Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizde film izledik mısır yapalım dedi yok dedim yeşil çay içicem :cool: sen yap istersen ama göbeğin çıkmış dedim vazgeçti ahahahhaahahs

Filmide izlediğime izleyeceğime pişman oldum Netflix dizileri sinirimi bozuyor ben bunu anladım 🤯🤯 midem bulandı sinirim bozuldu zamanım gitti başlarım böyle filme 🤣🤣🤣 hrkesin öve öve biteremediği black mirror

20 Şubat cumartesi
Sabah 10:30
2 dilim uno denge
Peynir zeyrin
Tereyağında 3 kızarmış biber
2 çatal helva

Akşam 16:00
2 çöp şiş
4 köfte
Elmek ( tam olarak bilmiyorum ama 2-3 dilim oldu galiba)
1 bardak ayran

ara
Yarım elma
2 kapalı avuç fıstık

2 lt su bolca şekersiz çay

13.200 adım

yarimuhendis yarimuhendis Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Nikinik Nikinik canım 1. Yaptım
Dünden sonra sanki biraz daha yalın sade bi menü beklerdim ortim senden🤗🤗adımların çok iyi tam gaz devam ediyoruz😘

Ne örüyorsun acabaa 😍 benim hiç el işine becerim yok. Bikere atkı başladım lif bitti😂😂😂
Ahahahahahh 😂😂😂 oda guzelmis yaa😂 ben orgüye dair hersey yapiyorum canim penyeipte paspas sepet canta terlik babet kagit ipten cantalar elimden ne gelirse 😊 instada sayfam var ordan satisini yapiyorum🥰 didemcehobii

Eşim günlük sürekli kahve demlediği için canım o içince bende içiyorum fıstık delisiyim eve asla şu an kuruyemiş almıyorum çok severim diyeti anında bozarım diye.
Canım eşim hafta sonları geç kalkıyor biraz öyle oluyor malesef :KK43:

Menün çok iyi canım dışarda olmana ragmen. Bence bak ben şöyle yapıyorum . İlaç kullanıyorum şekerim var diyorum ki gerçekten var ısrar etmiyorlar. Yada mesela yok istemiyorum deme önüne koysunlar lafa tutup yeme. Yada midem agrıyor de hastayım de ki zaten şekerli ve yaglı şeyler mideyi agrıtıyor çogu zaman .
Ben de cok severim sabahtan filtre kahve, gec kalkiyorsan cok normal cnm 14 e kadar yememen o zaman.
Ya evet insulin direncim var ama iste surekli diyete baslayip biraktigim icin insanlarda kayitsiz kaliyor bir sure sonra bence soylediklerime. Pandemi olmasi cok avantaj aslinda, burada mekanlar bayadir kapali hic acilmadi arada. Bu dedigim haftada bir fln basima geliyor, kucuk bir grup hep ayni kisiler birbirimizi goruyoruz. Bir dahaki sefere ilacima basladim diyeyim bari.
Bizde film izledik mısır yapalım dedi yok dedim yeşil çay içicem :cool: sen yap istersen ama göbeğin çıkmış dedim vazgeçti ahahahhaahahs

Filmide izlediğime izleyeceğime pişman oldum Netflix dizileri sinirimi bozuyor ben bunu anladım 🤯🤯 midem bulandı sinirim bozuldu zamanım gitti başlarım böyle filme 🤣🤣🤣 hrkesin öve öve biteremediği black mirror
Ay evet gecen sene izledim ilk sezonlardan, cok distopik moral bozucu, dumura ugratici. Devam etmedim.

Eklentiler

• 20210221_023955.webp
    20210221_023955.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
Anladım kuzm tamam 😘
Bu 3 gün zorunlu günler olduğu için mi o tabloya göre yapıyorsun?
Evet canim 3 gun ortak spor gunlerimiz ozellikle listedeki arkadaslara hafta ici zorunlu. Bi ara kaptanim bunlarla ilgili bisi aciklayacakti ama 🤣🤣 neyse fazla kurcalayip basiniza is cikarmayim Cherry Mom Cherry Mom 🙈🤭🤭

20 şubat
Sabah
2dilim ekşi mayalı ekmek
Terayağ ve süzme peynir
2 dilim sucuk

Öğle
1dlm tereyağlı ekşi mayalı ekmek

Akşam
Yarım kepçe çorba
10 taneden fazla yaprak sarması (afyon usulü)

Aralarda
1er fincan Slim plus çayı , Yeşilçay ve kayısılı Form çayı içtim.

Su:1lt
Spor: 1000 tane ip atlama 200p
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik ortim 5numaralı sporu tamamladım.
Ortim biraz karbonhidrat fazla olmus sanki ben de bugun makarna yedim 🙈🙈 yarin temiz bi sayfa acalim mi kendimize cumayakadar 1 lokma bozmak yok 🤩

Ya ben 2 gundur yesil cay falan içmiyorum bugun de makarna yedim cok olmasa da kendimi o kadar sis ve kilo almis hissediyorumki regl de geliyor duygu durumum da bi tuhaf git gelliyim resmen. Benim 2-3 gun falan arindirmam lazim kendimi 🤔🤔🤔

Yok canim ben gunluk tartilmadim ama ben asil incelmeyi 2 gun limonlu su ictikten sonra farkettim hurmadan sonra degil.
Yaaa limonlu su benim tansiyonumu dusuruyo yoksa bende icerdim zaten 1 gunluk yaptim bende yarin yapamicam 🙈 farki sabah gorucem🤭

Evet canim 3 gun ortak spor gunlerimiz ozellikle listedeki arkadaslara hafta ici zorunlu. Bi ara kaptanim bunlarla ilgili bisi aciklayacakti ama 🤣🤣 neyse fazla kurcalayip basiniza is cikarmayim Cherry Mom Cherry Mom 🙈🤭🤭
Dur kız listeye yeni girdim hazır değilim sporla ilgili gelişmelere 🤣 şimdilk haftada en az 2 gün 2mil leslie diye anlaştık kaptanımla inşaAllah gün geçtikçe alışıp artırırm

Dur kız listeye yeni girdim hazır değilim sporla ilgili gelişmelere 🤣 şimdilk haftada en az 2 gün 2mil leslie diye anlaştık kaptanımla inşaAllah gün geçtikçe alışıp artırırm
Tamam haftada 2 gun 2mil kurtariyor zaten🤭🤭

Günaydın kızlarrr 🌸

20 subat
Sabah
Hurma detoksu
1 kase yogurt 7 hurma
Yesil ca

Arada
Turk kahvesi 4 hurma

Aksam
1 kase yogurt 7 hurma

Yesil cay

Gun icinde
2 form cay
Su 2.5 lt
Spor 2 numara yapildi 30 dakika leslie
8 dk tabata

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam

Yeni mi başladın hurma diyetine canım. Geçen hafta pazar günü 1 gün yaptım bende tatlı bi diyet 🤭
Sporunda güzel tebrikler😍

Günaydın kızlar🥰 dün önce temizlik sonra kızım uyurken kitap, sonra yemek Faslı sonra az etkinlik ve çocuklarla spor derken pertim çıkmış🙈 sonra da börek içi hazırlayıp hamur yoğurup yatayım derken bir olmuştu🙈 alintilayanlari alintiladim ama kacirdigim varsa lütfen kusuruma bakmayın🙈 üç beş karpuz tasiyayim derken arada dusuyo işte böyle😅

Back
X