Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet okudum ve şaka olduğunu biliyordum çıkma işinin.Ah Sebastian hep senin yüzünden,sen öyle demesen kaptan bana kizmayacakti🤪bı daha çıkacam falan deme😅
Ayrıca teşekkür ederim🥰🥰
Alinganlasmak mi😅 ben hep alinganim zaten🤪 Doğduğun ev kaderindir🙈
Neyse içimdeki psikoloğu ortaya çıkarmadan uyuyayım,yorgunluktan ölüyorum 😔
İyi geceler kuzum 😘😘😘

S Suskunhanim cidden bende dönüp dönüp mesajıma baktım mesajımda aksine sizi düşünen şeyler var neden aksi şekilde anladın birazda olsa tanıyamadık mı birbirimizi aşkolsun.
Ben artık birine espri harici bir cümle burda kuramayacak mıyım kızlar ? Cidden ne zman ciddi birşey yazsam biri takımdan ayrılmayı teklif ediyor bende ayrılcam zorlamayın beni lütfen
Benim derdim kaçamak yapılması da değil azaydidem azaydidem tatlım inan gülüyorum kiminin nefsi ağır basıyor kimi yenik düşüyor

Ben devamlı şu döngüden yoruldum Perşembe günü kaçırdım en son kaça kadar bildirim yapabilirm. O saate kadar susuz kalçam aç kalcam vs.. istiyorum ki sadece Perşembe olması gerektiği gibi menüler kapansın bitsin öğlene kadarda liste oluşsun. Aksi takdirde o stres her cuma benide karşı tarafında yoruyor inanın tek derdim bu. Eğer takımı düşünüp geç bildirim yapıyorsanız yine takımı düşünüp Perşembe biraz özenli menü olsun olmaz mı diyorum
Anladim kaptanim demekki bnde yanlis anlamisim🤭
Kız gerçekten takımımız en iyisi olsun istiyor 😘 kusursuz olsun diye uğraşıp herkesle ilgileniyor yani kuzum , istediği elimizden gelenin en iyisini yapmamız yani :KK66: ben de izinden gelince ismimi değiştirdim ,herkes şaka yapınca ben memnunum ismimden ama çıkabilirim demiştim alınıp :KK70: sonra komik bişey olduğunu fark ettim çünkü burda kimse ciddi olarak bilerek isteyerek kimseyi kırmaz kuzum 😘😘😘belki zor bi dönemden geçerken alınganlaşmışsındır :KK66: hepimiz seni çok seviyoruz ve ben çok gülüyorum komik mesajlarına :KK48:

Aynen cnm, üst listedeyken yapsam daha sert bi tepki verirdi bana da çünkü gerçekten başarmamızı istiyor :KK66:

İyi geceler kapticim 💗
Kesinlikle öle ama ust alt hic farketmez bence hedefe dogru yurumeyelim kosalim donutlari corekleri arkamizda birakalim😂

IMG_20210212_065932.webp

Günaydın güzel insanlar 🌸
Bildirimimi şuraya koyayım
Geçen cuma 67.7
Pazartesi : 68.5
Bugün: 68.0

Hemen kalktigim gibi tartindim evden çıkmam gerekiyordu ödem de olabilir.

Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer

Günaydın kızlarrr :KK71:
20210212_073717.jpg
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi🥲

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah

Eki Görüntüle 2781296

Günaydın güzel insanlar 🌸
Bildirimimi şuraya koyayım
Geçen cuma 67.7
Pazartesi : 68.5
Bugün: 68.0

Hemen kalktigim gibi tartindim evden çıkmam gerekiyordu ödem de olabilir.

Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Uyandığın gibiyse evet ödem olma ihtimali yüksek😊😊
Eki Görüntüle 2781301

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Tebrik ederim canım🤗demek yaptığın sporlardan kaynaklıymış artı çıkman😂

Sözde ilk bildirimi ben yapacaktım😂😂

Aaa ne kadar suredir yapiyor ki gercekten etkilimi belli bir sure sonra duraklıyormu acaba Monica_ Monica_
Canimcim gunaydin 😊 ben aylardir if yapiyorum. Ife cok alistim. Arada da omad yapiyorum. Eskiden daha cok yapardim duzenli olarak haftada 1-2 gun. Bir ogun kahvalti tarzi cok doyurucu yiyorum. Etkili oluyor. Ertesi gun kilo degisimi belirgin oluyor.
sen de if mi yapiyorsun canim? Oyleyse daha kolay olabilir omad yapman

Güzel birşeye benziyo 8 dk olduğuna göre baya sağlam bir spor yapıyo tam yapıyo :)

Canım insülin direnci bende de var ama ilacı kendi kendime bıraktım çok ilaç kullanmayı takip edebilen biri değilim. Birde çok mide bulantısı yapıyor belki de ondan devam edemiyorum. Hangi ilacı kullanıyorsun sen ?

Aaa bende varım kaptanım, bilgisayar öğretmeniyim ben :KK39: 7 yıl kadar öğretmenlik yaptım :)
3. Gunum karin kaslarimda baya degisim var.

Selam kizlar
Youtube da gezerken omad diye biseyle karsilastim. If benzeri bisey ama tek öğün yiyip 22 23 saat aclik suresi var. Deneyen oldumu acaba aranızda
Canım ben de yaptım bir ara tek öğün. İf ten sonra kolay oluyor ama direk tek öğünle başlamak zor. Kilo konusunda etkili oluyor gerçekten.
Ama ilk kez en son kaçta bildirim diye sordum ben. Bugün misafirim olduğu için 7-8 gibi yedik yemeği,arkadaşımın eşi o saatte yetisebildi.Borek dışında cis yok, onu da sabah yedim.Kac zamandır simit yemiyorum bugün simit getirmişler buram buram tüttü ama yemedim, tatlı yemedim,kurabiye yemedim,çikolata yemedim kahvelerin yanında(Şunu bunu yemedim diye yazmak istememiştim aslında ama yaptığım fedakarlıkların altını cizeyim dedim🤪).tatil süresince dört dörtlük menüm oldu diyemem ama yememem gereken bir şeyi yediysem gittim zıpladim bunu da çok iyi biliyorsun.
Şimdi tartıldım yatmadan güzel de bı rakam gördüm ama erken kapatssam daha iyisini gorecegime eminim.Her cuma 100 Gr 100 gr dir diye uğraşıyoruz biliyorsun.
Seni sucladigim tek bı cümle de olmadı.İstersen çıkabilirim cümlesi de tüm samimiyetimle söylüyorum trip için falan değildi ya da blöf ya da ne bileyim.Kirdiysam özür dilerim ,kusura bakma.Samimiyetinden de asla şüphem yok,geçen yıldan beri ne kadar iyi organize ettiğini,düştüğümüz noktalarda nasıl topladığını biliyorum💜 Ama hala mesajını hak edecek de bir şey yaptığımı düşünmüyorum 🙈😅gulen yüz koyayım da kızma🤪🥰🤗🤗
Arada yiycez kaptan fırçası canım 🤭🤭
Bu sefer sana denk geldi. 😂
Kuzum bir yere gitmek yok yaaa seviyoruz seni :KK60:

Eki Görüntüle 2781301

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Orticim tebrik ederim seni. Benim de isteğim haftada 500 cük ama iki haftadır olmuyor maalesef 🤦‍♀️ne yapalım yine umutla başlayalım haftaya🤷‍♀️ 🙃
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Tebrik ederim canım. Çok güzel yüzde ❤️
Kizlar gunaydin

gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76