- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.721
Aaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa
cnmmaydanoz yiyo musun normalde? fazlası sütü azaltıyomuş bi de bebek tadını beğenmeyebilirmiişMarkete gidersek alaym deneym sağol kuzm![]()
Hedefim 53 olmak.Kızlar hedeflerimiz
19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF TABLOSU
Cuma çabuk gelir ipleri sıkı tutalım sporları güzel menüleri eksik etmeyelim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 76.8 76.3 75.6 75 66.2 65.7 67.1 66.5 81.6 80.6 70.2 69.8 52.7 52.5 76.50 75.50 57 55.9 65.3 64.6 73.6 72.9 76.85 ??? 84.6 83.5 68.5 ??? 54 ??? Anka
72.7 71 67.1 66.5 69.3 68.3 69.9 68.5
Canim tabloya yazmam icin adim 10000 olmali cardio 20dk olmali bolgesel hareket tablomuzda yok zaten. Bunlari kaptnimiz ayrica puanliyor 1. Sayfadan tablomuza bakip pazartesi carsamba ve cumartesi sporunu ona gore yaparsan ben de yazarim canim
Konuştuğun iyi olmus canim. Allah bundan sonrasi icin gonlune ferahlik versin hayirli kapilar acsin insallahGünaydın arkadaşlar,
Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre
Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Biliyorum ortim biliyorum sporumu aksatmıyorum hiçbir şekilde muhakkak yapmaya çalışıyorumyarimuhendis canım menün çok ama çok kalorili
Sende iyi biliyorsun
Ama spor süper
Lütfen bu gün dikkat et yediklerine
Bu gün daha hafif bir menü çıkarırsan telafi edersin canım
Salatalarda vs tüketiyorumcnmmaydanoz yiyo musun normalde? fazlası sütü azaltıyomuş bi de bebek tadını beğenmeyebilirmiiş![]()
Başınız sağolsun, cennet mekanı olsun inşallahGunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol
Hurmayla orucumu açıyorum baya acıkmışımGünaydın kızlarrrr ve ortimmmAnka nasılsın dün annemdeydim pek giremedim o yüzden nasılsınız napiyosunuz
Eline sağlık canım
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom
3 ❤ Nikinik
2-6 ❤ @belmayne 2 ❤ @hawar 1-2 ❤ Hedef60kgolmak
1-6 ❤ @Tempus 5 ❤ yarimuhendis
1-6 ❤ Begonya2
@Suskunhanim 5 ❤ @balpamuk @ummhnisa 1 ❤ muhursuzpusula
@DeryaOnDiet @azaydidem 2-6 ❤ @UcurtmaAvcisii ️
️
birsevgi
Anka
️
️
Mathilda03
Arc-en-ciel
6 ❤ Kendinin en iyi hali ol
Başınız sağolsun canımGunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol
Canim tabloya yazmam icin adim 10000 olmali cardio 20dk olmali bolgesel hareket tablomuzda yok zaten. Bunlari kaptnimiz ayrica puanliyor 1. Sayfadan tablomuza bakip pazartesi carsamba ve cumartesi sporunu ona gore yaparsan ben de yazarim canim
Konuştuğun iyi olmus canim. Allah bundan sonrasi icin gonlune ferahlik versin hayirli kapilar acsin insallah
IşteyimHurmayla orucumu açıyorum baya acıkmışımsen napıyorsun
![]()
Allah ailecek yardımcınız olsun canım. İşler kötüye gidince herkes çirkinleşiyor. Umarım en acısız şekilde sonlanır. Senin adına çok üzüldüm.Rabbim sana hayırlı ve güzel kapılar açsınGünaydın arkadaşlar,
Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre
Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
çok şükür yaa iyi maşallah kazen öyle yazınca bi korktumŞimdi telefondan sordum görüşüyormuştoplight kaptan