebiyat canım.
O sahneyi bulursam atarım linkini 😂

Ay ay burada da tam bahar havası 😍

Kuzum güzel gitmiş aslında. Neye sinir oldun
cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor :KK42:
Dünden beri şiş hissediyorum ve tartıda artı çıkacağımdan emindim o yüzden tartılıp moral bozmak istemedim ama perşembe tartılırım cumayı kestirebilmek için😂
tamam cnm zorlamayalım seni :D

cnm evvelsi gün daha çok yemiştim ve daha az spor yaptm ama dün, o günle aynı vermiş oldum cnm ona sinir oldum bi de yine ödem hissettim sabah
erkekler kesinlikle daha hızlı verebiliyor :KK42:

tamam cnm zorlamayalım seni :KK70:
Bu arada ortim fazla spor yapınca da vücut ödem toplayabiliyor kendimden biliyorum geçen hafta yine onun gazabına uğradım😂

Back
X