Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maalesef evet basen en inatci en gec giden bolge ben zayiflayinca resmen ters cevirilmis lolipopa benziyorum 🥲🥲
yaa Allah iyiliğini versin :D
ama bişey diyim mi leslieyle ben heryerden inceldim cnm orantılı olarak yani,ben de armut tipliydim şu an kum saatine kayıyor :super:

Kızlar güzel bir çorba tarifiniz var mı dolapta dursun 2-3 gün iç diyebileceğiniz.
Yayla
Tavuk çorbası
Tarhana ve süzme mercimek haricinde varsa bana tarif verirseniz çok mutlu olurum

Sali

11.00
1 kasik patatesli yumurta
2 kasik lor
2 tambugdayli yaprak galeta
3 zeytin

Ara
1 avuc sari leblebi
1 sade kahve
1 limonlu karisik form cayi

17.00
1 porsiyon tavuklu salata
5 kasik yogurtlu kereviz

Su 2.5( 2litresi limonlu)
Spor 20dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan hawar hawar

ortim menün gayet güzel sporda iyi
hangi bölgelere çalışıyorsun
benimde göbek ve kol çalışmam lazım ama öteliyorum

Maalesef evet basen en inatci en gec giden bolge ben zayiflayinca resmen ters cevirilmis lolipopa benziyorum 🥲🥲

yaa Allah iyiliğini versin :KK70:
ama bişey diyim mi leslieyle ben heryerden inceldim cnm orantılı olarak yani,ben de armut tipliydim şu an kum saatine kayıyor :super:
Kesinlikle ben de leslie yle çok inceldim. Canım leslie 😘 😂 bölgesel yapacaksam da önce bir leslie yapıyorum.
Biraz karnıma çalışmak istiyorum bu ara. Önden bir leslie arkasından tabata yapıyorum. Bakalım nasıl olacak 🤗

İyiym canım sen nasılsın 😍 çok gelemedm şu sıralar kaynaşamadık
Nasıl gidiyo ilk haftan zorlanıyomusn
Yok canım iyiyim şükür :) bakalım bu haftadan korkmuyorum ev sebze kaynıyor eşimde bu günlerde yediğime içtiğime karışmıyor iyiyim yani :) sen nasılsın oruç zorladı mı

Ben bu çorbayı ilk yaptığımda yeşil mercimeğinden yiyememiştim resmen midem bulanmıştı sonra yeşil mercimek hastası oldum mercimeği için yapmaya başladım :KK70:
canım detoks olarak mı yapmıştın full ?
Kesinlikle ben de leslie yle çok inceldim. Canım leslie 😘 😂 bölgesel yapacaksam da önce bir leslie yapıyorum.
Biraz karnıma çalışmak istiyorum bu ara. Önden bir leslie arkasından tabata yapıyorum. Bakalım nasıl olacak 🤗
aynen yaa leslie cann :rolleyes: bence etki eder cnm benim de gönlümde yatıyor bir 6pack :KK22:

Back
X