Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabah Anka Anka Nikinik Nikinik Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarimuhendis yarimuhendis temsili🤪😂
20210301_211813.webp

Hayır canım illaki takılıyor. Ama bazıları 200 sabah 300 öğlen 500 akşam falan atlıyor ya öyle molalar yok. Tek sefer derken onu kastettiydim :))
He öyle desene ben hiç takılmadan ayağım ipe değmeden 1000taneyi atladım😂😂bi çevirmeye başladım 1000.de bıraktım ipi😆

Valla bu hafta benim için çok düzensiz olacak hayırlısıyla geçsin başka bişey istemiyorum (şimdilik)
Canim sen cok iyi gidiyorsun masallah arada olur hic bozma moralini sabit gelse bile

Canim sen cok iyi gidiyorsun masallah arada olur hic bozma moralini sabit gelse bile
Aynen canım, diyete devam zaten 65 i görmek hedefim. 2 Nisana kadar görürüm inşallah. Ama bu hafta riskli bir hafta benim için. Hem ev dizicez, hem misafir var düzen olmayacak bakalım neler olcak görcez👀

Aynen canım, diyete devam zaten 65 i görmek hedefim. 2 Nisana kadar görürüm inşallah. Ama bu hafta riskli bir hafta benim için. Hem ev dizicez, hem misafir var düzen olmayacak bakalım neler olcak görcez👀
Bu hafta kilo vermeye odaklanma o zman sabit kalmaya calissan yeter bu haftayi atlatinca tam gaz devam gorursun 65i rahatlikla 😍😍

Sabun mu yok ya da peçete? :KK43:
Ay hepsi var da ben rahatsız oluyorum🙈

Tempus Tempus
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 azaydidem azaydidem @whitetea DeryaOnDiet DeryaOnDiet kızlar biz haftasında eksi gelmiş insanlarız rehavete kapılmayıp bugünde dahil 3 gün en az yarım saat spor yapıp eksimize eksi katalım miiiii :KK76: :KK76::KK76::spor::spor:
Ahahhaha cok guldum cınıımm gorusecegiz 😎

Ayy hedefimi de cok az tutmusum 74.7 nedirki yahu 🤣(2 kilo vermem lazim :ruh:)
Hahahahaha cansın ya🥰🥰

+ olanlar ⚔️ - olanlara karşı hadi bakalım kızlar bu hafta hep rekabet halindeyiz :KK76::KK76::KK49: ben bugün spor no :1 yaptım kankim bak savaş var cumaya kadar - 1.3 kilonu koruman lazımm ❤️ Mathilda03 Mathilda03
Hohohoo süpersin tatlım, işte böyle🦾🦾
S Suskunhanim cım leslimi yaptım 10 bin de adım oldu :KK66: bi daha yeşil çay içiyorum sen naptın
Yazarken yorulursun canım şimdi😂menü sayfasına gel😂😂
"biz eksi gelmiş insanlarız" :lülülü:
Oncesi mazi cuma bakalım kim birinci🤩🤩🤩

+ olanlar ⚔️ - olanlara karşı hadi bakalım kızlar bu hafta hep rekabet halindeyiz :KK76::KK76::KK49: ben bugün spor no :1 yaptım kankim bak savaş var cumaya kadar - 1.3 kilonu koruman lazımm ❤️ Mathilda03 Mathilda03
Dahada eksi geleceğim hiç merak etme inşallah bugün ben sporbyapamadim benim oğlana kres bakıyorum yarın ama bombayim yarmadanda spor yapacağım ama listedekileri şuan yapmam mümkün değil Cherry Mom Cherry Mom liste dışı spor yapacağım bacak hareketleri kendimi bir ince hissediyorum anlatamam

Back
X