Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
:KK11:
Rakipleriniz buyrunuz :rolleyes:

- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın 🤭 😎

-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır 💪

Gunaydin rakibim birsevgi birsevgi

Ben olsaydım yumurtayı haşlanmış tercih ederdim, çünkü daha tok tutuyor, ekmeği de 1 dilim yerdim max. Öğle ve akşam menüsü gayet güzel canım👌🏻 su 3 lt harika🌸

Menün de sporunda gayet iyi ex ex ortim vee detoks kardeşim💋

Menün güzel canım, spor için cuma şeysi diyelim 🥰

😱😱😱😱 canım bu beslenme tarzı pek sağlıklı değil gibi geldi bana, mutlaka yumurta, yoğurt, peynir gibi protein kaynaklı besinler tüketmemiz lazım. Beni yanlış anlama belki de bir bildiğin vardır. Sağlığın kötü etkilenmesin bu durumdan🤗

Dürüm yenmiş, olsun nefsin körelmiş diyelim🤗
Sagol canim guzel yorumun icin. Dikkat ederim ❤️

Kaslarin sismis olablir canim yinede cok iyi verdin bence😊

Tesekkur ederim canim🥰

Hadi bakalim rakibem insallah ise yarar😊

Wuhuuuu ben 2 haftaya 69 olurum rakibem sennn😂😂😂

Yiaaaaa süperrrr Tempus Tempus Ortimmm masallah bize 1. Olmusuz hadi bakalim bu hafatda aynen devam guzel ortakligin icin tesekkur ederim🥰

Ahaha hırs ve ben 🤭🤭 canim cumaya tarti fotosunda görüselim yaa ne dersin😂😂😂 bak simdidn cok pis hırs yaptim🤭🤭
Himm 2 haftaya 69u ucundan gormek super olurdu. Kagni hiziyla geliyorum bakalim 🐌🐌🐌🐌

Ciğeri özellikle sanki yenmemesi gerekiyomuş gibi yazmışsın ama bilemedim diyette olmaması gereken bişey mi ?
Yok canım, yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaşlar sürekli hadi yemek yiyelim, hadi dürüm yiyelim gibi tekliflerle geliyodu bende bu kez onlarla yedim ama onlar dürüm ben servis şeklinde 😂

Hep siz mi stalk yapacaksınız 🤭🤭 haftanın birincisinden tüyolar efendim ananaslı çay içmiş bu hafta :))
Aşağıda ondan alıntım var bildiğiniz kopyaladım kızcağızı 🙈🤣

Ödem atıcı çay
Bir tam ananas kabuğu
1 kabuk tarçın
Taze yada kuru zencefil baş parmak uzunluğu kadar ilave ediyorum
8 su bardağı su

Hepsini tencereye alıp 5 dk kaynatıyorum 2 ara ögün arasında tüketiyorum. Ananas pahalı hergün hergün almak mümkün olmuyor bende yarım ananas kabugu ile yapıyorum diğer yarısını buzluğa kaldırıyorum ertesi gün çıkarıp kullanıyorum.

Hep siz mi stalk yapacaksınız 🤭🤭 haftanın birincisinden tüyolar efendim ananaslı çay içmiş bu hafta :))
Aşağıda ondan alıntım var bildiğiniz kopyaladım kızcağızı 🙈🤣

Ödem atıcı çay
Bir tam ananas kabuğu
1 kabuk tarçın
Taze yada kuru zencefil baş parmak uzunluğu kadar ilave ediyorum
8 su bardağı su

Hepsini tencereye alıp 5 dk kaynatıyorum 2 ara ögün arasında tüketiyorum. Ananas pahalı hergün hergün almak mümkün olmuyor bende yarım ananas kabugu ile yapıyorum diğer yarısını buzluğa kaldırıyorum ertesi gün çıkarıp kullanıyorum.
:KK70: :KK70:harikasın kaptanım 🤣

Gecmis olsun kaptanim ne hastanesi
Cildiyeye gideceğim canım sık sık her yerim kuruyor kurumalar yaraya dönüşüyor 😑 burnumun içinde bile başlayınca dayanamadım artık dudaklarım botokslu gibi hep şiş 🙈 elllerim kesik kesik yara 😶 vitamin eksikliğide olabilir alerjide olabilir bilmiyorum 👀

Back
X