• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim 🙈🙈

ADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 73,8
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 /2-4-11-12
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelikler ve emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı, fit bir vücut için 🤗🤗

Tmm kaptanım ❤️
Çok sağol 😘

Sağolun kızlar ☺️ fena nazlı yetişemiyorum 🙈🙈 hayır hasta olunca benim ağzımı bıçak açmaz eşim habire birşey istiyor meyvee ıhlamur çorba 🤣🤣 en son kızılcık suyuna kadar gitti iş hadi bakalım :confused:
Oyyy kolay gelsin canım
Çok yiyince vücut sindirimle uğraşmaktan kendini iyileştiremiyormuş az ye de 🙈🙈

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak söyleyince merak ettim ben de 1. sayfaya gittim katılım formunu gördüm Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben de doldurayım dedim 🙈🙈

ADINIZ:
Teşekkür ederiz 🤗
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1 🤭,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var 🤣🤣

Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruz :KK70: her gelenin 4 yaş civarı cocuğu var🤭🤭

ADINIZ:

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben nerelere gideeeemmm :kızgın:

Teşekkür ederiz 🤗
Boyumuz aynı,yaşımız eh işte ben +1 🤭,hedef kg miz aynı çocuk sayıları arasında pek tabi uçurum var 🤣🤣

Benim bir tane 4 yaşında oğlum var sende de 4 yaş varmış bu takıma zaten 4 yaşında çocuğu olmayanı almıyoruz :KK70: her gelenin 4 yaş civarı cocuğu var🤭🤭
Ben her yıl kısalıyorum ya 166 idim yıllar önce artık 163 çıkıyor :-)
Çocukta kimseye vermem rekorumu :-)
Allah bağışlasın canım ne güzel aynı yaşlarda çocuklar olması destek oluruz birbirimize 🤗🤗
Ama ben seni neden bekar sanıyordum acaba 🙈🙈🙈aklımda öyle kalmış nedense 🙈🙈

Allahım benden yalnızca 1 yaş büyüksün evli 4 çocuklusun bide bana bak elimde sadece arızalı bi eş aday adayı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Ben nerelere gideeeemmm :kızgın:
Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocuk :KK53:hepsi oluyor merak etme 💕

Eklentiler

• IMG-20210212-WA0022.webp
    IMG-20210212-WA0022.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
Yaaa güldüm ama niyee öyle diyorsun canımm ben 30 yaşında evlendim eşimle tam 4 yıl küstük 4 yıl boyunca 1 mesajlaşma bile olmadı öldümü kaldı mı bilmiyordum çat barıştık söz nişan evlilik çocuk mocuk :KK53:hepsi oluyor merak etme 💕
Hay maşallah 😍

ADINIZ:
Hoş geldin tekrar canım ❤️
Maşallah 4 çocuk. Ben 36 yılda ancak bir tane yapabildim ve allah isteyene versin moduna geçtim 😂😂
Ama özenmir değilim kardeş olayına 🤗

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
belmayne belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞

Anka Anka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar :KK36:

canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorum :KK200:baban nasıl oldu kuzum?

Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa :rolleyes:

canım tebrikler tekrar :KK66: bu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden :KK66:

canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli :KK70: :KK70: :KK70: 80 kalori yazmana bile gerek yook :KK70: :KK70: :KK70: na işte burda dersin soran olursa :KK70: :KK70: :KK70:

canım tebrikler :KK9: vegan mı devam edeceksin?

tebrikler cnm :KK9:

Tebrikler kuzum :KK200:

Tebrikler cnm :KK9: haftaya ne yapmayı planlıyorsun?

Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir :KK66:

Oooo valla hem de bu kiloda tebrikler :KK9:hiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum :rolleyes: yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela :KK66:

canım harika süper ötesi muhteşemmm :rolleyes: bak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin :KK66: :KK66:

Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyy :rapci: valla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım :KK66:

kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam :KK200:

aynen yaaaa :KK70: :KK70:

oooooo maşallah maşallah cnm :KK200:

canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum :super:
Canim o kadar guldum ki😂😂 reklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan 😄😄
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik😄

Aaa 4 yıl mııı :) Bu çok ilginçmiş bak :KK70: doğru düzgün demekki çok güzel başladı ilişkimiz hiç sorun yaşamadık sonra evlendik diye bişi yok sanırım, erkekler oldukları her yerde illa bi arıza yaratıyolar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
belmayne belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞

Hayırlı olsuunn :KK200: İnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun :KK36:

Oh çok şükür canım benim 🥰 senin adına inanılmaz sevindim😘 hemen gitmiyorsun değil mi?

ADINIZ: