Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

52 ilk hedefim olursa 50'ye de hayır demem😅
Hele bağaa bak, sen bireysel de birinci mi oldun :confused: :confused: gelsene kutluyak :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:kendim birinci olmuş gibi sevindim canım tebrik ederim:KK37::KK36:
Ayy canim kıymetlim ex ortim tesekkur ederim :KK19:

50 cok az degil mi ya 🤔 benim mezuniyet hedefim 69 :KK70:

Geç olsun güç olmasın inşallah tahminimizden de kısa sürer,gönlüne göre bı ev bulursun,çabucak yoluna koyarsın işlerini🥰🥰 haftada 1 kilo versem bile mezun olamam 4 haftaya ama sen yine de çabuk gel😅🤩😍😍
amin canım işlerimiz rast gelsin inşallah :KK200:
tamam o zaman sen gene 1 kilo ver ama :halay:

Aynen canım ❤️

Tatlım olduğu gibi yaz herkes diyetlerin içeriklerini bilir zaten çok detaylı yazma.. 4 gün hurma diyeti yaptım ardından dikkat ettim spor yaptım vs 🤗

Thread 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
3 gun sayilir kaptanim 1i persembeydi zaten giden ogun gitti :KK70: :KK70: limonlu su falan ictim yazayim belki birine faydam dokunur 🤭

Bugün reglden şişen göbeğime bakıp ben de aynısını dedim😔 çok uyumuyorum ondan mı az gidiyor acaba diye bile düşünmeye başladım, annemdeyken iyi uyuyordum çünkü🙈😅 yoksa sporu eksik etmemeye çalışıyorum menülerim de fena değil anlamadım😔
Evet kesinlikle menülerinde iyi sporlarında çok iyi ekipte en iyi spor yapanlar arasındasın ✌️
Belki vücut bir şok istiyor olabilir yeme alışkanlığı değişimi gibi yada ödem söz konusu olabilir tüm hafta boyunca düzenli içebileceğin bir ödem atıcı olabilir mesela takip ederiz hâlâ bir oynama yok ise Perşembe günü şok diyet yaparsın 🤯🤯😜 şoklardan şok beğen kendine :-)

19 Şubat cuma
Sabah öğlen 10:30
Yarım dilim fıstıklı
Yarım dilimde cevizli kadayıf

ara sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı

akşam 17:30
1 büyük tabak Babuko ( yöresel bir yemek hamur işi tereyağlı)

20:00
1 dilim kadayıf daha

yani bu gün duble karbonhidrat ve şeker oldu

1,5 lt su
Bolca şekersiz çay

spor yapmadım ama toplam 14,300 adım atmışım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Zaten sen kendi açıklamanı yapmışsın ortim ama toparlanmayacak bir şey değil bol bol spora ağırlık verip düzene sokarsın

19 Şubat cuma
Sabah öğlen 10:30
Yarım dilim fıstıklı
Yarım dilimde cevizli kadayıf

ara sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı

akşam 17:30
1 büyük tabak Babuko ( yöresel bir yemek hamur işi tereyağlı)

20:00
1 dilim kadayıf daha

yani bu gün duble karbonhidrat ve şeker oldu

1,5 lt su
Bolca şekersiz çay

spor yapmadım ama toplam 14,300 adım atmışım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Oyy hawarim gunlerin birikmisligi acilis super olmus 🤤🤤🤤

Yalniz bugun biraz fazla olmus haftasonuna yayma kacamagi yoksa eksi gormen zor olur canim bugunde birak insallah 🤗

Aksam yemegim de hazir simdiden yazayim gece olunca vaktim olmuyor.
Bugunku menum
08:30- 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, salatalik.
12:30- 1 kase icine: yogurt, kuru kayisi, bogurtlen, yulaf kepegi, ceviz, tarcin.
15:00- 3 yk haslanmis bugday, 100gr ordek eti. 1 kase cottage cheese(yagsiz sulu peynir yogurt gibi).
17:30- 1 kase sebze corbasi, 1 kase kiymali yesil fasulye, salata.

Su:3lt
Spor: 15 dk leslie: 22p
8 dk tabata: 40p
Toplam:62 puan

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Menun guzel canim sporda katmissin masallah🥰
Biraz kilo verseydim kendimi odullendirmek icin bir dilim yerdim 😕 diyetisyen bir ara ogun niyetine yiyebilirsin demisti. Ama simdi bile gitmiyor ki bir de yesem arti filan gelirim. Bilemedim 🤪🤪
Hmm bilemedim canim sen bilirsin kendini nasil iyi hissediyosan ole ýap ozman😊 canim bu hafta elimden geldigince destek olmaya calistim insallah iyi bi orti olmusumdur sana tesekkur ederjm hersey icin🥰 bu arada hala rakibizzz once 70 kim gorcek bakalim😂😂
1.olduk kızlar :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

