Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyor :olamaz: ama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum:olamaz:
Ama apa yaparken iyi hoş sonra aşırı iştah oluyor onun önüne geçebilirsen başla derim :(
Bende sürdürülebilir olan herzman iyidir bu menüye tam bir uyda bozmadan etkilerini bir görelim ama arada kaçamaklar olursa anlayamaz

Yaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydim @Mia- arkadaşıma. Bana gelince bıçak :skandal: :skandal: minnacıktı ya tamam kapıya bu evde diyet var 4 ten fazla getirmeyin yazıcam :-)

Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.
E kuzum senin girişin her şekilde artı olacaktı 🙈🤭 o yüzden o bakımdan kayıp olarak görmüyorum ben ileriye yatırım yaptım :cool:
Borsa gibi dibe vurmayız inşallah :KK70::KK70:

Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedim 😅😅 laydline sen ben yani 😅😅 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre :KK53:
Süpermiş.. O halde LAydLiNe LAydLiNe ve senle de yarıştayım :KK71: :KK31:

Bugün dışarıdaydık çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama yine de yazayım
Sabah
1 gözleme

Akşam
Karışık ızgara
Çeyrek lavaş

İrmik helvası
Ama 10000 adım 🙈

Evet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum :bicak:

Günaydın ♥️
Dönemedim hafta sonu yoğunluğundan ama gördüm menülerin çok güzel gidiyor her gün 35 40 dk yürüyüşte oluyor şahane ✌️
Uzun zamandır da günlükte falan görüyorumdum bu işin peşini hiç bırakmıyor olman şahane senin ne kadar istekli ve bu işe odaklandığını gösteriyor umarım bizle birlikte bundan sonra daha kolay olur bu süreç 🤗
Çok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte veririz Takımı uzun süredir takip ediyorum Başarısı büyük Buna benimde katkım olmasını çok istiyorum

Badem sutu , yulaf sutu , soya sutu filan aldim canim. Kucuk kutularda. Hem de baya bir aldim toplamda 15 lt kadar. Bana baya gider onlar. Ama soyledigin cok mantikli 👍 haklisin en iyisi do durnak ve oykece tam 1 porsiyonluk olur. Hindistan cevizi sutlerimi kullandim cuma cumartesi misafirlere birseyler yaptim corba, yemek, tatli vs. ama alinca aklimda olsun, super pratik bir fikir verdin, sagol canim , bayildim fikrine 👍
rica ederim tatlım ;)

Evet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum :bicak:
Ah ahhh salıcaz çocuklari senin başına doyasıya spor yapacağız ne güzel fırsatın varken yapsan yAaa
Bugünü boş geçirmek yok 👀

hadi kalk gızzzz :KK11:
Yok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladım:KK70:
canım bişey sorcam meyveli aromalı çaylar açlığını bastırıyor mu normal zamanda? bugün su orucu tutamadım tek öğün yaptım ama perşembe denersen ben yeme penceresinde meyveli çay içmeyi düşünüyorum

Back
X