Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlarrr :teytey:

zenan dünkü raporum:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, 1 domates
öğlen: 1 tabak yoğurtlu az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmek
ara: yarım kase yoğurt
akşam: 1 bardak süt
2 litre su, 2 form çayı, 2 yeşil çay, 1 saat spor

dün bir işyerinden çağırdılar görüşmek için. bugün gidicem görüşücem bakalım evde duran 2 diploma bir işe yaricak mı kaydirigubbakcemile3 şimdi de spora gidiyorum, dönüşte görüşürüz kaydirigubbakcemile4

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçmesi dileğiyle
çukulatacım dünkü raporum

sabah kepekli peynirli tost
1 bardak süt
1 bardak form çayı

ara 1 kepekli galeta

öğle salata
sulu köfte
1dilim kepekli ekmek

ara 1 kase çilek 4 erik

akşam 4 yemek kaşığı taze fasulye zeytinyağlı
salata
1 kase yoğurt

ara 1 kase kuru yemiş (ceviz badem fındık antep)

:bbo: geldim
yarım saat yürüyüş, 45 dk sporr, 10 dk daha yürüyüş :bbo: hoca canımızı çıkardı valla :bbo: şimdi duşumu alayım da biraz kendime geleyim. çıkmadan kahvaltı yaptım ama çok rahatsız oldum. yarın da 1 meyve yiyip çıkmayı ve dönüşte kahvaltı etmeyi denicem bakalım nasıl olacak.

:teytey: selaam 5. takim ben geldim nasilsiniz bakim guzeller
ben bugun buraya girebildim ya moralim cok iyi bide dun gece gobek grubuna ugradim anaa derece yapmisim :hooray: hareketlerime aynen devam edicem hihoyyytbuyuk moral geldi oh beee:enbuyukkk: dunya varmis dun nasil uzuldum :çok üzgünüm:
salak gibi hemen kotu seyler dusundum saldim kendimi neyse artik gelebildim ya sukur bijom kusura bakma denetliyicin :1rolleyes: dellendi birkacgundur seni denetleyemedi ozur dilerim caaanim bugunden itibaren denetliycem seni siki dur sende beni taaabi okmi biraz gecmise bakem geliyom

arkadaşlar 1 saate anca girebildim :bbo: 5.takıma yol biraz uzun -tatlicadiarzu-

zenana raporumu vereyim hazır girmişken
sabah: 1 paket sunta, 5-6 zeytin, 1kk peynir
ara: 1 tane sunta
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 tavuk köftesi (ev yapımı), 1 kase corba
1 bardak sütle ara yaparım tamamdır bugünlük.

şu site düzelse de muhabbetimize dönsek yaaa off benneyaptımki
ahh canim sende raporunu hec aksatmamisin be yahu bide suntaya devam heee ne diyim canim yediklerin guzelaman sagligina dikkat vucudunu en iyi sen tanirsin tatlim giymatlim

selammmmmmmmmm sekerparelerimeeeeeeeee. alkisalkisalkis
ya kallisim dügün dernekte döktüreyim diye ögrenmeye calisiyorum zaten göbek dansini. dedigin dogru cikolatam söyler sbg sen ben atariz göbekleri.kaydirigubbakcemile2
zenanim canim benim tabiki ablan var burada iyi demissin..güzel huylum benim. Şeniz
ballim 9 haftalik olmus. masallahhhhhhhhh:nazar: dörtte birini geride biraktin bile güzelim bak.. söyle böyle derken ilk üc ayi geride birakacaksin hayirlisiyla ..ondan sonra bir 8 hafta sonradaaaaaaaa bebeginin hareketlerini hissedeceksin icinde . benim gibi siril siril agliyacaksin sevincinden. iste o zaman anliyacaksin gercekten hamile oldugunu. :1hug: ya tatlim senin simdi yasadigin hergün yeni bir macera. tadini duya duya yasa.. rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh
canim ablam beniim ne cok ozledim iki gundur su takimi seni herkeziŞeniz

slm arkadaşlar hala sizlerde sorun yaşıyormusunuz ben sabahtan beri yeni girebildim siteye delirecem ya
sen yine girebilmissin be caanim ben hec giremeyince gunduz gunduz uyanikken kotu hayaller kurup kabuslaaar gordum yine 87 lere cikarim ben bu takimsiz diyee:çok üzgünüm:

