Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ

MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KK70:AHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
Aramıza hoş geldin
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın

Bu aralar tam su sarki modundayim 😁😁

🎶🎶 Ali Baba her gece aç yattı
Ali Babanın karnı zil çaldı🎶🎶
Ahahahaah yeğenimin adı ali emre geceleri uyumamak için hep acıktım numarasına gidip bir şeyler yemek istiyor eniştem de vermiyor o uyuyunca bu şarkıyı söylüyor😂😂

Merhabalar hoş geldin aramıza. ❤️
Birlikte sağlıkla incelelim inşallah 🙏❤️

Merhaba sitede yeniyim grubunuza katılmak kilo vermek istiyorum yaşım 30 kilom 93 boyum 160 evliyim bir çocuğum var şuan doğum iznindeyim 5 ayım var bitmesine bu süreçte kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç uyguluyorum ve hergün 40-60 dk yürüme bandında yürüyorum gidemezsem leslie yapıyorum. Henüz bir kilo verebildim. Grupta Ne yapmam gerekiyor acaba beni bilgilendirebilir misiniz?

Merhaba sitede yeniyim grubunuza katılmak kilo vermek istiyorum yaşım 30 kilom 93 boyum 160 evliyim bir çocuğum var şuan doğum iznindeyim 5 ayım var bitmesine bu süreçte kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç uyguluyorum ve hergün 40-60 dk yürüme bandında yürüyorum gidemezsem leslie yapıyorum. Henüz bir kilo verebildim. Grupta Ne yapmam gerekiyor acaba beni bilgilendirebilir misiniz?
Hosgeldin canim ilk sayfayi okursan orda butun kurallarimiz var aklina takilan olursa sorabilirsin. bir de orda form var onu da doldurursan seni daha yakindan taniriz 🤗

Merhaba hoşgeldin 🤗
Aralıklı oruç ve 1 saate varan spor ile istikrarlı gidersen hedefine ulaşman kaçınılmaz olur 🤩
1. Sayfada kurallarımız var hem genel işleyişinde görmüş olursun orayı okumanı tavsiye ederim. Ardından buradan okuyup kabul ettiğini dönmen gerekecek
Birde yine orada katılım formumuz var onuda doldurabilirsen seni yakından tanımış oluruz ☺️

Teşekkür ederiz Edacım,Esra bende 🤗
Menülerini sporlarını tam gazz bekliyoruz bugün veya yarın yazmaya başlayabilirsin menü sayfamızı kızlar paylaşmış 1.sayfada da var yada sayfamızın üst kısmında da etiketli kısa yolu mevcut 😘

Ahahahaah yeğenimin adı ali emre geceleri uyumamak için hep acıktım numarasına gidip bir şeyler yemek istiyor eniştem de vermiyor o uyuyunca bu şarkıyı söylüyor😂😂
Ayyy Mehmet emrede hep öyle yaaaa
Anne bir şey söyliiiiim mi ben çok acıktım :cry:
Bende hemen patlıyorum kapaa şuuu gözünüüü oğlummm:rolleyes:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:93
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memurum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : bir tane iki yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı olmak

koşullarınızı okudum kabul ettim umarım böyledir 😋

Merhaba hoşgeldin 🤗
Aralıklı oruç ve 1 saate varan spor ile istikrarlı gidersen hedefine ulaşman kaçınılmaz olur 🤩
1. Sayfada kurallarımız var hem genel işleyişinde görmüş olursun orayı okumanı tavsiye ederim. Ardından buradan okuyup kabul ettiğini dönmen gerekecek
Birde yine orada katılım formumuz var onuda doldurabilirsen seni yakından tanımış oluruz ☺️
Arada yeme ataklarım oluyor özellikle akşamları gündüz hiç istemezken akşam yemek istiyor canım duygusal yeme diye düşünüyorum çünkü iki yaş sendromunda bir bebem var 😃

Back
X