Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüyü altta gruplandırma çok güzel olmuş canım ✌️cipside araya kaynatmışsın 😜

Afiyet olsun deryacım menüde sporda çok iyi bu hafta iyi gideceğiz inşallah ♥️

Güzel menü tempusum afiyet olsun 🤗

Harikasın Zeynepcim 💃🤩

Alıştın mı canım bu kadar az yemeğe ? Ben duramazdım gibi 🙈
Spor çok güzel tebrik ederimmm 😍😍

Güzel menü canım afiyet olsun ✌️

Tebriklerr canım detokaa rağmen çaylarıda ihmal etmiyorsun 🤗 sporda yapılmış şahane

Afiyet olsun canım güzel menü 😘

Klasik hawar hawar hafta sonu menüsü 🙈🙈 birşey demiyorum tüm hafta uğraşmayı seviyorsun 🙈🤭 ama bana soracak olursan cuma birde üstüne cumartesi kaçamakların devam etmesi zorluyor .. üstelik tek öğünde olmuyor sabahta var öğlende akşamda biraz bunlara limit koysan en azından canım ?

Kremalı patates ne zman bitecek 👀🤣🤣
Spor iyi canımcım🤗

Menü güzel canım 🤗
Sporda izin kapmışsın zaten 🤭🤭

Menüde sporda çok iyi canım 🤩
Kaptanım haklısın bende çok
Aslında dün kaçamak falan yapmayacaktım ama yine olanlar oldu
Ve sabah tartı çok kötüydü😞
Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi 😔 hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi ☹️
Çok geçmiş olsun canım

Günaydıın fıstıklar :KK68::KK200::KK60::KK60::KK200::KK200::KK200:

Kızlaaaaaaaaaaaarrr böyle bişey olamazzz:skandal:

Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyum👀 cumadan bu yana tam 700 gr gitmiş😱😱😱 cumadan diyorum bakın:KK53:

Tartı mı bozuk acaba ya👀
Canım niye bozuk olsun vermişsin işte :KK60:

13 Ocak cumartesi
Sabah 10:30
1 dilim börek
Peynir zeytin
Domates
Yarım yumurta

Ara
Yarım muz
3 çatal kabak tatlısı

akşam 17:00
1 kase domatesli makarna
1 kase yeşil mercimekli kabak
Yarım kase yoğurt

ara
1 avuç fıstık
2 parmak kadar orçik( cevizli suçuk)

1,5 lt su 10.000 adımı tamamladım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Ortim naptin menuyu boyle 😔 son kacamagin olsun bu lutfen 🙄

Öyle deme balım, alma payı gibi düşün, menü aynı kalsın sporu artır.Malum kaç haftadır birinci olan arkadaş 50'li kilolarda 2-3 kilo verdi haftada.Spora yuklenelim, az versek de yuzdemiz çok öyle düşün😅hadi ve ortim yaparsın sen🤩🤩🤩

Tamam canım,sağ olasın🤗

Hah o biziz işte🤪🤪

Yok kız yaşlılıktan o ağrı😂😂😂benim de ağrıyı😭
Ortim 🤩🤩 Az spor olsa muhteşem eksi gelir bu menüye😍😍

Resmi yükleyemedim hata verdi😔Cumartesi menüsü
Kahvaltı 11 gibi
1 Haşlanmış yumurta, 1,5 dilim tb ekmegi, 2 yk tahin pekmez, 1 yk kahvaltilik sos, 3 zeytin, 2 yaprak marul

15.00 türk kahvesi,2 incir, 15 kayısı cekirdegi

17.30 2 patlıcan 1 biber dolması kuru, ( 1 yk süzme yoğurt+3yk ev yoğurdu) sarımsaklı yoğurt, roka

2 lt su, 1000 zıp,10700 adım
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Nikinik Nikinik

Ben dün tartılmadım, malum bugün hurma detoksuna başlıycam bi bakim dedim kaç kiloyum👀 cumadan bu yana tam 700 gr gitmiş😱😱😱 cumadan diyorum bakın:KK53:

Tartı mı bozuk acaba ya👀
Okurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum. 🤣🤣 keske demeyeydin simdiden nazar falan ederiz 🙈🙈🙈

Tartı mı bozuk acaba ya👀
Ay ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncük

Günaydıın fıstıklar :KK68::KK200::KK60::KK60::KK200::KK200::KK200:

Canım niye bozuk olsun vermişsin işte :KK60:
😍😍
Okurken arti geldim yazacaksin diyerek okudum. 🤣🤣 keske demeyeydin simdiden nazar falan ederiz 🙈🙈🙈
Tartı bozuk tartı :KK53:
Tempus Tempus 65.7 kg benim de bu sabah , 200 gr verebildim cumadan beri :oops: regl de başladı ama bakalım ne zaman gider
Oh maşallah eksi gelmek özellikle de hafta sonu çok iyi motive ediyor😍

Ay ortim maşallah maşallah ben de yarın tartılacağım ya bakakım ne olacak duruma göre hurma detoksu yapmak istiyorum ben de 1 güncük
Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyor🙄 öğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim 😘

Ortişim sabah hurma yoğurt yedim ama bilemedim ya sıcak su olayı beni çok düşündürüyor hayatta içemem midem bulanıyor🙄 öğle ve akşam normal diyetimi yapabilirim 😘
Ay kulağı duymayan teyzeler gibi oldum🙈🙈soruyorum sürekli
sicak şu olayı nedir acep?

Back
X