Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaayydııınnn :))

Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85

Cherry Mom Cherry Mom @L O L

Eki Görüntüle 2781417

Gecen cuma: 59.5
Bugun: 59.1
Fark: 400
Yuzde: % 0,672
Hedef: 58.5

@thequeensgambit

Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448

Cherry Mom Cherry Mom
Hedefim 79.8

Kilo bildiriyorummm
-3 çok istedim ah börekleri yemeyeydiimmmm

Geçen hafta 85.5
Bu hafta 82.7
Fark -2.8
Yüzde %3,27

Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula

Eki Görüntüle 2781470
yarimuhendis yarimuhendis
Geçen cuma 66.5 kg bugün 65.9 kg fark -600 gr çak ortim aynı gr vermişiz :KK5:😂
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım dikkatini çekerim yağ biraz daha düşmüş :KK66:
Demek ki kaçamak işe yarıyor :KK70: :KK70: :KK70:

Tebrikler kizlar 👏👏👏

DeryaOnDiet DeryaOnDiet yok canim yarismayalim ben su ara kendimle bile yarışamıyorum :KK34:

Kesinlikle haklisin kaptancim. Cok tesekkur ederim emek verio cok guzel detayli yazmissin. Bugun ben de aynisini dusundum inan. Dedim 76yi bile geride birakamamisim daha. Ama soz boyle devam rtmeyecek z yeni listemde aclik hissetmiyirum. Bebis de artik gun gectikce daha iyi uyuyor geceleri. Tekrar sagol canim. Cok motive etti yazin beni ❤️
Sen sağol canım :KK200:
Bebişin düzene girmesine çok sevindim,tüm hayatımız onlara endeksli daha iyisi olacak eminim hadi bakalım :)))

Kızlar Anka Anka yı cuma telaşı tanıştıramadım sizlerle :)

Kendisi eski kaptanlarımızdan bu platforma çokca katkısı olmuştur,benimde kaptan yardımcılığım sırasında bana destekleri olmuştu sağolsun :) sonrasında kendi isteğiyle kaptanlığı bırakmıştı. Eminim onun bize bizimde ona katacağı çok şeyler vardır tekrardan hoşgeldin Anka Anka :)
Anka Anka hosgeldin cok eski olmasada bizde eskiyiz 😂

Merhaba kizlar mesajlari alintilayamadim. Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlere de haftaya bol eksiler dilerim harikasiniz hepiniz.
Ben fotograf cekmedim listelerde olmayinca aklima gelmedi ama bir motivasyonda benden gelsin. Cumartesi gunu basladim bende ifle diyete
Cumartesi 80.3 ile basladim
Bugun 77.5 dim. Tabi yeni baslayinca odem falan attim ama gobegim gitti baya yine motivasyon oluyor odem falanda olsa. Bakalim sonrasi nasil olacak. 🙈🙈
-2.8 mii harikasıınn canım :KK9::KK9::KK9::KK9:
Gönüldn tebrikleer bu sefer daha iyisini yapacaksın eminim

C Cagrihilal1 efsane geri dönüyor o zaman🤩 hadi menü listesi senin dönüşümlerine hasret kaldı🤭
Donusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli. 😂😂😂 ama eve doneyim borekle ekmegi donusturecegim 😂😂 donusum demek ben demek. Listelere donmeyi istiyorum ama kontrol tamamen bende olmayinca aksilik yasamak istemiyorum. Menuleri kendim ayarlayamiyorum ne piserse onu yiyoruz. Kendime ayri bisey yapamiyorum. Kantarla tartiliyorum basina bi is gelse tartilma olasiligim yok. Cok hareketsiz degilim ama spor adi altinda bisey yapamiyorum. Simdilik izliyorum sizi elimden geldikce katiliyorum gruba eve doner donmezde listelerdeyim insallah. gidene kadar biraz kontrol altina almaya calisiyorum. Ne kadar versek fayda 😂😂 yine basladik gecensene bu zamanlarda diyetteydim ben ya ne tesaduf 🙈🙈🙈

Tünaydınlarr 🥰
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1

Eklentiler

• 20210212_113308(0).webp
    20210212_113308(0).webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 18
Eki Görüntüle 2781470
yarimuhendis yarimuhendis
Geçen cuma 66.5 kg bugün 65.9 kg fark -600 gr çak ortim aynı gr vermişiz :KK5:😂
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım dikkatini çekerim yağ biraz daha düşmüş :KK66:
Demek ki kaçamak işe yarıyor :KK70: :KK70: :KK70:
Tebrik ederim kuzum 😘
teşekkür ederim canım benim :KK200: spor yapamadım ama diyete devam bu hafta inşallah acık havada yürüyüş yapmaya calışacağım daha iyi gider :KK200:

sağol canım sıkıntılar var ama geçer inşallah teşekkür ederim :KK200:

sağol canım benim biliyorum desteğin yeter senin hatrına mezuniyet istemedim bu hafta :))

inşallah canım gelsin artık :)

teşekkürler canım amin inşallah
Oyy canım benim. Sen bu hafta iste mezuniyeti istersen. Çünkü şu an tam ihtiyacın olan şey. Sonuçta haftaya göreceksin o 7 li rakamı 😍

Donusturemiyorum burda reyyanim elim kolum bagli. 😂😂😂 ama eve doneyim borekle ekmegi donusturecegim 😂😂 donusum demek ben demek. Listelere donmeyi istiyorum ama kontrol tamamen bende olmayinca aksilik yasamak istemiyorum. Menuleri kendim ayarlayamiyorum ne piserse onu yiyoruz. Kendime ayri bisey yapamiyorum. Kantarla tartiliyorum basina bi is gelse tartilma olasiligim yok. Cok hareketsiz degilim ama spor adi altinda bisey yapamiyorum. Simdilik izliyorum sizi elimden geldikce katiliyorum gruba eve doner donmezde listelerdeyim insallah. gidene kadar biraz kontrol altina almaya calisiyorum. Ne kadar versek fayda 😂😂 yine basladik gecensene bu zamanlarda diyetteydim ben ya ne tesaduf 🙈🙈🙈
ay ama listeye şu -3 le girseydin niye şimdi başladın ki sen :D:D insan bi sorar :D

Back
X