- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.141

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımArc-en-ciel Merhaba ortak
@L O L teşekkür ederim canım çok güzel bir haftaydı. Yine birkaç hafta sonra görüşmek üzere![]()
Tesekkur ederim canim
Olsun ortim sen de haftaici cok guzel toparladin. Bu haftaki esligin icin tesekkur ederim 3. Ortilikte gorusmek dilegiyleOrtimmm süpersin
Tebrik ederim
Sayende ortim benimki azıcık bir eksiydi sayende bende nasiplendim puandan![]()
Harbiden de tatlıyıım
çok teşekkür ederim canım sizin destekleriniz ve kendi çabamla gayet güzel olduNamaria
belmayne
Monica_ kızlar özveri ve gayretinizle mezuniyet kilonuza eriştiniz tebrik ediyorum
![]()
![]()
belmayne alt listede kilo korumaya devam ediyor
Namaria 3.mezuniyet için taşınma sonrası gelecek
Monica_ canım mümkünse sende koruma döneminde burda bizlerle kal ilk haftalar inan kilo çabuk geri geliyor çok titiz olmak gerek dikkat et canım
@ummhnisa
Hedef60kgolmak yeniden listeye hoşgeldiniz canlar
mezun olmadan bırakmak yok
@L O L senin içinde liste hayırlı olsun canım
@balpamuk pamukcum alt listeye geçtin ama hâlâ bizlesin unutma menü yazmaya devam![]()
Gayet iyi gorunuyor canim, suyu niye az iciyorsun, hele ki tursu fln olunca daha fazla icmen gerekmez mi?19 şubat cuma
Sabah
09.30 1 ince dilim kepekli ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi 2 badem
1 bardak kahve
14.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim karabugday ekmeği
Domates ve salatalık
Roka
5 yeşil zeytin
Akşam
Balık ızgara
Salata ve
Turşu
Spor yok akşam uyumadan önce yapıcam
20 dakika yürüyüş
Su az içmeye çalışıyorum
aşkkuşum çok sağol senin de listeye girişini tebrik ederimmmmHoşbulduk tekraar kapticimmmaynen mezun olmadan gitmek yok
bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki
Monica_ hayırlı olsun tatlım
Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm
belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere
ama gitmiyorsun neyse kiii
![]()
Sagol canimayy birinci olmuşuz süpeer :)))) herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
Nikinik canım bireyselde de sen birinci olmuşsun maşallah yaaa tebrik ediyorum
Kesinlikle çok tatlısınHarbiden de tatlıyıımselam beybi
muhursuzpusula cımm herşey gönlünce olsun
yüzdemiz yine çok iyi heeee
![]()
inşallah canım hep beraber kutlarız mezuniyetleriSagol canimdönünce de senin 1.liklerini kutlariz
![]()
Canım çabuk gel e miayy birinci olmuşuz süpeer :)))) herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
Nikinik canım bireyselde de sen birinci olmuşsun maşallah yaaa tebrik ediyorum
52 ilk hedefim olursa 50'ye de hayır dememKac kaldi canim senin yakinda yolcusundur![]()
Hahaha zaten niye mezun olamıyoruz hep bu yüzdentartılarının altına isimlerimizi mi yazsalardı kiiiii![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun canım cümlemizi inşallahCanım çabuk gel e mikolaylıklar diliyorum, rabbim hep iyilerle karşılaştırsın
tahmini dönüşün belli mi?ben kaçırmış olabilirim bu hafta hiç okuyamadım yazılanları
![]()
Geç olsun güç olmasın inşallah tahminimizden de kısa sürer,gönlüne göre bı ev bulursun,çabucak yoluna koyarsın işleriniAllah razı olsun canım cümlemizi inşallah
belli değil en erken 3 haftası var cünkü haftaya işyerinden cıkıs alıcam insallah ev tut taşı yerleş vs anca 3-4 haftayı bulur canım.
ben gelene gitmeyin![]()