Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mulakata kadar 4 kilo versem 69um :confused: tempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim 🤩
İnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallah

Ay ne çok yazı okudum allahım :confused:
Tam bitti diyorum. Birinin alıntısında okumadığım mesaj. 😂😂
Çok yakın caddesi 🤭 metroya yürüme mesafesndeym
Ay sen de mi ankaradasın canım. Ne çok ankaralı var grupta ❤️
Eşimle büyük bir tartışma yaşadığıma göre artık regl olabilirim... Lütfen gel regl lütfen yoksa evi yakıp yıkacağım :63::mad:
Kızlar bu arada herkese kocaman bir maşallah diyorum 🧿🧿🧿 çok iyi gidiyorsunuz Hoppa bugün alt komşumla karşılaştım çok tatlı yeni evli bir kadın beni 2 aydır görmüyordu dedi ki ne yaptın kendine çok güzel zayıflamışsın :KK45::KK71: sadece 3 kilo verdim nasıl bu kadar farkedildi. Spor sen nelere kadirsin bugün biraz daha iyiyim kızlar hala canım acıyor. Ama yarına sporumu tam yapıcam inşAllah nasıl bir gaza geldim. Allah muhabbetimizi bozmasın sizin desteğiniz çok güzel kaptanımız mükemmel ve çok tatlı iyiki üye olmuşum burada olmak bana güç veriyor Türkiye'nin ve dünyanın başka yerlerinde birilerininde benimle beraber kilo problemi yaşadığını bilmek bir sürü sorunla baş edip yine burada birbirimize destek olmaya çalışmak çok güzel iyiki varsınız.:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Cherry Mom Cherry Mom
Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışım 😍
Yürü be Anka. Kim tutar seni :rolleyes:
Hoş geldin canım listeye 😍
Ben listeye mi girdim:KK200::KK200::cool:vay be baya olmus yarismayali. Tesekkur ederim, is artik daha bir ciddiye bindi benim icin. Takim ortalamasini da etkiliyor durumum, insallah bu hafta guzel kilo verecegim :KK36:
Hayırlı olsun canım. 😍
Kızlar şaka maka 10 kilo gitti
Ben yanlış hatırlamıyorsam 28 kasımda başlamıştım 3,5 ay olmuş
Bu gün okulda memur diyorki hocam sen ne yaptın zayıflamışsın
İnsanın çok hoşuna gidiyor fark edilmesi
Ama en önemlisi daha rahat hareket etmek
Daha hafif olmak ve eski kıyafetlere girebilmek
Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallah 😍
Kızlar cüz bitirdim şimdi namaz kılıp tahminen 9 gibi başlarım(inşallah🤩) bitirince yazarim

Kimin gözü değdi acep :confused: :confused:

Tebrik ederim canım🎉🎉🎉🎉💜🥰
Kimin gözü acaba 😂😂😂
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 716. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 0.886
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6.TAKIM) ==> % 0.692
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9.TAKIM) ==> %0,545
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Mathilda03 Mathilda03 ==> %3.212==>5.TAKIM :nazar:

2. Habinar[/USER==> % 2.836 ==>6.TAKIM :nazar:

3. Beyaz leylak ==> % 2.773 ==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Souldfly ==> %-2.395==> 13. TAKIM
Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktı :rolleyes:@Mathilda03 canım tebrik ederim hem dereceni hem listeye girişini ❤️
Mulakata kadar 4 kilo versem 69um :confused: tempus gibi hesaplara basladim ben su kilo verme isini bi hizlandirmak lazim 🤩
Daha ne kadar hızlandıracaksın acaba kuzu :confused:ama kesin verirsin 4 kilo 😍

Kalabiliyorsanız kalın sonra bizim gibi sonra birdaha doğu çıkmasın insanın tekrar düzen kurması, zor geliyor
Biz de oyle dusunduk bi de memnunuz burda
Ayy gelirsede bizde Diyarbakır istiyoruz
Gelin gelin diyarbakir cok guzel. Bizim son tercihimizdi aslinda 2015te daha yeni yeni duzeliyordu ilk diyarbakir çıkınca korktum acikcasi 1 yil erteledik benim doguma denk geliyor diye sonra geldik. Simdi iyiki diyoruz

İnşallah verirsin bende 3 hafta önce diyetisyene başladım 15 günde bir çağırıyor ve 2 hafta uyamadım diyete ama şimdi daha iyi yapıyorum inşallah bu sayfaylada daha güzel vereceğim inşallah
Canim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala :confused:

Canım böyle hissetmen ne kadar güzel. Ben de paylaşıyorum duygularını. Çok güzel bir grubuz şükür. Ben de hep diyorum iyiki burdan davet almışım 😍

Hayırlı olsun canım. 😍

Ohhh mis gibi ya. Çok keyifli valla hafiflemek kuzum. Daha da hafifleyelim inşallah 😍

