Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10.30
Çay
Omlet
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek

12.00
Yesil cay

14.30 15.00
Yesil elma
2 kasik yogurt

18.00
,5 kasik etli kiymali sulu yemek (sebze veya kurubaklagil)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

21.00
Meyve
1 cay bardagi kefir

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım listem 🙄🙄
Anka senin o açlık diyetlerinden sonra bu liiste cennetlik bence kaçamakları kendine ödül olarak cuma cumartesiye ertele ama eksi gelmezsen ödülde verme bir anlamı olsun 🤭

Anka senin o açlık diyetlerinden sonra bu liiste cennetlik bence kaçamakları kendine ödül olarak cuma cumartesiye ertele ama eksi gelmezsen ödülde verme bir anlamı olsun 🤭
Yok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyor :olamaz: ama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum:olamaz:

Anka emin miyiz :-)
Biz seni tutuyoruz tabiki hadi bakalım arkana al bizi de ama o pişilerle olmaz o iş 🔪 bozma listeni :duduk:
Yaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydim Mia- Mia- arkadaşıma. Bana gelince bıçak :skandal: :skandal: minnacıktı ya tamam kapıya bu evde diyet var 4 ten fazla getirmeyin yazıcam :-)
Ya 4 cocuk zor ama simdi boyle cok eglenceli bir ortam canlandi gozumun onunde. Bizimkinin yanina bir tane en azindan olsun isterdim, hep bizle oynamaktan baska caresi yok kuzucugun.
Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.

Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedim 😅😅 laydline sen ben yani 😅😅 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre :KK53:
Oo bu hafta hırsa diyorsun :confused: :KK71: :KK71:
Nasılsınız kızlarr❤️
Hamd olsun canım,sen nasılsın?
Yok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyor :olamaz: ama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum:olamaz:
Açlıkla leptin hormonu salgılanıyor,tok hissediyoruz aynı şeyi ben de yaşıyorum.Doymayan midemiz değil gözümüz ne yazık ki:işsiz::işsiz:

bir ara ben de ekliyirdum canim kahveye. Guzel oluyor tok tutuyor.
Ama istersen saca ve cilde de cok iyi geliyor. Ben duzenli kullaniyorum sacima. Sacina sur, 1-2 saat bekle. Sonra normal yila sampuanla canlilik veriyor.
cnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersin ;)

Yaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydim Mia- Mia- arkadaşıma. Bana gelince bıçak :skandal: :skandal: minnacıktı ya tamam kapıya bu evde diyet var 4 ten fazla getirmeyin yazıcam :-)

Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.
Ay butun 4 yaslar ayni mi gerci benimki konusmayi ogrendiginde uyanir uyanmaz daha yatagindan almadan oynayak oynayak diyordu :KK70: cok pismanim 2. Hemen pesine yapmadığıma.

Kizlar aclik konusunda aynisini dusunuyorum yedikce yiyesin geliyor yemeyince mide iyice kuculuyor ve bisey istemiyor ben gunde 1 ogune geceli midem bile guruldamaz oldu normal diyette midem guruldardi gece yatarken falan.

cnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersin :KK66:
Ya ben bi hafta ictim o soya sütünü :KK70: iyi bari ölmemişim🤣🤣

Ya ben bi hafta ictim o soya sütünü :KK70: iyi bari ölmemişim🤣🤣
canım onu denemek istemem sanırım :D gerçi en güzeli şu tarif bak, kavrulmamış istediğin kuruyemişi -ceviz,fıstık badem fındık oyy ne istersen - bir gece önceden suya koyuyosun sabah o suyu süzüyosun kabukları da soyup, temiz su koyup tırrt ve hazır :KK36:

canım onu denemek istemem sanırım :KK70: gerçi en güzeli şu tarif bak, kavrulmamış istediğin kuruyemişi -ceviz,fıstık badem fındık oyy ne istersen - bir gece önceden suya koyuyosun sabah o suyu süzüyosun kabukları da soyup, temiz su koyup tırrt ve hazır :KK36:
Supermis canim denemek lazim. Ben begendim soya sütünü. Oglum tadi oyun hamuruna benziyor dedi artik oyun hamurunun tadina ne zaman baktiysa :KK70:

Ay butun 4 yaslar ayni mi gerci benimki konusmayi ogrendiginde uyanir uyanmaz daha yatagindan almadan oynayak oynayak diyordu :KK70: cok pismanim 2. Hemen pesine yapmadığıma.

Kizlar aclik konusunda aynisini dusunuyorum yedikce yiyesin geliyor yemeyince mide iyice kuculuyor ve bisey istemiyor ben gunde 1 ogune geceli midem bile guruldamaz oldu normal diyette midem guruldardi gece yatarken falan.
Peşpeşe daha mı iyi oluyor ya bütün arkadaşlarım hemen yaptılar bende büyüsün rahatlayayım ikinciye daha iyi bakarım diye düşünüyordum 😋

Eline sağlık canım ♥️
Ohooo bende dün bi ben kaçtım sanıyorum 🙈🙈
belmayne belmayne hawar hawar @ummhnisa sizde mii yahuuu 👀 garanti sporcular 🤭
Ay kaptancım dün dışarıdaydık. Yorulduk ıslandık. Eve sekizde falan geldik hiç halim kalmamıştı. Adımlar da on bin olmamıştı. Öyle kaldı yani. Yeme içmenin de ucu azıcık kaçtı 🙈 halbuki bu hafta kaçamaksız gidip pazartesi eksi gelecek miyim diye deney yapıyordum 😂😂

Peşpeşe daha mı iyi oluyor ya bütün arkadaşlarım hemen yaptılar bende büyüsün rahatlayayım ikinciye daha iyi bakarım diye düşünüyordum 😋
Ya su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyor :confused: ama normal donem icinde yas arasini cok acmamak daha iyi bence ben gec kaldim 4.5 oldu biraz daha bekleyecegim artik madem ara acildi az daha acilsin 😂

cnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersin ;)
Badem sutu , yulaf sutu , soya sutu filan aldim canim. Kucuk kutularda. Hem de baya bir aldim toplamda 15 lt kadar. Bana baya gider onlar. Ama soyledigin cok mantikli 👍 haklisin en iyisi do durnak ve oykece tam 1 porsiyonluk olur. Hindistan cevizi sutlerimi kullandim cuma cumartesi misafirlere birseyler yaptim corba, yemek, tatli vs. ama alinca aklimda olsun, super pratik bir fikir verdin, sagol canim , bayildim fikrine 👍

Mathilda03 Mathilda03 canım en geç perşembeye kadar haftanın 1.si olduğun için sdiyet ve spora dair sırlarını kısaca hafta içinde neler yaptığını anlatan bir yazı yazman gerekiyor 💕

Unutmayalım olur mu yoksa ceza alıyoruz 🙈🤗

Thread 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!

Back
X