Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım kızlar sizlerden ricam kaçamakları cıssları cossları :ukala: ballandıra ballandıra buralara taşımayalım olur mu?

Malum hepimiz zaten iştahı açık bireyler olduğumuz için buradayız ve iradelerimiz o kadar kuvvetli değil can çeker yapmayalım,bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye düşünüyorum.

Menüde dahi yazarken çok detay verilmesin lütfen olur mu 🤗 :KK200:
Cıs cos ne ola ki :KK45:
Şaka bir yana sen ne dersen odur canım🤗🤭

Meğer benimle tanışması büyük bir eksiklikmiş hayatında🤪 bak nasıl yolunu açtım kuzumun🥲😂
Yok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu bence😂😂😂
Mehfam Mehfam yuruyemedim ama hala yakindayiz😅gizli yürüyelim ya da🤪🤪

Yok yahu ,sizin yuruyuslerinizi kiskana kiskana bizim kem gözümüzden oldu bence😂😂😂
Mehfam Mehfam yuruyemedim ama hala yakindayiz😅gizli yürüyelim ya da🤪🤪
Yürüyüşler? 😂 bi kere yürüdüm Namaria Namaria ile oda 25 adım falan maximum shshahahhs eve attı beni🤪😂

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:

• Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Back
X