Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun cnm :KK200: kimin doğumgünü :KK36:
yaa şeyy 2 çatal 3 çatal pasta diyosunuz ya benim kafamda canlanan görüntü ne biliyo musunuz :D :D
2 lokmayı çatalla yiyip kalanına elle gömülmeniz avuç avuç yüzünüze bulaştırıp yutmanız ahahahahaha :D :D :D
İsminin hakkını veriyorsun dostum😂😂😂😂bundan sonra galiba benim de aklıma gelecek😂😂

Bi -300 de burda tebrikler canım ✌️
Anam sen + daymışsın 🙈🤣

Devamlı tartılmayın diye boşa demiyorlar 🤗:)) tebrikler canım

-300 ün dışına çıkan biri olamaz 🤭🤭🤭🤭
Tebrikler canım 💃

Maşallah yaaa nurcum harikasınnnnn :rolleyes: :rolleyes:

-300 kardeşliği devam 🤣 tebrikler canım 🤗

Tebrikler canım :))✌️

Aynen canım neredeyse hiç gözükmedin :KK43:

Ortağınla tam uyum hali 🤭🙈 tebrikler canım

Sende mi brütüs :-) tebriklerr canım not çok şık ♥️🤭🤭 ve hayret doğru 😜🤭🤭
Bugun kotu oldum. Bas agrisi mide agri bulanti. Sabahtan beri sadece ekmek ve biraz zeytin yiyebildim baska sey gozum kesmedi.

Hayırlı olsuunn :KK200: İnşallah bundan sonra gönlüne göre olur ve tayin olacağın yerde çok daha mutlu olursun :KK36:
Cok sagol canim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hersey hayirlisiyla 🤗💞
Oh çok şükür canım benim 🥰 senin adına inanılmaz sevindim😘 hemen gitmiyorsun değil mi?
Allah razi olsun canim az daha var kuzum bakalim oldu ya gerisi cok da muhim değil 🥰
Yaaa canimm nasil guzel bir haber bu 🤩🤩 gozun aydin cok sevindim.
Cok sagol canim benim Allah razi olsun 🤗💞
Yaaaa ciddiiii olamazsııınnn şöyle sıkı sıkı sarılmak istedim şu annn :rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19:
O kadar sevindim kiiii canını sıkma olursa olur olmazsa olmaz moduna geçicektim nerdeyse :KK48::KK48::KK48:
Dualarımıza bir de inanınca sonuç inanılmazzzz :KK76::KK76::KK76:
Amiiin amin kuzum senin hayatına da :KK200::KK200::KK200:bolluk bereket mutluluk versiiin
Askkusum inanamadim hâlâ soktayim dua eden herkesten Allah razi olsun Allah da herkesin gönlüne göre hayirlisini versin herseyin 🤲🏻💞😍
Çok şükür canım Allah gönlüne göre verdi 💕💕
Ailenin yakın huzurla çalışılırsın bundan sonra inşallah 🤗🤗
Ah kaptanim kaptanim 💞😍Allah razı olsun canim benim cok şükür elhamdülillah amin insallah canim sevdiklerime yakin olacagim artik cok şükür bin şükür 💞🤗🤲🏻
Namaria Namaria Namaria Namaria tekrardan hoş geldin. Gelirken hoşluklar da getirmişsin Almıla ablacım ya çok sevindim hadi gözün aydın olsun😍💗
Zeynebim canim cok tesekkur ederim kuzum Allah razi olsun insallah hepimizin güzel haberlerini aliriz 💞😍🤲🏻
Oyy kuzum çok sevindim yaa 😍😍
Baya bir geç olur diyordun. Gerçekten sürpriz olmuş. Her darlığı sonu ferahlık şükür 😍😍
Hatay da buşuşamayacağız yani 🤭 Olsun daha Tibet var Polonya var 😂😂
Nasipse ne zaman başlayacaksın orada göreve canım
Canimm canimm belmaynem 💞 o kadar sikintidaydim ki olumsuz geridonusler aldik falan hic beklemiyordum kuzum aynen Rabbime hamdolsun darliktan sonra ferahlik oluyor 😍💞🤲🏻 hatayi bosver canim ilk hedefimiz Adana sonra Tibel Polonya belarus ruzgar nere biz ora 🙃🥰
Canim tam belli degil ilisik kesme iki hafta icinde olcak esya toplicaz insallah ev tutucaz Adana'dan nakliye tasinma vs 15 gun muhleti var. Takribi 1-2 ayi bulir canim süreç 🤲🏻💞😍
Yaa çok sevindim🎉🎉🎉🎉🎉,hayırlı olsun Rabbim karşına hep güzel insanlar çıkarsın🤲🤲🤲
Allah razi olsun canim amin amin cumlemizin insallah 🤲🏻💞😍
Çok sevindim canım senin adıma gözün aydın💖
Cok sagol canim benim Allah razi olsun 🤗💞

Hoş geldin umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın
Benim boyda çekmiş
Bende 1,63 tüm
En son ölçümlerde 1,61 çıkmıştım
Pantolon paçalarım bile fark ediyor😁
Hoşbuldum 🥰🥰
Dimi kısalıyor insan zamanla. Böyle kalalım inşallah yaa 😅😅
Yaşla birlikte kemiklerimiz mi eriyor kızlar 🙄 Anka Anka bunun bi limiti vardır inşallah 1.50 ye gitmeyiz :KK70:
İnşallah vardır canım aman 150 istemem yaa o zaman 40-45 kilo olmak zorunda kalırız bi de :confused:

Ortaklik sonuclarini aciklicam daha erken yapicaktim ama hayirli haberden dolayi vakit olmadi 🥰💞
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim cok geçmiş olsun yeni okudum Allah sifa versin esine
Anka Anka hosgeldin canim ben Almıla bu hafta giremedim normalde aktiftim ideal kilolarimiza saglicakla erisiriz inşallah 💞
Monica_ Monica_ canim bu hafta sıkıntılı idi benim icin biliyorsun hic giremedim ama harika kilo vermissin canim masallah tebrik ederim 🥰💞
Cherry Mom Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim 🤗 duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah 💞😍

Anka Anka Anka Anka hosgeldin canim ben Almıla bu hafta giremedim normalde aktiftim ideal kilolarimiza saglicakla erisiriz inşallah 💞
Hoşbuldummm teşekkür ederim🥰🥰ben de sizi tebrik ederim🤗🤗 ne güzel sıkıntıların üzerine rabbim kapı açmış. Bundan sonraki hayatın sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah rabbim 🤗🤗🤗

Hoşbuldummm teşekkür ederim🥰🥰ben de sizi tebrik ederim🤗🤗 ne güzel sıkıntıların üzerine rabbim kapı açmış. Bundan sonraki hayatın sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçsin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah rabbim 🤗🤗🤗
Aminn cumlemiz için inşallah 💞😍 Rabbim dunyada ahirette hepimize afiyet versin 🤲🏻☺️

Canım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cossları :ukala: ballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?

Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.

Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu 🤗 :KK200:

Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom kaptanim izninle ben haftaya 2. mezuniyetimi alayim 🤗 duzenimi oturtana kadar yogunluk tatli telase olacak insallah sonrasinda 3. mezuniyet icin tam gaz donecegim insallah 💞😍
Tamam canım sen nasıl istersen 💕
Mezuniyetin bile ne güzel zamana denk geldi ya 🤗🤗

Back
X