Offf çok canım sıkıldı yaff. Kaç zamandır siteyim ancak kimseciklerin gelip gittiiği yok.
Kallisim sultanım ben çok sıkıldım sen nerdesin yahu inşallah hasttalanman .
Annem sende ortalarda görünmüyosun kaç gündür karşılaşamadık yaff.
Zenan ım yahu siz msn demi açmıyomusunuz ne .Yaa ama haklısınız evde 4 çocuk var ilgi isterler benim birtane işimde az gerçi iş yapan kim :))
Sitedeki sorun böyle devam edrse cuma bildirimleri nasıl olacak ben kara kara şimdiden onu düşünmeye başladım .
İnsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi de ne zor oluyormuş.
Bende bu boşluktan istifade bol bol şiir okuyorum yazıyorum .
Zenanım bir yazı sözün vardı unutma haa:))

Ayy şimdilik bu kadar yeter
kiz 4 cocukta olsa ben seni yalniz birakmazdim emme giremedim be canim
bir yazi sozun vardi unutma yazmissin amaa bne coktan unutmusum kusura bakma ne yazisiydi :uhm: hatirlat hemen yazem cok ozur dilerim unuttugum sey icin aklim basimda degildiki su son gunlerde neydi yaaa ooff iyice bunadim su genc yasimdaa-tatlicadiarzu-

herkese günaydın a.s.
nasılsınız bakalım? pek uğramıyosunuz buralara artık ya da uğrayamıyosunuz biliyorum..

ben yeşil çayımı içtim, spora gidiyorum. dönüşte görüşmek üzere :1hug:
spor cok iyi canim insallah kurtulcaksin artik su kilolardan

site düzelmiş sanırım yuppiiiihihoyyyt
ayy canim bu kizda benim gibi site kaybolunca cok uzulmuss taabuuuum benim minik kusun nasiiil

geldim spordan canım çıktı yaaa :bbo: şimdi kahvaltımı yaptım. yediklerimi akşam toplu yazarım zenancım. sporda çok acıkıyorum o yüzden gitmeden kahvaltımı yapıcam ve döndüğümde yogurt yicem bundan sonra cokacimcoook
ben gelememisim sende durmadan rapor vermisin canim benim hec beni sordugun yok kiz insan bir msn den sorar artik beni sevmiyormusun yoksa

Annemm bana izin yaradımı bilmem vallaha yeni yeni çıkıyorum diyet psikolojisinden ilk hafta sanki herşeyi önümden alacaklarmış gibi yemek yiyordum ama bu hafta daha sakin yemek yiyorum ve daha iyim ama söylemesi ayıp öyle bir gazım varki anam çıldıracam baen davul gibi şişiyorum sancılanıyorum ama sanırım okulda üşüttüm yada yediklerim gaz yaptı. Aklımda bir durum var uygulayabilirsem 19 mayısı bekliyorum tatil olacak ya devlet hastanesine diyetisyene giderek maratona tekrar başlamaya düşünüyorum inşallah:)) Böyle annem yanii
mehalim benimde bugunlerde duzensizligim ustumde bende ya cok ac birakiyorum kendimi canim bisiy istemiyo yada doymayacakmis gibi ac hissediyorum kendimi herseye saldirmak istiyorumneyse bir duzen kurucam artik kendime

Ayyy canım zenanım suç bende oturup sana nsaıl kolay gireceğini anlatmadım ahh eşşek kafam :)

günaydın canlar
estagfirullah mehalim askim canim benim anlatsan bile dun tumden kapaliydi pc anca gece gorecektim hem nerden biliceksin benim dun salak salak kk kapandi diye hayaller kurup kabuslar gordugumu

bende bir günaydın diyip yatmaya gidiyorum :)) dün gece geç saate dek büyük kız için açma poğaça yapmaya uğraştım, bugün sanat kulübüyle Beypazarına ve Nallıhana gezmeye gidiyorlar o yüzden, valla ufaklık hasta olmasaydı bende makinemi alıp gitmeye niyetlenmiştimde kısmet işte olmadı, fırsat olmadığı için yazamadım dün ufaklıkla doktora gittik, ikimizinde boğazlarına mikrop yerleşmiş aşırı öksürük bende başağrısıda var ilaç filan aldık bakalım böyle işte... gzlerim yanıyor...
ben zenana msnden ulaşayımda nasıl gelebileceğini tarif edeyim.. başka isteyen varmı...
oncelikle coook gecmis olsun cabuk atlatin insallah kizinda sende dinlenmeye bakin ayrica cok tesekkur ederim buranin yolunu tarif ettgin icin canim benima.s.:nazar:

