- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.581

Niye bütün gün yatın hasta mısın?
Keyif içinse bir şey olmaz aman hasta falan olmada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bakalımYaa cok zor Allah yardimcin olsun canim bakalim nasil gecicek❤
Oo dinlen dinleHarikasın ortimmmmm yaaa maşallah sana
Ben sabah 8 de uyudum şimdi uyandım 2 saatlik uykuyla baya ödem topladım ama bakalım gelir belki![]()
Hayirdir insallah iyisin degil mi simdi canimCanım popsugar fitness kanalı dimi daha öncelerde yapmıştım bir dönem çok güzel hareketler var . Ben bugün bi kötüyüm umarım yarın kötüleşmem bi baş dönmesi var çok iş yaptım bugün
Coraplari cikarip tartilirsan daha eksi olabilir.Orticiğim bende ders arası tartıldım artıydım üstümdeki kalın polarları çıkarıp ikinci ders aramda tekrar tartıldım çok oynaktı bugün tartıdaki değerler ama bir foto çektim bakalım ama çok şişim herhalde spor sonrası bende ödem oluyor.
Ayy helal sana orti, ben de gaza geldim senin yuzunu kara cikarmayacagim merak etme, aynen boyle devam. Ben simdi derse giriyorum.Günaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
Adımı yazdığım kağıdı bulamadım ama tarih ekledim bu sefer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uyumadin ondan arti ciktin eminim cuma gunu -1 kilo gelecekBen 72,9 geldimCherry Mom
Mathilda03
+200 maaleseftek öğünle korumaya geçti galiba vücut neyse bakalım bu hafta iki öğün artık
Keyiften yattım ortimyarimuhendis canım menün iyi sporda çok iyi
Niye bütün gün yatın hasta mısın?
Keyif içinse bir şey olmaz aman hasta falan olmada
Benden bi o kdr artı canımGünaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
Giden -800 gr arkasından dans ediyorumdur![]()
![]()
Cherry Mom
Tempus Ortim sen tartildinmi
Super canim. TebriklerGubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
Anka kuzum ins sende eksisindir.
onu bizim takımda annecicegi yapmıştı bayada güzel kilo vermişti ama geri almıştı galiba sende bakabilirsin geçmiş konuşmalarına bulamazsan bende bakayım canımBi de patates yogurt diyeti var sanse o nasilki![]()
vay arkadaş ne eşler var 3 gündr yoksun 3 gün 3 gece mi kutluyorsunuzCanımm benim bu birkaç gün hareketli geçti eşimin doğum günü olduğu için. Yarın aktif olacağım yine![]()
gecen senede yapıyordn bende biraz sana uymuştum :)) güzel program bayaa cardio gibi yoruyor insanı30 gün fit yaz çıkar canım![]()
Günaydın canım Allahtan hayırlısını diliyorum senin içinGünaydın
Arkadaşlar bugün benim için çok önemli bir görüşme olacak lütfen benim için dua edin olur mu![]()
önemli bir artı değil canım cumaya güzel bir eksi buluruz inşallahGunaydinlar, ben 100 gr arti ciktim70kg I'm hedef 68.5 cumaya
yumurta diyetine basladim, bugun kurs cikisi kosuya da gidecegim, boyle yoksa iki ileri bir geri olacak eskisi gibi, ortim gunaydin sen ne yaptin. Ben evden cikacagim icin 6.30 da tartildim,belki onun da etkisi vardir bilemeyecegim
@Kendinin en iyi hali ol
sabite razı gelme nikicim bence +400 ü eritir eksiyi bulursun eminimmmGünaydınlar
+400um ben malesef kaptanim reglim gecikmezse cumaya en kötü sabit gelecegime söz veriyorum![]()
Cherry Mom
bu hafta senin haftn olsunn didemcimmmm tebriklerr cumaya kadar üstne katlanarak koyy inşalahhGünaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
![]()
Cherry Mom
