Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen de mi mezuniyet :cry:
Yok kuzum mezun olamamış yaramaz öğrenciyim ben 🙄 izin gibi şöyle sağlık çocuk iş üçlemesini oturttugumda döneceğim 😘
Günaydın kızlar 😍

Aysuncum çok iyi bak kendine. Seni seviyoruz. Çok özletme emi 😘😘

Canım ben de dün gece erkenden uyudum. Bir yorgunluk vardı üzerimde. 🤷‍♀️ İyi gelmiş erken yatmak. Dinlenmiş hissediyorum ❤️

Ex orticim vuuuu diyorum sana 😍😍
6 lar kapıda inşallah ❤️

Kuzum şu an gözlerim dolu dolu❤️
Hayırlı uğurlu olsun ikinci mezuniyetin. 🤗O kadar gayretlisin ki maşallah. Adana her anlamda yeni bir başlangıç olacak inşallah 🤩 dostlardan ayrılık zor tabiiki ama gurbette olmak da zor. Senin gurbet bitti allahın izniyle 😍❤️
Gorusucez kuzum inşaallah tez vakit gelicemsizi seviyorum bende 💓

Günaydın kızlar🌸

Eki Görüntüle 2785820

71,5/70,2/1,3/1,818
Harikaaaa eksiii canım :rolleyes::rolleyes:
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar 💞
Gecen cuma 80.6
Bu cuma 79.1
Fark 1.5
Yuzde 1.861
Eki Görüntüle 2785821

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim 2. mezuniyeti alayim insallah 🥰💞
belmayne belmayne kuzum kalbin temizmis gene bak sözüm de vardi sana 💞🥰
Canımmm Almılammm tebriklerr 🤩🤩 🎓🎓🎓🎓
Harikaa bir sonuç :KK68::KK68: en kısa zamanda bekliyoruz çok özlerizzz çokkkk 😢😢😢
Hayırlı cumalar herkese 🌸

Bugün menü listesini erken paylaşıyorum. Hastane işlerim var Cherry Mom Cherry Mom 😊
Kuzumm benim hayırlı neticeler :KK200::KK200::KK200:
Günaydın

Geçen hafta: 85,8
Bu hafta: 84,6
Fark: 1,2
Yüzde: %1,398

Haftaya hedef 83,5 🌸

Eki Görüntüle 2785839
En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündür :KK53::KK53::KK53::KK53: birde kilo verip duruyor shahshahah
Tebrikler kuzum harikasınn :cool:
Bir mezun da burada 🙃

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim

@Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu 🤗
Ooooo harikasın canımmm 🎓🎓🎓 tebriklerrr ❤️❤️❤️
Gunaydin kizlar,
Cook az gitmis benimki anlamadim neden boyle oldu.
Gecen hafta: 76,65
Bu hafta: 76,50
Fark:150 gr
Yuzde: 0,19 %
Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem
Günaydın canım
Hiç moralini bozma düne kadar artıyım diyordun o daha kötü olurdu vardır bir sebebi yola devam tam gaz 💪💪 ben deli gibi spor yapıp cardioda geberdiğim hafta +1gelmiştim listeye 🤣🤣🤣🤣 ölüm gibi bişeydi 😜 ama sonraki haftalar pıt pıt gitti yapcak bişey yok 😍
Tebrikler canımmmm 🤩🤩 alayım mı asıl listeye ?? Ama kaçamaklara limit geldi değil mi 👀yani ben amatordiyetci gibi ol diyorum SanSebastianCheesecake biraZ ucuyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Kizlar gunaydin

Gecen hafta 61.2
Bugun 60.55
Fark 650 gram
Yuzde 1.06

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim mezun muyum😊
🎓🎓🎓🎓 Tebrikler canım😘😘
Harikasın nurcum ❤️
Geçen hafta: 67,7
Bu hafta 67,1
Fark : 600
Yüzde: 0,886
Haftaya hedef: 66.5
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Tebrikler canım güzel eksi ✌️🤩
Günaydin canlarr
Gecen cuma 71.00
Bugun 69.3
Fark 1.7
%2.39
Haftaya hedef 68.3 (1 kilo)
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Tempus
Ooo maşallah 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ harikasın 🤩
Gunaydinlar herkese, kilo vermis herkes, tebrikler :KK9:takim cok iyi gorunuyor.
Ben 71.2 idim 2 gunde biraz odem atmis gorunuyorum. 69.9 ciktim, cok sevindim.
Süperrr 💃💃💃💃
Günaydınlar 💪 geçen cumadan bugüne
Cuma 68.0
Bu cuma 67.1
Fark -900 gr
Begonya2 Begonya2 Nikinik Nikinik Cherry Mom Cherry Mom
Yüzdeyi hesaplayıp yazıcam dersten sonra
Aceleyle çorap giydim 😊 yoksa sabahtan beri dersim var sadece biraz su içebildim tartıda çok çıkmayım diye
Kuzuum haftaya fotoğrafa tarihte ekle olur mu tarih + nick olması gerekiyor
Birde senin kg 68 miydi geçen cuma 67 mi ? Ben 67 olarak girmişim ama 👀
Kizlarrr haftaya takimi sahlandiralim ben buradan surekli motivasyon fotolari paylasacagim internetten bulup birde listede degilim deneme surecindeyim biliyorum ama bana bir orti verseniz 🤣 bir ortim olsa keske
Tabiki olacakkkk ortaklar listesi cumadan cumaya oluyor sen sonrasında geldiğin olmamıştı ama bu hafta herkesin olacak 🤩🤩
Günaydınlaar
Cuma:77.5
Bugün: 76.8
Fark:700gr
Yüzde:0.903
Haftaya hedefim: 76.3 olsun
Cherry Mom Cherry Mom 3 hafta izinden sonra paslanmamışım demek 💃💃
Harikasınnn kuzumm yaaaaa 🎀🎀🎀

Günaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor😰

Az önce tartıldım.
geçen hafta:59.1
Bugün: 58.5
Fark: 600
Yüzde: %1.015

Cherry Mom Cherry Mom
Anka Anka
Canım canımmm kııyamam çok üzüldüm enfeksiyon mu oldu acabaa ya 😢 çok geçmiş olsun

Canım canımmm kııyamam çok üzüldüm enfeksiyon mu oldu acabaa ya 😢 çok geçmiş olsun
Eski dolgular var orda bilmiyorum, o kadar Kötü ki hangisinin ağrıdığını bile anlayamaıyorum. Beynime gidiyor sanki.
kaptanım şuan müsaitsen ben bikaç biley sormak istiyorum mümkün mü.

Canım dün söyleyecektim yanlış anlarsın diye yazmadım biraz meyveyi fazla kaçırıyorsun galiba günde en fazla 2 porsiyon meyve öneriyor diyetisyenler. Ama 1 porsiyon olmalı diyetisyen elmanın boyutunu bile göstermişti bana:KK54: @DeryaOnDiet
Aynen bende öyle biliyorum
Karatay hocam 🤯 yemeyin bile diyor 🤣
Hadi yediniz günde 1 sabah yada öğlen 👀

68 di

Harikaa bir sonuç :KK68::KK68: en kısa zamanda bekliyoruz çok özlerizzz çokkkk 😢😢😢

En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündür :KK53::KK53::KK53::KK53: birde kilo verip duruyor shahshahah

Günaydın canım
Hiç moralini bozma düne kadar artıyım diyordun o daha kötü olurdu vardır bir sebebi yola devam tam gaz 💪💪 ben deli gibi spor yapıp cardioda geberdiğim hafta +1gelmiştim listeye 🤣🤣🤣🤣 ölüm gibi bişeydi 😜 ama sonraki haftalar pıt pıt gitti yapcak bişey yok 😍

Tebrikler canımmmm 🤩🤩 alayım mı asıl listeye ?? Ama kaçamaklara limit geldi değil mi 👀yani ben amatordiyetci gibi ol diyorum SanSebastianCheesecake biraZ ucuyor 🤣🤣🤣🤣🤣

🎓🎓🎓🎓 Tebrikler canım😘😘
Harikasın nurcum ❤️

Süperrr 💃💃💃💃

Tabiki olacakkkk ortaklar listesi cumadan cumaya oluyor sen sonrasında geldiğin olmamıştı ama bu hafta herkesin olacak 🤩🤩

Günaydın canım

🎓🎓🎓🎓 Tebrikler canım😘😘
Harikasın nurcum ❤️

Süperrr 💃💃💃💃

68 di malesef ki :( pazartesi bi 67.8 e düşmüştüm onunla mı karıştı acaba

Günaydın canım

🎓🎓🎓🎓 Tebrikler canım😘😘
Harikasın nurcum ❤️

Süperrr 💃💃💃💃

Ayyyy harikaaaa heyecanlandim :rolleyes:

Günaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor😰

Az önce tartıldım.

Cherry Mom Cherry Mom
Anka Anka
Yaaa çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor :( karanfil yağı varsa damlat uyuşturur belki. Ya da karanfil varsa oraya koy. Başka neler denedin bilemedim geçer inşallah:( çok geçmiş olsun canım :(

Eklentiler

• IMG_20210219_081703.webp
    IMG_20210219_081703.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 21
Hayırlı cumalar herkese 🌸

Bugün menü listesini erken paylaşıyorum. Hastane işlerim var Cherry Mom Cherry Mom 😊
Geçmiş olsun canım💜
Bir mezun da burada 🙃

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim

@Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu 🤗
Ortiiimmmm🤩🤩🤩🤩 dilim tutuldu,bir de az gidiyor artık diyordun bak ne güzel gitmiş tebrik ederim🤗🤗🤗🤗
Kizlarrr haftaya takimi sahlandiralim ben buradan surekli motivasyon fotolari paylasacagim internetten bulup birde listede degilim deneme surecindeyim biliyorum ama bana bir orti verseniz 🤣 bir ortim olsa keske
Çok iyi bı fikir🤩🤩
Gecen hafta 78
Guncel 75.6
Fark -2.4
Yuzde 3.076

Hedef 75

Cherry Mom Cherry Mom @hawar
Balım hasretimden eridin bittin🤪 tebrik ediyorum çok çok güzel bir sonuç her zamanki gibi🥰🥰🥰

Az önce tartıldım.

Cherry Mom Cherry Mom
Anka Anka
Geçmiş olsun😔

Back
X