Ama ilk kez en son kaçta bildirim diye sordum ben. Bugün misafirim olduğu için 7-8 gibi yedik yemeği,arkadaşımın eşi o saatte yetisebildi.Borek dışında cis yok, onu da sabah yedim.Kac zamandır simit yemiyorum bugün simit getirmişler buram buram tüttü ama yemedim, tatlı yemedim,kurabiye yemedim,çikolata yemedim kahvelerin yanında(Şunu bunu yemedim diye yazmak istememiştim aslında ama yaptığım fedakarlıkların altını cizeyim dedim

).tatil süresince dört dörtlük menüm oldu diyemem ama yememem gereken bir şeyi yediysem gittim zıpladim bunu da çok iyi biliyorsun.
Şimdi tartıldım yatmadan güzel de bı rakam gördüm ama erken kapatssam daha iyisini gorecegime eminim.Her cuma 100 Gr 100 gr dir diye uğraşıyoruz biliyorsun.
Seni sucladigim tek bı cümle de olmadı.İstersen çıkabilirim cümlesi de tüm samimiyetimle söylüyorum trip için falan değildi ya da blöf ya da ne bileyim.Kirdiysam özür dilerim ,kusura bakma.Samimiyetinden de asla şüphem yok,geçen yıldan beri ne kadar iyi organize ettiğini,düştüğümüz noktalarda nasıl topladığını biliyorum

Ama hala mesajını hak edecek de bir şey yaptığımı düşünmüyorum

gulen yüz koyayım da kızma