Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim canlar çok şükür anca Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan 😍
Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
@belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu 🤩🤩 gozun aydin cok sevindim.
Tamamdır balım💜bugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem😂😂😂
Tartiyi kaldirmayi dusunuyorum ben 🤣

UResim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanim Cherry Mom Cherry Mom

Canım benim ya bir türlü birbirimizi yakalayamadık ben hep çok geç girdim. Son 1-2 günde hiç giremedim. Belki karşılıklı iletişim halinde olan bir orti olsaydı sen 1 kg bile eksi ile gelebilirdin çünkü güzel motive oluyorsun.

Benim için çok sıkıntılı bir haftaydı ve daha da sıkıntılısı geliyor önümüzdeki hafta.
Ailevi sorunlar patlak verdi bir yandan , diğer yandan çocuk okula gitmek istemiyor, kolundan sürüyerek götürüyoz sonra da okuldan öğretmen arıyor mutsuz , hasta mı falan filan. Göndermemeye de izin yok.

Napalım Allah çok daha büyük dertler vermesin ama olanı da yetiyor zaten şimdilik.
Canım çooook tatliş bir ortiyle süper verimli bir hafta geçirirsin inşallah.💋💋❤️❤️

Sen de tatliştiin painimm 😘 hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim💓

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin :KK14::KK14::KK14::KK14:

Tebrik ederim canım ❤️

Tebrik edrim kuzum❤️
Bu sıkıntıların içinde güzel eksi 🙏

Kuzum tebrik ederim 😘
Bizimle ya da bizsiz yola çok güzel devam ediyorsun. 70 ler kapıda 🤩 Motivasyona ihtiyacın olduğunda biz buradayız unutma Almılam ❤️

Tabiiki kuzum umut olmaz mı 😍
Ben hep umutla veriyorum gramcıkları😂😂

Merhabalar. Hoş geldin ❤️

Canım Allah kolaylık versin. Okula alıştırma işleri zor valla. Geçen yıl ben de çok yorulmuştum 😔
Diğer sıkıntıların da hemencecik hafiflesin inşallah. Allah gönül ferahlığı versin🙏 :KK60:
Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş 🍀
Anka Anka @Kendinin en iyi hali ol hoşgeldiniz kızlar :KK36:

canım stresli bir haftaydı bu hafta daha iyi yapacağına inanıyorum :KK200:baban nasıl oldu kuzum?

Oyy çok sevindim canıım vücudun sürprüz yapmış sanaa :rolleyes:

canım tebrikler tekrar :KK66: bu hafta ne yapacaksın? milföylü pasta için de afiyet olsun şimdiden :KK66:

canım tebrikler artık kimse nesfit barlarına bişey dememeli :KK70: :KK70: :KK70: 80 kalori yazmana bile gerek yook :KK70: :KK70: :KK70: na işte burda dersin soran olursa :KK70: :KK70: :KK70:

canım tebrikler :KK9: vegan mı devam edeceksin?

tebrikler cnm :KK9:

Tebrikler kuzum :KK200:

Tebrikler cnm :KK9: haftaya ne yapmayı planlıyorsun?

Oo süper cnmmm bence bugün küçük bir kaçamağı hakettiiin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

olsun canım çok bir artı değil bu hafta dikkat edersen hemen gidecektir :KK66:

Oooo valla hem de bu kiloda tebrikler :KK9:hiç de dediğin gibi başarısız değilsin kuzum :rolleyes: yavaş da değil yani kilo vermen, sabit de gelebilirdi mesela :KK66:

canım harika süper ötesi muhteşemmm :rolleyes: bak buraya menü yazmasan bile kendini kontrol edebilmişsin mezun olmak istiyorsan da yine sen bilirsin kuzum amaizne de ayrılabilirsin aslında atanmasan da sıkıntıların bitince dönebilirsin :KK66: :KK66:

Uuuuuuuuuu yeaaa babyyyy :rapci: valla börek yemesen bence 3.3 kg bile olurmuş ama afiyet olsun canım :KK66:

kapticim ben şunu farkettim, 3 gün iyi gidiyor kilo,4. gün 100 gram, diyet günlüğüme de baktım hep öyle, o yüzden 4. gün küçük kaçamaklar eklicem,3 gün diyet vs o yüzden cuma cumartesi pazar dikkatli olcam :KK200:

aynen yaaaa :KK70: :KK70:

oooooo maşallah maşallah cnm :KK200:

canım keto reglden çok etkilenmez aslında ama tarhana çorbası ekmek yerine geçiyor biliyorsun ve 1küçük kase 1 dilim ekmek, fındıkta kajuda bile karbonhidrat var, ayrıca vejetaryen değilsen et eklemeni öneririm ve yeşil sebze şart kuzum :super:
Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak :KK14:

Canim takim arkadaslarim son zamanlarda cok giremedim üzüntü vs sıkıntılı durumlar oldu bugün tayin yazimin geldigi haberini aldim çok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰😍
Sizlerle de paylaşmak istedim yillardir bekliyordum artik cok yorgun ve üzgündum olumsuzluklar oldu ama beklemedigim anda geldi yazım bugun Rabbime hamdolsun 🤲🏻😍💞
Hepinize destekleriniz icin tesekkur edrim Allah hepimizin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻
@belmayne Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik mesaj yazip soran canlarım ve grupta yazan soran tum arkadaslar sizlerin de hayirli guzel haberlerini almak nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19:
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse :KK48::KK48::KK48:
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz :KK76::KK76::KK76:
Amiiin amin kuzum senin hayatına da :KK200::KK200::KK200:bolluk bereket mutluluk versiiin
Canim o kadar guldum ki😂😂 reklam gibi olacak artik yiyip zayifliyorum falan 😄😄
Bu gece odul patlamis misir ve bi tane barimdan yerim artik😄
Hahaha :D ye tabii kiii kuzuumm :dondurma:
Tamamdır balım💜bugün 3 kere tartinin önünden döndüm desem😂😂😂
canım tiryakilik gibi bişey ya profesyonel yardım almak lazım bırakmak için :KK14::KK14: :D :D

Çok şükür canım Allah gönlüne göre verdi 💕💕
Ailenin yakın huzurla çalışılırsın bundan sonra inşallah 🤗🤗

Sen de tatliştiin painimm 😘 hiç öyle düşünme seninle değil benle alakaliydi ama gene de kendimizi suçlamamak lazım böyle zamanlarda insan bir şeye sarılması gerekiyor o da bende tatlı şeyler oldu çikolata gibi.kuzum mümkün olacaksa bu hafta ben orti olmicam kimseyi yarı yolda bırakmak istemem. dertlerimiz aynı önümüzdeki hafta benim için de çok zor geçecek,kızım da bugün sinir krizi geçirdi resmen çocuğu alıp koltuğa fırlattım bı turlu hırçınlığı bitmiyor gecesi gündüzü sıkıntı bitmiyor Allah hepimize bol sabir versin. İnşaallah ümit edelim de düzelsin herşey eski motivemize kavusalim💓

Beklee vedaa işareti de benden bize gelsin :KK14::KK14::KK14::KK14:

Ah hep umutlu ol canısı umut bile bı nimetmiş 🍀

Stres bitmiyor be kuzu. Babam salı akşamı hastaneye bı geceliğine yatacak küçük bir operasyon olacak :KK14:
Ay canım benim yaaa çok üzüldüm insan başkalarına yansıtamadığı bu patlamayı çocuğuna yansıtıyor bazen işte ,spor yapacak vaktin oluyor mu biraz stresini atsan canım? :KK69:
Kayınvaliden sorunluydu bi de değil mi, yine canını mı sıktı? :KK14:
Allah acil şifa versin kuzum böbrekle mi ilgili? beslenme,sigara vs o kadar etkili ki böbrekte cnm sen destek ol ona,içine de biraz rahatlamış olur ;) nefroloji özel bi diyet vermiştir potasyum,sodyum herşey önemli kuzum o kadar fark eder ki dikkat etse ah :KK200:

Benim fiziğimde son durum bu alemde paylaşmak istedim😊😊☺☺

Eklentiler

• IMG_20210212_195950_838.webp
    IMG_20210212_195950_838.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 34
Yaaa o kadar etkili demek ki plank cnm :o
Hani hep şöyle bi algı var ya en az 40-45 dk bayağı terleyerek yapmak lazım diye sporu
Hımm ben de kaydettim valla 💗 sağol kuşum paylaştığın için
Inan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle 😉

C Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yarışmada iyice figüran olduk hahahhaa

Tebrikler kızlar ♥️♥️

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0,586
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM :nazar:

2. birbeste==> %2.712
==>6.TAKIM:nazar:

3. aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM

C Cagrihilal1 bu sonucu senin için paylaşıyorum yorumunu bekliyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yarışmada iyice figüran olduk hahahhaa

Tebrikler kızlar ♥️♥️

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759

3. (5.TAKIM) ==> %0,586

BİREYSEL DERECELER

1. Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM :nazar:

2. birbeste==> %2.712
==>6.TAKIM:nazar:

3. aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Aa 0,5 le ucunculuk supermis👍 Demekki baya kotuydu bu hafta diger takimlar.

Inan canim ilk cocugumdan sonra da aylarca yaptim, cok degil 20ser, 30ar saniyeden gunde 4-5 tekrar yetiyor. Inanilmaz etkili. 2 ay once dogum yaptim. Ve hatirlat bana 1 ay donra fotj atayim duz gobekle 😉
Kesinlikle çok etkili çok hızlı incelme sağlıyor insan. Benim de sıfır göbek olur inşallah yaa 😅

Back
X