Kimin gözü acaba 😂😂😂

Ay sonunda bizim takımdan da 4 kilo veren biri çıktı :rolleyes:@Mathilda03 canım tebrik ederim hem dereceni hem listeye girişini ❤️

Hiz iyidir hiz candir 🤣 esim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor :KK70:

Hayırlı olsun canım. 😍

Kimin gözü acaba 😂😂😂

İnanırmısınız bende bugün iyiki bu, gurup dedim iyiki buraya davet edildim uzun zamandır girmiyordum arada bir derdim var köşesinde iki yazı okur çıkardım ne tesadüf tam diyetisyene gitmeye başladım ve burda çaprıldım ben listeee giremem uzun süre ama buraya yazmak motive olarak çok rahatlattı beni

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 716. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (5.TAKIM) ==> % 0.886

2. (6.TAKIM) ==> % 0.692

3. (9.TAKIM) ==> %0,545

BİREYSEL DERECELER

1. Mathilda03 Mathilda03 ==> %3.212==>5.TAKIM :nazar:

2. Habinar[/USER==> % 2.836 ==>6.TAKIM :nazar:

3. Beyaz leylak ==> % 2.773 ==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Souldfly ==> %-2.395==> 13. TAKIM
Vaaaaavvvv helalllll birincilik gelmiş ya🤩👏
Tebrik ederim Mathilda03 Mathilda03 🤗

PCanim inan bu takimla cooook guzel kilo veriliyor 5. Takim olmasaydi ben suan 89lardaydim hala :confused:

Hiz iyidir hiz candir 🤣 esim dun aksam 6da gitti ise sabah 7de geldi. Kapidan girer girmez aksamdan beri zayiflamissin sen diyor :KK70:
Adam haklı valla 😂😂 akşamdan sabaha bir kilo veriyorsun 😍
İnanırmısınız bende bugün iyiki bu, gurup dedim iyiki buraya davet edildim uzun zamandır girmiyordum arada bir derdim var köşesinde iki yazı okur çıkardım ne tesadüf tam diyetisyene gitmeye başladım ve burda çaprıldım ben listeee giremem uzun süre ama buraya yazmak motive olarak çok rahatlattı beni
Ya evet canım. Burası acayip motive edici bir grup. Çok şükür. 😍 Ne güzel denk gelmiş. Hem diyetisyen hem grup desteğiyle çok güzel verirsin inşallah :KK36:

Biz de oyle dusunduk bi de memnunuz burda

Gelin gelin diyarbakir cok guzel. Bizim son tercihimizdi aslinda 2015te daha yeni yeni duzeliyordu ilk diyarbakir çıkınca korktum acikcasi 1 yil erteledik benim doguma denk geliyor diye sonra geldik. Simdi iyiki diyoruz
Diyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa da

Diyarbakır 2000lerde bile çok güzel şehirdi şimdi daha güzel Mardinden oraya geziye gittiğimizde ağlamıştım neden Diyarbakır yazmadın diye, şimdide Diyarbakır Mardin batman Siirt Şırnak Tunceli Bingöl yazdık ama inşallah Diyarbakır çıksın çıkarsa da
Insallah gonlunuzdeki olur. Bi ara sur olaylarindan dolayi mahvettiler diyarbakiri simdi tertemiz cok şükür

Gamzecim 💕 güzel sözlerin için teşekkür ederim ☺️
Takım ruhu, keyif alarak kilo vermek aynı sorunlarda bir araya gelebilmek gerçekten çok önemli biz burada bir birimizi anlıyoruz dediğin gibi nazar değmesin iyi de anlaşıyoruz 🤩
Güzelce yüklerimizi el ele göndereceğiz inşallah 😍😍😍

Tabii kiiii haftaya bireysel 1.lik sende :-)

Kendini strese sokma olur mu önemli olan çok çok kilo vermek değil her hafta düzenli bir şekilde vermek 💪 tekrardan hayırlı olsun canım eminim bu sefer mezuniyet gelecek 🤩

Aaa hiç birşey kalmamış 😍😍
Hadi hayırlısı kuzum :KK68:

Harikasın canım eminim incelmende çok iyi olmuş eski ölçülerin flan var mıydı nerden ne kadar gitti acaba 🤩

Aynen bende gözdeen kaçırmışım canım zıpzıp kaptan uyarmasa yine fark etmiyordum valla 🙈

Tatlım hiç sorun değil hallettik işte anında sana ulaşabiliyorum neyseki ♥️♥️♥️

Bencede canım belmayne belmayne nın dediği giib yoldaşlık gidiyor biizm takıma 🤭🤭
Ya aslında aldım ölçülerimi
Başlarken değilde ya Aralık sonuydu ya Ocak sonu , birde bu sabah aldırdım ama hatırlamıyorum
Şimdi oğlan uyuyor odaya girersem uyanır yarın yazarım

Back
X