- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.381
yaaa vapurlarda çantasını çıkarıp birşeyler satanlara benzedin burcuuuuNe verim ablamaelimde güzel isveç var, 4 günde 2 kilo var var da var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa vapurlarda çantasını çıkarıp birşeyler satanlara benzedin burcuuuuNe verim ablamaelimde güzel isveç var, 4 günde 2 kilo var var da var
![]()
Daha ne olacakti acaba yuzdenin farkinda misin canim harikasinKızlar oğlumun da dersi vardı,telefon ondaydi.
Geçen hafta 57
Guncel 56.3
Giden 700
Hiç kaçamak yapmadım ,her gün Spor yapmaya çalıştım 1000 kaloriyi geçmedim,reglim de bitti ama sonuç bu.
Cherry Mom
DeryaOnDiet
Eninde sonunda gidecek bu kilolar. Normalde 68den sonrasi zorlardi beni bu sefer baslarda zorlandim.Evet cnm yoğun kıvamlı olan![]()
Tebrikler cnm
Oooo harikasın bebişimmm 2. mezuniyet geliyor muydu
Tebrikler cnm, ne alerji yapıyomuş bakılsın bakalım daha iyi olacak![]()
oooo maşallah kuzum
canım very very şok diyetten sonrası artı dolunay![]()
üzülme kuzum, başka artı yok sonuçta ve elinde olan bişey değildi çok büyük bi olay bu senin için, bu hafta sıkı tutup fazlasını da verebileceğine inanıyorum![]()
Günaydın cnm tebrikler
Uuu
Canım cısları biraz daha azaltsan haftada 1 kg gitcek garanti
Tebrikler cnm
Okistemeyen de katılmamış yalnız ilerlemiş olur
![]()
Wuuwuu masallah rakibim az kaldi 70i geride birakmaya. Ilk 69.99 goren kazanir. Hadi bakalimGecen hafta 73.6
Bu hafta 72.6
Fark -1
Deminki kosu olmasaydi -500 anca olucakti wc deki skntimda gitti cunkubu hafta cok inisli ckisli oldu ya daha gzel sonuc olablirdi bunada sükür diyorum
![]()
Cherry Mom @Tempus
vejetaryen yapabilirsin aynen cnmYa cok cesit olmasin ugrasmak istemiyorum tek ogune de alismisken soyle elmali ayranli seyler canlaniyor gozumdeortaya karisik yapip kendi sok diyetimi mi uydursam
![]()
AlmazsııınSağolasın canım. Kilo almam inşallah![]()
hahahyaaa vapurlarda çantasını çıkarıp birşeyler satanlara benzedin burcuuuu![]()
Keşke sakal bıraksaymışımKeşke sahur yapsaymışm gözüm kararıyor![]()
Evet dedigin gibi spor ve suya dikkat edeyim bu hafta bakalim, moralim bozuldu birazbir şey ödem yaptı canım belli ki -400 den daha çok vermişsin demek bu hafta yinede iyi tebrik ederim ama dediğinn gibi suyu az tutuyorsan kafadan hak ettiğin eksiyi alamıyorsun demek bu.
ve spor konusunda bencede kendine bir program ya bizim spor tablomuza uymaya çalışsan ( 1.sayfada olan tablo ) aslında belli bir tempo yakalarsın orada zaten hemen hemen herkese uygun sporlar var. veya kendine bir spor videosu bul ve bunu düzenli haftada 2 3 aksatmadan yapacağım de. planlı ilerlersen bu iş olur canım sporu öyle bugün yapayım olmadı yarın yaparıma bırakma beynimiz habire başka bir bahane ile manipüle ediyor çünkü :/
Ben bu hafta ölüm haftası yapacağımEvet dedigin gibi spor ve suya dikkat edeyim bu hafta bakalim, moralim bozuldu biraz![]()
Kaptancım özür diliyorum yanlış yazmışım 68 kiloydum o zaman ama tartılmadan yazmıştım. Çok utandım ben ya perşembe günü yazmıştım aklım neredeydi diyorum hastamız vardı sonrasında da vefat etti zaten ilk geldiğim haftaTeşekkür ederim canım düzellttim başlangıç kg yi hedef kilon böyle mi kalsın yoksa biraz yükseltelim mi ?
Çok teşekkür ederim canımKendinin en iyi hali ol
belmayne listeye girişiniz hayırlı olsun kızlar bol eksiklerimiz olsun inşaAllah
![]()
Canım bi ara ben korse giymiştim zayıflamaya yardımcı olsun diye o günden sonra 1 hafta vucudum ödem tuttu şiş top gibiydim. Gün içinde rahat kıyafetler giy gece de aynı şekilde yumuş yumuş esnek ve rahat şeylerle uyuGecen masoz vucudunda cok su var demisti ve bitkisel bir ilac vermisti. Recetesiz. Onu aldim az once bir de onu deneyeyim
Canım eksi eksidir doğru yoldasın demek kiGecen hafta 69.9
Bu hafta 69.5
Fark 400 gr
Yuzde %0.57
Dun sabah 69.3 dum bugun de 69 gormeyi umuyordum ama cikmadi, sasirdim uzuldum deyani normalde haftada 1kg ya da en az 700 gr veriyordum daha onceden diyet yaparken, bu rakam cok az. Nerede yanlis yaptim dusunuyorum, suyum ve sporum az sanirim. Hic boyle beklemiyordum.
Kendinin en iyi hali ol
Cherry Mom
rica ederim,tmm canım düzellttim 58 yaptım sonrasında dediğin gibi isteediğmiz gibi düşerizKaptancım özür diliyorum yanlış yazmışım 68 kiloydum o zaman ama tartılmadan yazmıştım. Çok utandım ben ya perşembe günü yazmıştım aklım neredeydi diyorum hastamız vardı sonrasında da vefat etti zaten ilk geldiğim haftaaçıkçası bi 58 yapsan mı kaptanım 3 yıl önceki kilom inşAllah kısa sürede ulaşırım o günlere daha sonra da 53 yaparız
![]()
Ayy çok heyecan yaptım bu hafta çok yogun olacak inşAllah güzel eksilerle devam ederizrica ederim,tmm canım düzellttim 58 yaptım sonrasında dediğin gibi isteediğmiz gibi düşeriz![]()