Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bunun puanlaması hangisine göre yapılıyor

Eklentiler

• IMG_20210301_120521.webp
    IMG_20210301_120521.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 24
Düşük karbonhidrat mı olabilir cnm zira +1.2 kg bugün 66.1 kg geldim :olamaz: Cherry Mom Cherry Mom
Oo olmadı ama😔 muhtemelen khidrat su tutmuştur, suyu artırıp spora yüklen canım hemen.Yesilcayi da ihmal etme.kac bardak su ictin mesela şu ana kadar?
Gunaydin kizlar ben bu sabah tartildim eksi 150gr 💃
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim birsevgi birsevgi
Vuhuuu bı haftalık verdiğini iki günde vermişsin canım çok sevindim😍😍 demek ki içli köfte yaradı sana🙈😂

Maskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadece :KK70:
Göz süzersin bakınca da maskeni indirip colgate gülümsemen artı göz kırparsın :D
Oo olmadı ama😔 muhtemelen khidrat su tutmuştur, suyu artırıp spora yüklen canım hemen.Yesilcayi da ihmal etme.kac bardak su ictin mesela şu ana kadar?

Vuhuuu bı haftalık verdiğini iki günde vermişsin canım çok sevindim😍😍 demek ki içli köfte yaradı sana🙈😂
1.5 lt oldu kuzum ;) aynen

Bundan sonra haftada 0.5 ile 1 kilo arası gitmesi çok normal :KK66:
Ben çoğu zaman bu yüzden pes ediyorum sanırım
Benim kilomun 70 lere inmesi için haftada yarım kilo versem ohoo aylarımı alıyor ya o durum bende bıkkınlık yaratıp yeniden bozmaya gidiyo iş.
neyse inşallah 85 altına bari hızlıca inerim de kalan kilo yavaş gitse de olur artık :KK51:

Ben çoğu zaman bu yüzden pes ediyorum sanırım
Benim kilomun 70 lere inmesi için haftada yarım kilo versem ohoo aylarımı alıyor ya o durum bende bıkkınlık yaratıp yeniden bozmaya gidiyo iş.
neyse inşallah 85 altına bari hızlıca inerim de kalan kilo yavaş gitse de olur artık :KK51:
Hep birşeyler sebep oluyo vazgeçiyoruz canım. İnşallah bu sefer son olur ve bir daha vazgeçmeyiz.Bende güya 2 ay olacak burdayım ama aldım verdim sıkıntılar yaşadım derken hala aynı kilodayım aslında hiç bir değişiklik olmadı. Kırılma noktası kısmına gelmedim herhalde hala aynı yerlerde dolanıp duruyorum

Back
X