üstelik Nikinik Nikinik de 1. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

üstelik @SanSebastianCheesecake i de ekledi im son anda daha ne olsun harikasınız :nazar::nazar::nazar::KK68:
Yaaa süperrrr😍👏👏
1. Olmamiza cok sevindimmmm sonunda basardik kizlar bu gece parti var :KK71::KK71::KK71:

Ama ben niye birinci oldumki yuzde 4ler 5ler 6lar nereye gitti 🤭🤭
Ahahah😂 seni gorunce kacmislar😂😂😂
Bu arada ben 95 tayfasındamıyım Cherry Mom Cherry Mom
95 tayfası kimsesiz tek ben varım galiba😂😂😂
Yok artik 95 denmi indin😳😳 brawoooo👏👏👏
:KK68: :KK68:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 714. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 0,972
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6.TAKIM) ==> % 0.970
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (4.TAKIM) ==> %0,962
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Nikinik Nikinik ==> % 3,077 ==>5.TAKIM :nazar:

2. Mucizemsn ==> %2.749
==>6.TAKIM:nazar:

3. Natsume ==> %1,940 ==>10.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> -1.657%==> 13. TAKIM
Yaaa süpersiniz kizlarrr süpersin Nikinik Nikinik Hepimizi tebrik ediyorum😍👏👏🧿

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(19- 26 Şubat )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Tempus Tempus nedense geriden yazilari okuyarak gelirken senin msjini alintiliyinca orti olucagimizi hissettim hem belki iyi gelir bana her hafta istikrarli gidiyo kiz fln dedim icimden 😂😂 azicik hasetlik etmis olabilirim🤭🤭 ozman ortakligimiz hayırlı ola ikimizde bu hafta süper kilolar verelim insallah 🥰

Selam orticim YaparsinMinii YaparsinMinii 😘
Güzel bir hafta olsun inşallah

Kesinlikle çok tatlısın🤩🤩😍😍

belmayne belmayne @nnurc güzel ortilerim , mezuniyetinize çok sevindim darısı başıma😅 bı kolumdan biriniz bı kolumdan biriniz alıp götürse ya beni de🤩🤩
Oyy canım ex ortim sen bizim varmak istediğimiz yerdesin zaten 😂😂 çek kurtar bizi buralardan 😂😂
Canım çok teşekkür ediyorum ortiliğin için. :KK60: elbet bir gün buluşacağızzz:KK200:
tartılarının altına isimlerimizi mi yazsalardı kiiiii :KK70: :KK70: :KK70:
Kızz yazsaydık ya:KK70: Kına falan da mı yapsaydık acaba. 🤭 Çok kuru oldu bu mezuniyetler 😂😂

Canim pamukum uzme kendini oluruna birak cokmu stres yaptin acaba stresde kilo yapar hastaligin ne biomiyorum ama kesinlikle dktra danismanda fayda var😊

Evet kaptanim 3 gundur anca gitti😂😂

Evet yaa bidaha gormem insallah ama bugun biraz kacirdim🙈

Bence bu hafta kesin birakicaksin canim inaniyorum ben sana aynen devam bu hafta cok iyidin canini sıkma🥰 bende 3 gundur gr gitmiyodu bgun ilk defa 400 gr gitmis cunku dun sabittim 3 gundurde spor yapiyorum dikkat ediyodum insan illaki gr da olsa eksi gormek istiyo motive ediyo ama stres yapmayip daha da asilmak lazim artik buna inaniyorum 😊

Demis ve kan eksikligide diyette cok onemli canim depresyona bile sokuyo insani oyuzden takviye almakta fayda var canim😊

Ya masallah kaptanim kac ayda verdin bu kadr 😍👏

Tarif cok guzel canim denemek lazim tesekkur ettkm😊 bu arada keske 1 dilimde olsa yeseydin 🙈 (sey ben yedimde bazi cıslardan senide yanıma cekmeye calismiyorum sakin yanlis anlama🤭🤭)
Didem’cim her regl döngüsüne girdiğimde 2 hafta ağır bir süreç yaşıyorum. Hele bu sefer 1 hafta bitti ben hala çok ağır bir şekilde regl yaşıyorum. Tabii bu durum üzerimde stres yaratıyor muhtemelen strese bağlı ödem de olabilir ama 7. Günü doldurmuşken bu kadar fazla olmakta normal olmasa gerek.🤷🏻‍♀️ Ayın yarısı kendimi toplayamıyorum resmen. E tabii diyet yaparken modum da düşüyor bu sebepten. Daha enerjik olup en azından yürüyüş yapabilecekken onu da yapamıyorum. Ben de bu yüzden daha fazla kimseye külfet olmayayım dedim. Alt listede aynı şekilde devam edeceğim sabırla...

Back
X