Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DeryaOnDiet DeryaOnDiet deryacim merhaba, güzel bı hafta olsun ikimiz için de🥰verdiklerinin nerdeyse aynı bu hafta🙈 hadi sen de güzel bı hedef ve spor sözü ver de rakiplerimizi bı korkuyltalim(ben de esip gurleyip tartıya gelince pusuyorum ama olsun🙈)😅 mesela ben her gün 15 dk lik tabatayi yapmaya karar verdim bir de olmazsa olmazim 1000 zip

Arc-en-ciel Arc-en-ciel Merhaba ortak :KK3:
@L O L teşekkür ederim canım çok güzel bir haftaydı. Yine birkaç hafta sonra görüşmek üzere :KK68:
Merhaba canım :KK19: ay cok heyecanli, ilk defa bir ortim oluyor sanirim bu diyet gruplarinda :halay:
Bugun biraz fazla yedigimi dusundum ikindi ogununde, hemen ciktim yurudum. Haftasonu dagitmayalim ortim amaan, yoklayalim birbirimizi.

Vavvss kıran kırana bir mücadele olmuş 😍
Nikinik Nikinik tebrik ediyorum canım. ❤️ Balkon konuşmasını bekliyoruz 🤩
Tesekkur ederim canim 🤗🤗
Kaptanim benim bi yere bisi mi yazmam lazim o değil benim bu hafta denemedigim kalmadi hangi birini yazacagim 🙄 Cherry Mom Cherry Mom
Ortimmm süpersin
Tebrik ederim💐💐

Sayende ortim benimki azıcık bir eksiydi sayende bende nasiplendim puandan😁😁
Olsun ortim sen de haftaici cok guzel toparladin. Bu haftaki esligin icin tesekkur ederim 3. Ortilikte gorusmek dilegiyle 🤗😍

Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum :KK68: :KK68:

belmayne belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
Namaria Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım ❤️

@ummhnisa
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar ♥️♥️ mezun olmadan bırakmak yok 💪

@L O L senin içinde liste hayırlı olsun canım ❤️

@balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam ✌️🤗
çok teşekkür ederim canım sizin destekleriniz ve kendi çabamla gayet güzel oldu :KK68:

19 şubat cuma
Sabah
09.30 1 ince dilim kepekli ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 2 badem
1 bardak kahve
14.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim karabugday ekmeği
Domates ve salatalık
Roka
5 yeşil zeytin
Akşam
Balık ızgara
Salata ve
Turşu

Spor yok akşam uyumadan önce yapıcam
20 dakika yürüyüş
Su az içmeye çalışıyorum
Gayet iyi gorunuyor canim, suyu niye az iciyorsun, hele ki tursu fln olunca daha fazla icmen gerekmez mi?
Ben suyu istemsiz az iciyorum mesela, 1.5lt ancak. Onu biraz artirsam super olacak.

Hoşbulduk tekraar kapticimmm :rolleyes: aynen mezun olmadan gitmek yok :KK49: bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki :KK70:
Monica_ Monica_ hayırlı olsun tatlım :KK66:
Namaria Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm :KK66:
belmayne belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere :KK66: ama gitmiyorsun neyse kiii :rolleyes:
aşkkuşum çok sağol senin de listeye girişini tebrik ederimmmm :KK19:

ayy birinci olmuşuz süpeer :)))) herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
Nikinik Nikinik canım bireyselde de sen birinci olmuşsun maşallah yaaa tebrik ediyorum
Sagol canim 🤗 dönünce de senin 1.liklerini kutlariz 🤩

ayy birinci olmuşuz süpeer :)))) herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
Nikinik Nikinik canım bireyselde de sen birinci olmuşsun maşallah yaaa tebrik ediyorum
Canım çabuk gel e mi🥰🥰 kolaylıklar diliyorum, rabbim hep iyilerle karşılaştırsın🤲🤲 tahmini dönüşün belli mi?ben kaçırmış olabilirim bu hafta hiç okuyamadım yazılanları😔

Canım çabuk gel e mi🥰🥰 kolaylıklar diliyorum, rabbim hep iyilerle karşılaştırsın🤲🤲 tahmini dönüşün belli mi?ben kaçırmış olabilirim bu hafta hiç okuyamadım yazılanları😔
Allah razı olsun canım cümlemizi inşallah :KK200:
belli değil en erken 3 haftası var cünkü haftaya işyerinden cıkıs alıcam insallah ev tut taşı yerleş vs anca 3-4 haftayı bulur canım.
ben gelene gitmeyin :KK19:

Allah razı olsun canım cümlemizi inşallah :KK200:
belli değil en erken 3 haftası var cünkü haftaya işyerinden cıkıs alıcam insallah ev tut taşı yerleş vs anca 3-4 haftayı bulur canım.
ben gelene gitmeyin :KK19:
Geç olsun güç olmasın inşallah tahminimizden de kısa sürer,gönlüne göre bı ev bulursun,çabucak yoluna koyarsın işlerini🥰🥰 haftada 1 kilo versem bile mezun olamam 4 haftaya ama sen yine de çabuk gel😅🤩😍😍

Back
X