günaydın arkadaşlarrr :teytey:

zenan dünkü raporum:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, 1 domates
öğlen: 1 tabak yoğurtlu az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmek
ara: yarım kase yoğurt
akşam: 1 bardak süt
2 litre su, 2 form çayı, 2 yeşil çay, 1 saat spor

dün bir işyerinden çağırdılar görüşmek için. bugün gidicem görüşücem bakalım evde duran 2 diploma bir işe yaricak mı kaydirigubbakcemile3 şimdi de spora gidiyorum, dönüşte görüşürüz kaydirigubbakcemile4
canim yediklerin iyi spora baslamna cok sevindim is icinde hayirlisi olsun insallah

günaydın güzelleerr bir selam vereyim dedim Şeniz
nasıl gidiyor bu hafta neler olceekk
bu hafta neler olur allah bilir nereusum sen neler yapiyon nerelerdesin bakayim kilon nasil galiba bu hafta iyi vecen yoksam bu cuma neler olcek diye sormazdin demii

herkeze kolay gelsin insallah bu hafta guzel sonuc aliriz kizlaar cuma ya bir gun var bu hafta duzenli paylasimda bulunamadik ama hemen toparlanmakta fayda var
cukulatam beni yine unuttun diye giyamati goparmadan ona opucumu veremŞeniz
canziim tabum sportim bijom kallisim mehalim mersam SBG CIM reyhan ablam cedric cigim cukulatam zenanim kendimide katem hepinizi tek tek opuyorum cok seviyorum
hadi ben kactim firsat olunca gene ugrarim ahhh aeben ve nereusu unuttum pardon gelin sizide opimŞeniz

aa ben seni hiç unutur muyum zenanım kıymatlımmmm Şeniz aşkolsun hergün geldim baktım sana, yediklerimi yazdımm. giremediğini tahmin ettim canımmmm Şeniz msn de de görmüyorum seni uzun zamandır, ben de giremiyorum gerçi pek koşturmacadayım bu aralar -tatlicadiarzu-

zenann ııııııı :roflol:
sanırım veremicem pek fazla kaç haftadır alıp geriveriyorum 2 haftadır aynı şey oldu
ben beceremiyorum bu işi :mymeka:

Son düzenleme:

haydi bakalım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyor olacağız hemen bize koşup haber ver, konu neydi? neyci olacan?:roflol:

günaydın güzelleerr bir selam vereyim dedim Şeniz
nasıl gidiyor bu hafta neler olceekk
bu hafta gitmiyo nereusum ya sorunlu netten dolayı koptuk...:1no2:

:utangac: Vallahi bi tepki bekliodum zaten de yine de yeterince hazırlıklı değilmişim ki çok utandım gerçekten :roflol:
falla bir utanmışsın bir utanmışsın gülmenden belli:roflol:

:teytey: selaam 5. takim ben geldim nasilsiniz bakim guzeller
zenanım derece yaptın demek dur bir bakayım az sonra ben derecene delikafadulden tebrik ederim canım...buraya gelemediğindede moralini bozup kendini salma lütfen...

reyhan abla çay nasıl gidiyor, bu hafta derece sende diye umuyorum sırnaşık şey

haydi bakalım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyor olacağız hemen bize koşup haber ver, konu neydi? neyci olacan?:roflol:
valla kallisim gidince öğrenecem artık çaycı mı olurum (herkese yeşil çay dağıtırım :roflol: ) temizlikçi mi olurum bilmiyorum :roflol::roflol:

evet kallisim ayrı kalmak hepimizde kötü etki yaptı
kilo almamışsanız bişi yok ben killo almışım ya hemde 2 günde
boşa kürek çekiyom
inşallah bir daha ayrılmayız :1hug:
yaptıkları çok çirkin ben gördüğüm herkese karalıyorumm kendileri kaybettiler

