- 23 Mart 2016
- 29.788
- 90.192
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.281
Rica ederim canım hayırlı olsun bol eksileriniz olsun inşallahGünaydınn kizlarrr ay dun oglumu sallarken resmen sızmışımmm ortim aciklanmiss tesekkur eserim kaptanimCherry Mom
@Anka guzel bir hafta olur insallah hala sarhos gibiyim sabah kahvemi iciyim afyonumu patlatayim geleyim
![]()

Bencede yaa inanın konuşmak benim midemi bulandırıyor ne oluyor bana

Yaa aynen öyle de olabilir ankacım yada arada bunları yemezse psikolojik olarak bunalıp toptan diyetide bırakabilir :))) yani varsın derece yapmasın ama tamamen bırakmasında :))
Oooo pitiii pitiiiHu huuuu hanimlaaarrr sporcu geldi haaaniiimmmm 1-2-3-4-5-6-7 sec begen al bedava
Sporunuzu secip aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin. Bol eksiler![]()

Sen iyisimi iki sayfayı da birleştir dualarla zayıflayalımBütün listeyi etiketliyorum ya canım ikidir yapıyorum valla oraya yazacağım listeyi bi bakmışım burada paylaşmışım![]()

Yoook canım cidden mi tesadüf olmasınGünaydın kızlar cidden bundan sonra bol turşu yiyeceğim tartıda öyle bir eksi gördüm ki gözlerime inanamadım.Birde gece soda içtiğim halde . Bugün aşırı ödemsiz hissediyorumçok şükür diyeyim. Su içmememin acısını cildimde çekiyorum ellerim yanakların resmen kupkuru kremler falan çare etmiyor. Bugün erkenden su şişelerimi hazırladım
![]()

Yani bence zaten görecektin turşu yediğin için ona yoruyor olabilirsin ama olumsuz etki yapmaması bile güzel

Canım oruçluysan ve zorluyorsa devam etme tabi gayretin yeter harikasınYürüyüş yapim dedim 3500 adım zor attm oruçken yürünmüyomuşmideme kramp girdi resmen
Neyse olsn 20 dk yürüdüm tempolu
Cherry Mom bu günlük yeterli mi bu spor

Bunlar aynı kişi miymiş şimdiCUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835

Çok zayıflamış yaa