Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrr :KK71:
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi🥲

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah

Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom Cherry Mom @SanSebastianCheesecake

Kizlar gunaydin

gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus

Kilo bildirimi
Geçen haft:68
Bu hafta: 67,7
Fark:-300
Yüzde: 0,441
Hedef: 67
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Umarım atlarigim olmamıştır, sabah alintilamaya başlamıştım bir şeyler çıkınca kaldı.
Tebrik ederim hepinizi,çok güzel wksiler var🤩🤩🤩

Canim bi kac gun hurmaya devam edecegim. Sonra da tartiyla arama mesafe koyup duzenli dengeli beslenmeye gecmeyi dusunuyorum. Arti da ciksam yilmayacagim. Beslenmemi bozmayacagim. Elbet gidecek kilolar. Onu bunu denedikce metabolizmayı iyice yiprattigimi dusunuyorum. @SanSebastianCheesecake
Bunu ben de yapacağım canım 😔 sürekli tartilmak 🤦🏽‍♀️
Cuma sürpriz olsun,hadi bakalım dayanma gücümüzü görelim😅 her gün etiketleyip tartilmadim yazayım mi😂🤩

Olabilir canım gerçekten listedeyken çok spor yapılıyor sonra bırakınca olmuyor. Plank çok iyi gelir bence onu da ekleyebilirsin programına🤗🤗
Biraz da genetik yapıyla alakalı sanırım ben 55 kiloyken bile göbeğim oluyor hiç mankenler gibi dümdüz olmuyor nedense. 🤷🏻‍♀️
Hoşgeldiniz, ben unide 45 kiloyken vardı o göbek😅 ama mide yoktu,sırt yoktu kurtariyordum ama artık kurtaramiyorum🙈

Bunu ben de yapacağım canım 😔 sürekli tartilmak 🤦🏽‍♀️
Cuma sürpriz olsun,hadi bakalım dayanma gücümüzü görelim😅 her gün etiketleyip tartilmadim yazayım mi😂🤩
Yapalim valla kaptandan da pazartesi icin izin isteyelim 😊 Cherry Mom Cherry Mom

Oyy maşallah canım. Çok güzel bir başlangıç 💃💃

Kesinlikle canım. Bu süreç tahammülleri azalttı. Tolere edebildiklerimizi edemez hale geldik. 😔
Geçecek inşallah. 🙏
Kuzum teşekkür ederim. Valla geçen haftaki sonuç önemli değil çünkü misafirlerden sonra tek hedefim eksi görmekti. Ama bu hafta çok dikkatliydim. Cuma akşamı hariç kaçamak da yoktu. Böyle haftalarda güzel sonuç alamamak üzüyor. Ama ipin ucunu bırakırsam görmek istediğim kilolar hepten hayal olacak. O yüzden de seke de olsa devam etmeye çalışıyorum 🤭🤷‍♀️
Bu arada sen de kendine haksızlık etme canım. Epey kilo verdin maşallah. İzinden dönüp motive olmaya çalışıyorsun bunlar az şeyler değil 😍

Tebrik ederim canım maşallah 😍😍🧿

Çok sevindim canım şükür. Öp bizim için kuzuyu 😘
Sagol canim, operim 😘

Harika! Senin tabatana bakacağım. 8 dk 8 dk dır ben de hiçbir şey yapamazsam onu yaparım Derya’cım iyi oldu benim için de, çok teşekkür ederim.🙏🏻
unu, şekeri kesince hem ödem kalmıyor huzurlu oluyor insan hem de benim cildim de hemen dupduru bir hal alıyor. Yediklerimiz cildimize bile ne kadar çabuk yansıyor...
Oyle canim 8 dakika hic yiktan iyidir ve gercekten 8 dakika sonnnda spor yaptigini hissediyirsun. Oyle canim cok haklisin insanin cildi bile degisiyir hemen 😉

Kızlarrr ben anneme geciyorum bu hafta sonu ordayim simdu hazirlanmam lazim aksam gelicem DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim yarıs baslasın bende kacamak yapamiyim orda😂😂😂
Yariss baslasin O zaman 🏁🏁🏁 Az once yuruyusu bitirdim, kizim uyudu bugun gunduz tam 45 dakika hizli huzli yurudum buzz gibi havada 😉 ve aksama da 8 dakika tabatam var.

