Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım o su bayağı iyi geldi sana :KK36: emzirmede sorun oldu mu?
Bu gün reddeti ilk defa ya
Uykuya dalarken emzirdm bende

O değilde şimdi eve geldik benim kilom berbat 😭 dün yatarken 81.6ydı kilom şuan 83 kiloyum leslie yapacağım birazdan inşaAllah sabaha kadar iner 😭 çok kızgınım kendime 😭
2 kaşık helva 2 çatal patates bukadar mı geriletir 😭 moral 0 0 0

Ben aksam icmek icmek bu sene ilk defa kafeinsiz kahve aldim. Arada aksamlari iciyorum. Tadi ayni canim dene istersen.
Migrosta var dediler şehir merkezine gotmem gerekir onun için🙊🙈
Ortim S Suskunhanim bugun ve yarin elimden geldigince kisiyirum karbonhidrati. Dun eksiyi ucundan azicik gordum. Bugun ve yarin da iyi dikkat edersem i sallah su 75i goreyim bi artik. Yuruyus de yaptim, bur kere daha yuruyecegim
Süpersin canım,bugün benim de daha iyiydi tartı sonucun😉 bakalım cumaya hedefi yakalayacak miyiz😅
Sen 75'i ben 55i görürüz inşallah🤩🤩
Bugunku menum
08:30- hindistan cevizi yaginda 2 yumurta, 1 avuc domates, bolca marul, 10 zeytin
13:00- 2 parca tavuk (130 gr civari), salata, 1 bardak portakal suyu
16:30- 1 kase sebze corbasi, 1 tabak sulu kofte, 1 tabak salata.

Su:3lt
Spor: 45 dakika yuruyus: 45 puan
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
On numara beş yıldız🤩🤩 açım fotolara bakamadım😅 bugün misafirim vardi, dün komşu baklava getirmişti bı tabak ki hiiicc dayanamam ,bugün misafire ikram ettim sonra hemmen buzluğa kaldırdım😅hedefime ulaşınca kutlama yaparım ama tazesiyle belki🙊

Bu gün reddeti ilk defa ya
Uykuya dalarken emzirdm bende

O değilde şimdi eve geldik benim kilom berbat 😭 dün yatarken 81.6ydı kilom şuan 83 kiloyum leslie yapacağım birazdan inşaAllah sabaha kadar iner 😭 çok kızgınım kendime 😭
2 kaşık helva 2 çatal patates bukadar mı geriletir 😭 moral 0 0 0
maydanozdan reddetmiş olabilir mi :KK64: katma bari kuzum diğerlerini katarsın ;)
canım iner bence suyunu da iç, yatmaya daha vakit var hem ;) belki bi daha emzirirsin

maydanozdan reddetmiş olabilir mi :KK64: katma bari kuzum diğerlerini katarsın :KK66:
canım iner bence suyunu da iç, yatmaya daha vakit var hem :KK66: belki bi daha emzirirsin
Belkide Maydonozdan reddetti ama şimdi yine emdi reddetmedi şükür

Çok canım sıkıldı ortim inşaAllah iner şiştir
Şimdi leslie başladım 3 mil yapcm inşaAllah
Limonlu su içerim inşaAllah leslie bitsin

23.02.2021

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz

Öğle ve akşam kabak detoksu

Ara 2 sade kahve, 2 yeşil çay, 1 elma

Yemekten sonra yeşil çay
Su 3 lt
Spor 2000 zıp 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem belmayne belmayne

24.02.2021
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tutam maydanoz

Öğle akşam kabak detoksu

Aralarda sade kahve, yeşil çay, 1 elma, 1 küçük mandalina

Su 3 lt
Spor free

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem belmayne belmayne
Ortim masallah cok istikrarli gidiyosun bende sok diyetmi yapsam ne yapsam sizden gordukce canim cekiyo ama 1 gun anca dayaniyorum😂🙈

Belkide Maydonozdan reddetti ama şimdi yine emdi reddetmedi şükür

Çok canım sıkıldı ortim inşaAllah iner şiştir
Şimdi leslie başladım 3 mil yapcm inşaAllah
Limonlu su içerim inşaAllah leslie bitsin
tamam canım dinlenerek yap yorulursan ,saat de geç oldu çünkü yorgunsundur ama dinlenerek de olsa yapsan güzel olur :super: 1 mil en azından

Back
X