Selam arkadaşlar okuldan geldim bakınıyorum işte:)) Bişiler yazmak istiyorum ancak ne yazacağımı bilemiyorum inanaın. Gözlerim acayip ağrıyor nedense :)) Ama olsun sizlerle olmak burda olduğunuzu görmek vede yazılarınızı okumak çok güzel:09

aa ben seni hiç unutur muyum zenanım kıymatlımmmm Şeniz aşkolsun hergün geldim baktım sana, yediklerimi yazdımm. giremediğini tahmin ettim canımmmm Şeniz msn de de görmüyorum seni uzun zamandır, ben de giremiyorum gerçi pek koşturmacadayım bu aralar -tatlicadiarzu-
unutmaaz beni bijom biliyomŞeniz takiliyom oyle hep su neydi onlarin adi he iste onlarin yuzunden herkez anladi iste onlarin yuzunden deemi kardesiiim benim dur birazdan bende bugun yediklerimi yazem

zenann ııııııı :roflol:
sanırım veremicem pek fazla kaç haftadır alıp geriveriyorum 2 haftadır aynı şey oldu
ben beceremiyorum bu işi :mymeka:
kiz zaten becersek burda isimiz ne demii beraber becercez yilmiyacaz ona gore ne yaptin aksam yemeklerini biraktinmi yoksa buraya giremeyince tozuttunmu

zenanım derece yaptın demek dur bir bakayım az sonra ben derecene delikafadulden tebrik ederim canım...buraya gelemediğindede moralini bozup kendini salma lütfen...

reyhan abla çay nasıl gidiyor, bu hafta derece sende diye umuyorum sırnaşık şey
evet kallisim gobusten 2 santim incelince derece yapmisim bu bana buyuk moral oldu artik salmam kendimi
reyhan ablam da insallah bu hafta derece yapar yaa epeydir ablamlada gorusemedik ozledim onuda insallah aksam ugrayabilirimde gorusuruzsimdi cikmam gerek bugun hava guzel camasir asayim kuruyanlarida toplayim hadi optum herkezi

zenancım akşam yemekkleri yemiyorum eskisi gibi
dün yemedim en son 5 de ymek yemiştimm bugünde öyle yapcam yarın tartıda daha eksik olceemm

Selam arkadaşlar okuldan geldim bakınıyorum işte:)) Bişiler yazmak istiyorum ancak ne yazacağımı bilemiyorum inanaın. Gözlerim acayip ağrıyor nedense :)) Ama olsun sizlerle olmak burda olduğunuzu görmek vede yazılarınızı okumak çok güzel:09

canım benim neyin var senin geçmiş olsunnn Şeniz

Saol nereusum allah şükür ciddi bir durumum yok havlar işte herkesi çarptı benide:))
Bu arada sürekli kendimi dinliyorum artık haftaya yavaş yavaş yeme açısından kendimi toplamaya başlıcam çünkü takıma eksi kilo ile gelmek istemiyorum. Okulda öğretmenler bile yememe şaşıyorlar hayrola hocam sen bunları yemezdin diye. ee haklılar bir yıldır çok frenliyodum kendimi. Yahu hakkaten bir ben varmış benden içeri . Okadar şiş hissediyorumki kendimi anlatamam ibre bazen 63 leri gösteriyor . Aaa şaşırmayın dedimya takıma eksi ile dönmeye niyetim yok. Ben kafama bir koyum yeterki listeleri alt üst ederim yine:))

slm herkese...bnm denetmenlerim gelmemiş bugün sanırım....ben yaziyim okur gelince artık...

sabah=10:00-----> 1 kk peynir ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet...

ara=12:00---------> yarım domates

öğlen=13:30-------> yarım tabak bol soğanlı tavuk yemeği...1-2 dilim ekmek yedimmirmirmirmir...çok kaçırdığımı hissettim o yüzden 17:00 deki ara öğünde bişi yemedim...nescafe ile geçirdim...

Akşam=18:30----> 1 kase yoğurt yicem maalesef:1no2:

gece=21:00-------> 2-3 çilek

bol suyumu içiorum...yeni başladığım ballı sirkeli su sabah aç karnına ve gece yatarken dvm ediorum...7 de yürüyüş yapıcam...çok yorgun hissediorum kendimi o yüzden 30 dk...benneyaptımki

Back
X