- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.641
Ben tıkınmadım ki yeni diyetime başlamadan önce kutlama yaptımkuzum bak tıkıncan sonunda demiştimbunun diyet listesini at da sana gün verem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tıkınmadım ki yeni diyetime başlamadan önce kutlama yaptımkuzum bak tıkıncan sonunda demiştimbunun diyet listesini at da sana gün verem
![]()
Gunaydin rakibimRakipleriniz buyrunuz
RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın![]()
-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır
S Suskunhanim 24.4 Hedef60kgolmak 24.1
@Mathilda03 25.2 Kendinin en iyi hali ol 25.8
@hawar 25.8 Nikinik 26
@Just a perfect day 27.1 Begonya2 27.5
@ummhnisa 28.6 @azaydidem 28.7 DeryaOnDiet 29.8
birsevgi 30,1
muhursuzpusula 40.1
@whitetea 34.5
Sagol canim guzel yorumun icin. Dikkat ederimBen olsaydım yumurtayı haşlanmış tercih ederdim, çünkü daha tok tutuyor, ekmeği de 1 dilim yerdim max. Öğle ve akşam menüsü gayet güzel canımsu 3 lt harika
Menün de sporunda gayet iyi ex ex ortim vee detoks kardeşim
Menün güzel canım, spor için cuma şeysi diyelim
canım bu beslenme tarzı pek sağlıklı değil gibi geldi bana, mutlaka yumurta, yoğurt, peynir gibi protein kaynaklı besinler tüketmemiz lazım. Beni yanlış anlama belki de bir bildiğin vardır. Sağlığın kötü etkilenmesin bu durumdan
Dürüm yenmiş, olsun nefsin körelmiş diyelim![]()
Himm 2 haftaya 69u ucundan gormek super olurdu. Kagni hiziyla geliyorum bakalimKaslarin sismis olablir canim yinede cok iyi verdin bence
Tesekkur ederim canim
Hadi bakalim rakibem insallah ise yarar
Wuhuuuu ben 2 haftaya 69 olurum rakibem sennn
Yiaaaaa süperrrrTempus Ortimmm masallah bize 1. Olmusuz hadi bakalim bu hafatda aynen devam guzel ortakligin icin tesekkur ederim
Ahaha hırs ve bencanim cumaya tarti fotosunda görüselim yaa ne dersin
bak simdidn cok pis hırs yaptim
![]()
Beni baya etkilemiş 1 kilo artı geldim bi de dolunayda alınan kilolar çok zor verilir diyolla inşallah yalandırGünaydın kızlardün yediğim dürüm pek etkilememiş çok mutluyum sabittim sabah tartıda.
![]()
Yok canım, yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaşlar sürekli hadi yemek yiyelim, hadi dürüm yiyelim gibi tekliflerle geliyodu bende bu kez onlarla yedim ama onlar dürüm ben servis şeklindeCiğeri özellikle sanki yenmemesi gerekiyomuş gibi yazmışsın ama bilemedim diyette olmaması gereken bişey mi ?
Bir kaç hafta önce galibaBildiğimiz yarım ekmek işte fırından çıkan![]()
Yalandır ya sen verirsin bacım çok azimlisin ama hafta sonları kurabiye canavarı gibisinBeni baya etkilemiş 1 kilo artı geldim bi de dolunayda alınan kilolar çok zor verilir diyolla inşallah yalandır![]()
Yarım saat 10000 steps videosu atmistiniz ya onu yaptım310 kalori yakip dusumu alıp kahvaltımı yaptım
Hedef60kgolmak bilmem anlatabildim mi
![]()
Hep siz mi stalk yapacaksınızhaftanın birincisinden tüyolar efendim ananaslı çay içmiş bu hafta :))
Aşağıda ondan alıntım var bildiğiniz kopyaladım kızcağızı
Ödem atıcı çay
Bir tam ananas kabuğu
1 kabuk tarçın
Taze yada kuru zencefil baş parmak uzunluğu kadar ilave ediyorum
8 su bardağı su
Hepsini tencereye alıp 5 dk kaynatıyorum 2 ara ögün arasında tüketiyorum. Ananas pahalı hergün hergün almak mümkün olmuyor bende yarım ananas kabugu ile yapıyorum diğer yarısını buzluğa kaldırıyorum ertesi gün çıkarıp kullanıyorum.
Bende hastane workout yapcam inşallahDans workout yapıcam bu gün inşaAllah![]()
Gecmis olsun kaptanim ne hastanesiBende hastane workout yapcam inşallah
Bakalım gidene kadar kaç polis durdurcakçok korkuyorum
![]()
Geçmiş olsun kaptanım hayır olsun kötü bişe değil inşaAllahBende hastane workout yapcam inşallah
Bakalım gidene kadar kaç polis durdurcakçok korkuyorum
![]()
Cildiyeye gideceğim canım sık sık her yerim kuruyor kurumalar yaraya dönüşüyorGecmis olsun kaptanim ne hastanesi
Ben bi dün yedimdi niye öyle dedin kiYalandır ya sen verirsin bacım çok azimlisin ama hafta sonları kurabiye canavarı gibisin![]()