Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bu🥰

Çok tatlısın🥰🥰rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla🤲🤲
oo bu video baya zorluyor suskuncumm geçen sene bende yapmıştım bravooo
Güüüüünaydınnnnnnnn kızlar mutlu haftasonları🌸
seda sayan günaydınıııııı :)) nerde görsem tanırımm :D
Canım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması. ❤️
teşekkkür ederim tatlım zor değil aslında niye başlamıyorsam :) akşam 18 de bitirsem dediğin gibi daha iyi ama bizim akşam yemeği 18.30 lara sarkabiliyor eşimden dolayı o yüzden 19.00 dedim bakalım :KK200:
Kızlar günaydın❤️
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim 😂😂
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim 🥴
yökdile eşimde girecek ama 1 ay sonrakine devamlı mı oluyor o :) sen diyince şaşırdım şimdi :)))
kolay gelsin canım sınavında güzel geçer umarım

Canım 6 madde var

diyete uyum
Sabah akşam 2 kere 45 dakika spor biri açık havada
Her gün foto Çekilecek
Alkol yok ama ben zaten kullanmadığım için bunu geçiyorum
3 litre su
10 sayfa kitap okuma

1 gün birini atlarsan başa dönüyorsun
Ya aslında yapmamız gereken şeyler ama adam başlığa 30 GÜN HARD CHALLENGE yazınca bi korkuyor yani😂😂

Benim hayat tarzım bu ya ben devamlı bişeylere başlar bırakırım :KK70: hiç kafam boş durmaz devamlı yenilik peşindeyim ama başladığım işi bitirmeyince bi anlamı kalmıyor işte :KK70: mart hedefim ertelemeyi yenmek ve başladığım işi bitirmek :KK70:
kuzum bak tıkıncan sonunda demiştim :D bunun diyet listesini at da sana gün verem :D

26 Şubat cuma
Sabah 11:00
1 yağda yumurta (bayağı yağlı bildiğinin yüzüyordu)
Kaşarlı tost

ara
3-4 tane küçük lokum
Sade Türk kahvesi
Yarım ayva

akşam 18:30
5-6 tane çiğ köfte
Yarım lahmacun

ara
Büyük bir dilim muzlu çikolatalı yaş pasta

1,5 lt su
Bolca şekersiz çay

spor yok ama toplamda 12.150 adım
Cherry Mom Cherry Mom yazmayacaktım sen yazın deyince 😁
@_Reyyan @Nikinik ( eminim benim kadar yememişsindir)
Sabah kahvaltındaki yumurta çok başarılıymış yüzmeyi öğrenmiş demekki protein deposu
Kahvenin yanında lokum adettendir zaten
Özellikle pasta bir efsane çikolatalı olsa daha ağır olurdu hafif atlatmışsın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

26.02.21

13.00
Hindi fümeli omlet
2 dilim süzme peynir
şekersiz çay

17.30
3 parça tavuk bonfile
5 kaşık kadar kuskus pilavı
1 kase yoğurt
yarım ızgara soğan

2 litre su
2 fincan yeşil çay
10 dakika egzersiz
5.000 adım

Menün çok güzel olmuş bence ortim ;)

26.02.2021

Kahvaltı
Yulaf tostu
Domates
1 tk fıstık ezmesi

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle
1 porsiyon ciğer (ofisteki arkadaşıma söz vermiştim cuma yeriz diye, ekmeksiz sadece ciğer ve salata)

Ara sade kahve, yeşil çay, 1 elma

Akşam yok sade soda, yeşil çay

Su 3 lt
Spor yapınca yazıcam

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

Ciğeri özellikle sanki yenmemesi gerekiyomuş gibi yazmışsın ama bilemedim diyette olmaması gereken bişey mi ?

oo bu video baya zorluyor suskuncumm geçen sene bende yapmıştım bravooo

seda sayan günaydınıııııı :)) nerde görsem tanırımm :KK70:

teşekkkür ederim tatlım zor değil aslında niye başlamıyorsam :) akşam 18 de bitirsem dediğin gibi daha iyi ama bizim akşam yemeği 18.30 lara sarkabiliyor eşimden dolayı o yüzden 19.00 dedim bakalım :KK200:

yökdile eşimde girecek ama 1 ay sonrakine devamlı mı oluyor o :) sen diyince şaşırdım şimdi :)))
kolay gelsin canım sınavında güzel geçer umarım
Rica ederim canım 😘
E yds diye bir şey var o sık sık oluyor. Ama sadece İstanbul ankara ve İzmir de yapılıyor. Merkeze gidip bilgisayar başında gidiyorsun sınava o mu acaba eşinin gireceği. Bu yıl da iki defa yapılan klasik kalem kağıt 😂😂 ama ertelenmişti pandemi den dolayı. Anca yapabildiler🙃

ya şimdi sınav elinin köründe. Mecbur arabayla gideceğim. Sokağa çıkma yasağı var, yalnız gideceğim. Arabanın anahtarını nereme sokacağım. Maskeyle 3 saat nasıl olacak. Bunlar hep sinir stres 😂😂

Bu gün yoğun bir gündü pek okuyamadım kızlar
Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bu gün dikkat ettim demeyi çok isterdim maalesef diyemiyorum
Ama bu gün sabah kızım kahvaltı hazırlamış bol bol ve yiyene kadar gidip gelip anne lütfen bak senin için diye diye yedirdi bana

akşamada eşim yemek hazırlamış 40 yılda bir yedim artık ardından da doğum günü pastası (almayın dedim ama almışlar kızlarım kendileri yiyecek ya🤣)
Vel hasıl bu günüde kapattım
Dogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillara ❤️

Back
X