Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 32 oldum evlenemedim yaaa diyorum sen gelmiş 19 yaşında evlendim diyon te Allaam yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

İşin şakası bir yana Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin sizi inşallah :KK200:

Kiracı işi zor gerçekten canım Allah kolaylık versin. Bence keşke yapılırken usta vs gelirken sende gitseydin bir bahanesi kalmazdı en azından kullanılabilir sağlam şekilde teslim edildi diyip görmen için. Ankastre içinde eğer ısrarla istiyorsa yarı yarıya alın, yani sana göre ihtiyaç olan birşey değil ama o illa istiyorsa o alsın kiradan düşersiniz yarısını. Bizimde bir kiracı var o da balkonu camlı yapmak istemişti ısrarla çocuğu üşür falan diye, bizde öyle yaptık o yaptırdı yarısını kiradan düştük hesapladık.

Öyle tabiiki belki olmaması daha hayırlı belki zamanı gelmedi bilmiyorum, yine de bugünüme şükürler olsun sağlıklıyım istediğimi yapabiliyorum

Pandemi biterse inşallah yada biraz daha rahatlarsa gitmeyi düşünüyorum şuan İstanbulda maalesef kurslar vs kapalı genelde.
Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.

Waaw tek ogun ve menu de spor da harikaa 🧿

Ne guzel bir menu hem cesitli hem saglikli. 15 dakika olsa spor olsaydi iyi olurdu

Gayet doyurucu ve saglikli olmus canim afiyet olsun

Spor cok iyi. Oglen sadece cok karbonhidrat olmus. Hani corba ramam ictin, yanina salata olsaydi mesela daga iyi olurdu. Ama ben de severim corbanin yaninda ekmek o ayri 🤪 afiyet olsun canim

Adimin supeer🧿
Sabah 3 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek ve yumurta olabilirmis.

Ben sadece elma yeyince midem kiyiliyor hep sanki daha cok acikiyorum gibi. Ama anlasilan seni tok tutmus ne guzel 👍

Sporun cok iyi canim. Profiterol tamam 2 kasik cok degil ama nacizane fikrim sifir sekerle diyet yap. Canin tatli isteyince meyve sekerinden al onu taze/kuru meyve ye.
Ya ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisi😊🤗

Bugün biraz cıs oldu vallahi 😂🙈 ama hareket de ettim ya👀 sen baya istikrarlısın gördüğüm kadarıyla 😊
Taktim canim kafaya nirmalde cok rahat verirdim dikkat edince, gitmiyor yahu gram gram gidiyor. Tatil aldik Turkiyeye yaza mayosbasi once otele 1 hafta, sonra ailemin yanina gidecegim. Tatilden once doneyim istiyorum hamilelik oncesi kiloma, bu kiloda girem bile kiyafetlerimjn icine. Girsem de guzel olmaz zaten😕 aynaya baktikca sinirleniyorum adeta. Tahammulum kalmadi gidiiin kilolar. ama bu sefer cook zorluyor beni kilo verme.

Ya ben dün döndüğüm için evime bi de yarın akşama tekrar yolculuk olduğu için bugün biraz toparlanma dinlenme yaptım ama yarın sabahtan yine sporumu eksiksiz yapacağım tabisi😊🤗
Hosgelmissin canim evine. Yaparsin senjn masallahin var zaten o konuda 😉

Yaz geliyor artik biraz esneme olur canim. Umarim acarlar. Burda da artik cogu kurs online ne yazik ki. Saka gibi ya kizim bale kursuna gidiyordu online yapmislar, olur mu hic bale kursu online saka gibi.
Hala hiç birşey düzelmiş değil ama bir şekilde hayata adapte olmamız şart, özellikle eğitim konusunda 1 yıllık bir kayıp mevcut ki toparlanması inanılmaz zor olacaktır. Onun haricinde esnaf içinde inanılmaz büyük kayıplar var onların işi ayrı zor :( Allah kolaylık versin.

Spor ve bedensel aktiviteler kesinlikle online olamaz çok zor bir şey valla onlarda kendince bişiler yapmaya çalışıyo

2 Mart 2021

12.30
1 bardak enginar suyu

17.30
4 kaşık kuru patlıcan
3 kaşık kıymalı enginar
4 kaşık yoğurt
2 minik biber turşusu
2 kaşık profiterol

2 litre su
2 fincan yeşil çay
10.000 adım
10 dakika bölgesel egzersiz

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

Canım tek öğün gibi olmuş baya zor olmuyor mu ? Enginar suyu nasıl birşey tadı nasıl ?

Sporla da bence o 2 kaşık profiterol gitmiştir ;)

Hala hiç birşey düzelmiş değil ama bir şekilde hayata adapte olmamız şart, özellikle eğitim konusunda 1 yıllık bir kayıp mevcut ki toparlanması inanılmaz zor olacaktır. Onun haricinde esnaf içinde inanılmaz büyük kayıplar var onların işi ayrı zor :( Allah kolaylık versin.

Spor ve bedensel aktiviteler kesinlikle online olamaz çok zor bir şey valla onlarda kendince bişiler yapmaya çalışıyo
Haklisin canim en cok kucuk isletmeleri etkiledi maddi olarak. Ve tum insanligi manevi olarak 😕😕

02.03.2021

Sabah 11:00

3 kaşık kekikli menemen
1 kk peynir
Domates, salatalık
1 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu, nane

Ara 14:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 17:30
1 tabak sarma (çok şükür bitti)
Salata
4 kaşık yoğurt

Su: 1,5 lt (2 yapıyorum)

Spor yok :(

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @whitetea
Tuhh bitti mi sarma 🤪🤪
Saka bir yana iyi olmus cuma oncesi bitmesi
Sabah kaslanmis yumurta öğlen nesfit şut ile akşam2 köfteli patates yemeği 1 kase çorba salata
Cherry Mom Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol

Bugunku menum
08:30- haslanmis 2 yumurta, 2 dilim ekmek, sakatalik, 1 avuc domates, 2 yk kadar sebze ezmesi.
12:30- 3 yk kadar haslanmis bugday, 130gr firinda tavuk, 1 tabak salata, 1 bardak taze mandalina suyu.
17:00- 1 kase yulaf ustune sicak su, uzerine 2 dilim ananas. 1 kase salata.

Su:3 lt
Spor; 30 dk workout: 75 puan
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim
kız senin karbonhidrat çok mu az :KK70:120 filan di mi? benim 100 mesela :KK59:

Son düzenleme:
kız senin karbonhidrat çok mu az :KK70:120 filan di mi? benim 100 mesela :KK59:
Az tutmaya caba gosteriyorum canim, degilse gitmiyor bu kilolar. Simdi hele hic ekmek yiyemeyecegim bir suru un cesidi ve glutene alarjim varmis. Bir de onlarsiz deneyeyim artik yulaf filan yerim ne yapayim.

Back
X