Hoş buldum 😍😍

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah :36: ben de gidip gidip dönüyorum:D son kez olur inşllah artık beraber mezun oluruz :KK19:

Boyun kaç ki belki ideal kilodasındır :)) 77,4 ile başladım 73,8 oldum. hiç gitmedi değil de ben daha çok gider diye bekliyordum:-) evet un şeker meyve vs sıfır buguru azcık kaçırıyorum galiba ben 🙈🙈🤫🤫

Hoş buldummm 😍😍😍

Hoş buldummm 🤗🤗🤗

Hoş buldummm 🤗🤗🤗

Hoş buldum canım 💕💕😊😊😍😍

Hoş buldummm 😍😍
Sagol canim.
Insallah mezun olalim beraber. Hamilelikte aldim baya. Kilolarimiz yakin gerci seninki daha iyi tabiki ama geliyirum arkandayim 😉

@Anka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar :KK36:

canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorum :KK200:baban nasıl oldu kuzum?

Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa :rolleyes:

canım tebrikler tekrar ;) bu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden ;)

canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli :D :D :D 80 kalori yazmana bile gerek yook :D :D :D na işte burda dersin soran olursa :D :D :D

canım tebrikler :KK9: vegan mı devam edeceksin?

tebrikler cnm :KK9:

Tebrikler kuzum :KK200:

Tebrikler cnm :KK9: haftaya ne yapmayı planlıyorsun?

Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir ;)

Oooo valla hem de bu kiloda tebrikler :KK9:hiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum :rolleyes: yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela ;)

canım harika süper ötesi muhteşemmm :rolleyes: bak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin ;) ;)

Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyy :rapci: valla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım ;)

kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam :KK200:

aynen yaaaa :D :D

oooooo maşallah maşallah cnm :KK200:

canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum :super:
Bu hafta hedefim eksi 1. Durmak dinlenmej yok. Bebek uyuyunca ben spora. Diyet listemi de disteme oyyrttum, iki gubde 1 pisifiyirum. Evdekiler de benim diyet yemeklerden yiyor . Degilse hergun pisir cook zaman aliyor.

Günaydın kızlarrr :KK71:
Eki Görüntüle 2781301
Ben bildiğiniz çarşambaya kadar artı gelmiştim.
Ama şuan sonuç -600 gr çok mutlu oldum gerçekten. Emeklerime değdi🥲

Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.5
Fark 0.600 gr

72.1/71.5/0.6/%0.832

Haftaya cuma hedefim 70.800 inşallah

Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom Cherry Mom @SanSebastianCheesecake

Kizlar gunaydin

gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus

Geçen hafta 57.5
Güncel 57.2
Fark 300

Cherry Mom Cherry Mom @hawar

Kilo bildirimi
Geçen haft:68
Bu hafta: 67,7
Fark:-300
Yüzde: 0,441
Hedef: 67
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim

Gecen hafta 78.3
Guncel 78
Fark -300
yuzde 0.383
Hedef 77.5

Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem

Gubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom Cherry Mom balpamuk balpamuk

Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448

Cherry Mom Cherry Mom
Hedefim 79.8

Tünaydınlarr 🥰
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.0
Fark -1.1
Zipzip- Zipzip- kaptanım sen kontrol etmişsindir ama 🤭 bildirimlerimiz

balpamuk balpamuk henüz görmedi sanırım foto yüklediğinde ayrıca etiket yaparım ❤️ foto çekmiştir diye düşünüyorum

Back
X