Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo😉
Aynen bende çok severek yiyorum karnabahar kısırını😍

Ben yarın hurma detoksu yapıp, salı, çarşamba, perşembe kabak detoksu yapsam
20210221_222622.webp
Cuma hedefime rahat ulaşırım inşallah 🤪😂😂

21 Şubat Pazar

Sabah sirkeli su

12.30
1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 1 küp tel peynir, beyaz lahana, turp

Ara
2 dilim mandalina

18.00
Yarım tabak fırında bal kabağı(sade), 1 kase ev yoğurdu, 2 sıkım ev yapımı çiğ köfte, salata

Su: 2,5 lt devam
Spor: 1500 adım, 800 zıp
Toplam 175 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan YaparsinMinii YaparsinMinii
Mükemmelsin Ortim😍 Çiğ köfteyi de dozunda bırakmışsın,tebriklerr👏 2 tanesi de aynı tat 10 tanesi de aynı tat sonuçta dimi🥳
sporlar da yapılmış, ohh miss :rapci:

supersin, bence gayet iyi bir menu ortim hep 2 ogun yapiyorsun sanirim genelde, ben de boyle istiyorum if gibi ama cok acikiyorum, sabah 7 gibi kalkiyorum.

Orasi ne guzellesir simdi. 1 defa gelme sansim oldu Izmire. burada gecen hafta eksi 10 du butun hafta.

kiz dur ne cikolatasi zaten mahvoldum burada geleli beri, hatirlatma hic. buranin cikolatasini, kruvasanini bagetini yemekten yaglandim zaten.
sen kilonu ver, cikolata kopegin olsun kuzum. koliyle yollariz.🤣
Canım ben çok erken kalkamıyorum bu konuda hem miskinim hemde eşim geç uyuyor bende mecbur geç uyuyorum ama ders zamanları eger çok acıkırsam ara ögünde meyve yiyorum. Açıkçası pizzayı yemeyecektim fakat üşendim kendime yemek yapmaya et tavuk canım istemiyor . Balık çok severim onu da eşim her zaman istemez. Öyle işte canım çocuk gibidir benim eşim çok yemek seçer o yüzden saglıklı yemeklerin yanına hep saglıksız yemekler yapmak zorundayım :bicak:. Keşke bende öyle erken kalkabilsem.

Ay bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacak😖 evde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
Bal kabağı detoksu ya bakalım Google a vardır belki. Balkabağı çorbası gördüm ama bilemedim şimdi nedir ne değildir

21 subat pazar,
sabah 10.00
3 kasik menemen 2kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, cay
ogle 14.00
2 mucver, 2 kofte, 1 bardak ayran
ara 16.30
1 avuc kuruyemis
aksam 19.00
1 somon, 1 tane karides
su 1.5 lt kadar
spor 9135 adim 91 puan
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Menün çok iyi canım ama bugün sporla kapatalım mı günü. Yarına tartı günü. Bende şu mutfak çekmecelerini dökmüştüm onu yerleştirip spor duş ve uyku yapıcam

:KK76: :KK73::KK73::KK39:

:-) :-) Tempus hesap kitap peşindeeee :kahve:
Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm♨️

Cherry Mom Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan🤪
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönem😂😂 şimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile🙈

Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yangınlardayımm♨️

Cherry Mom Cherry Mom bide şey, ben kilo vermeden önce derdim ki bende hiç regl şişkinliği olmaz falan🤪
Meğer ben bizzat kendim regl şişkinliğiymişim o dönem😂😂 şimdi karnım bi şiş sanırsın 5 aylık hamile🙈
E tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsun 🙈🙈 şuan biraz fazla yesen ağır geliyor çok geliyor hey gidi Tempus heey 🤣🤣🤣🤣 zayıflık başa bela 😜😜

E tabi o zman genel olarak zaten bir ağırlık hali var onu o kadar benmsiyorsunki şişlik vs anlamıyorsun 🙈🙈 şuan biraz fazla yesen ağır geliyor çok geliyor hey gidi Tempus heey 🤣🤣🤣🤣 zayıflık başa bela 😜😜
Hem ne zayıflık hemde ne bela😂😂😂

Bugün menüm
Saat 13:00 1 simit , 2 dilim beyaz peynir, zeytinli salata, siyah çay ,1 kaşık çilek reçeli
Ara 2 avuç leblebi, türk kahvesi
Saat 18:00 ızgara yerli somon ( bayağı yedim :olamaz: ), 4 kaşık bulgur pilavı, bol acı turşulu salata ,şalgam suyu
4200 adım
Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 @_Reyyan
Yediklerin ödem yapar belki ortim suyu bol içseydin

Mükemmelsin Ortim😍 Çiğ köfteyi de dozunda bırakmışsın,tebriklerr👏 2 tanesi de aynı tat 10 tanesi de aynı tat sonuçta dimi🥳
sporlar da yapılmış, ohh miss :rapci:
Teşekkür ederim orticim 😘 ama çiğ köfteyi tadında bırakmak çok zordu valla 😂😂 neyse ki bitti de kurtuldum 🙈
İlk defa zıp yaptım. Çok zorlanmadım ama bakalım yarına hamlamam inşallah

Hiç bi fark yok Canım, aynı normal kısır gibi. Ben baharatı, yeşilliği ve limonu biraz fazla tutuyorum o yüzden karnabaharın kokusu da tadı da hiç ağıza gelmiyo😉
Canım nasıl yapıyorsun. Bir tarif vardı karnı bahar pilavı diye onun gibi mi acaba. Ben çok severim karnabaharı. Bir denemek istiyorum.
Ay bu detokslara ben de dahil olayım yaa, bu hafta çok ihtiyacım olacak😖 evde bal kabağı vardı ondan da olur mu acaba
Yaa bizim ev de bal kabağı dolu. Ne yapacağımı şaşırdım 😂😂 bir detoks olsa ne güzel olur 😍

Sabah
2.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
Zeytin
2 ince dilim salam
Domates
Siyah çay

Ara
Meyve bar %100 organik mixmey

Ara
1 muz

Akşam
2 tavuk pirzola fırında
3 dilim patates fırında
7 8 yk bezelye
Yarım salatalık turşusu çok az yedim
Ayran
Çeyreğin çeyreği baklava 😬

Su 2 lt
Spor bol koşturmaca misafirim vardı

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @_Reyyan
ortim yarın ikimiz de artı gelcez gibi :ıslık:ama cumaya kadar vereceğimize inanıyorum :super:

Back
X