+800 1 ler sende çok oldu canım hepsinide eritip eksiye ulaştın yine yaparsın gazan mübarek olsunHer zaman ki gibi artıyım bu defa abartın artıyı +800
Ama söz Cuma’ya kadar gidecek
sende ki duruma cidden şaşıyorum
dün turşu falan vardı değil mi canım menünde umarım ödemdir bir kısmı eritmek seni yormaz cumaya güzel bir eksimiz olur tatlımCuma kilom 65.3 kg bugün 65.8 kg fark +500 gr
bugün şok diyete başladım kaptancım
Cherry Mom
Begonya2 ortim sende durum nasıl
harika canımmm takımda eksii görmek mutlu ettti benide şükürGubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
önemli bir artı değil canım üzülmeeeGeçen Cuma: 71,7
Bugün: 72.0![]()
wuuuuu harikaa eksi canım çok çok tebrikler :)Günaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
![]()
![]()
![]()
![]()
+200 ödem olabilir canım mühim değil 100 200 ler genelde şişlik oluyor hepBen 72,9 geldimCherry Mom
Mathilda03
+200 maaleseftek öğünle korumaya geçti galiba vücut neyse bakalım bu hafta iki öğün artık
ala alah yaaa ne yediniz kilo aldınızBenden bi o kdr artı canım
Hurma detoksu yapıyorum bugün cumaya kdr da kabak yapıcam![]()
Aynen kaptancım internetteki şok diyet listelerini karıştırıp yapıcam yani düşük kalorili olarak bir gün bir listeden,bir gün başka listeden hem sıkılmamdün turşu falan vardı değil mi canım menünde umarım ödemdir bir kısmı eritmek seni yormaz cumaya güzel bir eksimiz olur tatlım
Ben de bugün çorbasını yapacaktım canım. Bu tarife göre yapayım bari.Ben normal kısırı nasıl yapıyorsam bunu da öyle yapıyorum. Tek fark çiğden karnabaharı robotta çekip bulgur haline getiryoz. Sonra karnabaharı tencereye koyup yarım çay bardağı suyla kısık ateşte 20 dk kapağı kapalı pişiriyom. Sonrası kendi kısır tarifiniz![]()
belmayne
Çorbası çok güzel oluyo ben daha önce yapmıştım, olabilir aslında![]()
Ay ben 2 yi yaptım. Yazayım da bir aksilik olmasınKizzzllaarr bugun spor gunu unutmayalimm bol hareket bol eksi
![]()
Vuuu süpersin canım. Cumaya güzel bir eksi inşallahGünaydınnn bugun cok erken tartilmama ragmen süper eksiyle uyandim oyuzden baya motiveyim
Cuma 73.6
Bugun 72.8
![]()
Cherry Mom
Kızlar ne artılardan eksilere dönmüşlüğümüz varCuma kilom 65.3 kg bugün 65.8 kg fark +500 gr
bugün şok diyete başladım kaptancım
Cherry Mom
Begonya2 ortim sende durum nasıl
Ohh maşallah canımGubaydin kizlarr valla cok motive uyandimmm cuma 69.3 dum bugun 68.7 -500 gr. Cumaya 67.9 ucundan godurum diye tahmin ediyorum suyu arttirayim
Cherry Mom
Orticim göndereceğiz onları cumaya güzel bir eksi göreceğiz inşallah. Moral bozmak yokGeçen Cuma: 71,7
Bugün: 72.0![]()
Oyy oy çılgın eksilerGünaydın kızlar alırım bir maşallah sizlerden
-700 gr
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım o uykusuzluğa rağmen bence çok iyi.Ben 72,9 geldimCherry Mom
Mathilda03
Geçmiş olsun kaptanım. Atak değildir inşallah.Günaydınn kızlar başım ağrıyor biraz o yüzden geç geldim
Herkese iyi haftaalr dilerim
Eksilerinize bakayım hemen artılarınıza bakmayayımmm![]()
sağolun kızlar yok atak gibi değil anlayamadım ama keyfim yok gece iyi ddeğildim pek üşütüyor olabilirimGeçmiş olsun kaptanım. Atak değildir inşallah.![]()
çok iyi canım tebrikler :)Bi tartıldım sabit geldim sonra hep +100 gr çıktı, gece hiç doğru düzgün uyumamama rağmen yine iyi gibi daha çok bekliyordm ben
Bide dün hem patates hem bezelye oda artı olur diyordum olmadı şükür
Cuma 81.6
Bugün 81.7
Fark +100
Cherry Mom
Hedef60kgolmak