- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.322
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.361
Çok güzel videolar buluyorsun deryacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama apa yaparken iyi hoş sonra aşırı iştah oluyor onun önüne geçebilirsen başla derimYok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyorama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum
![]()
E kuzum senin girişin her şekilde artı olacaktıYaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydim @Mia- arkadaşıma. Bana gelince bıçak![]()
minnacıktı ya tamam kapıya bu evde diyet var 4 ten fazla getirmeyin yazıcam
Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.
Süpermiş.. O haldeYoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedimlaydline sen ben yani
2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre
![]()
Bugün dışarıdaydık çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama yine de yazayım
Sabah
1 gözleme
Akşam
Karışık ızgara
Çeyrek lavaş
İrmik helvası
Ama 10000 adım![]()
Çok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte veririz Takımı uzun süredir takip ediyorum Başarısı büyük Buna benimde katkım olmasını çok istiyorumGünaydın
Dönemedim hafta sonu yoğunluğundan ama gördüm menülerin çok güzel gidiyor her gün 35 40 dk yürüyüşte oluyor şahane
Uzun zamandır da günlükte falan görüyorumdum bu işin peşini hiç bırakmıyor olman şahane senin ne kadar istekli ve bu işe odaklandığını gösteriyor umarım bizle birlikte bundan sonra daha kolay olur bu süreç![]()
Yok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladımAnka Apanın beslenmesine mi geçiyorsun? Ben de yapıcam. Hatta hanımlara özel Whatsap grubu bile hazır.. Bakalım hedefime ulaşmak en sağlıklısından olacak inşallah
![]()
Kaptanım benim hedefim 101 kgGeçmişe baka baka hedefleri topluyorum :) senide ekleyeyim canım :) liste yapacağım da cuma günü için hedefin nedir![]()
İnşallah canım olur elbet inanıyorum pozitif enerjin yeterÇok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte veririz Takımı uzun süredir takip ediyorum Başarısı büyük Buna benimde katkım olmasını çok istiyorum
DevamBacım sen de leslie neyin yapsan ya sonra sana uyuyoz heryerimiz ağrıyor![]()
Tmm canım ideal bir eksi yakalayalım mutlaka92 hedefim olsun biraz yavaş veren bir metabolizmam varcuma güncel 92.650 idi
rica ederim tatlımBadem sutu , yulaf sutu , soya sutu filan aldim canim. Kucuk kutularda. Hem de baya bir aldim toplamda 15 lt kadar. Bana baya gider onlar. Ama soyledigin cok mantiklihaklisin en iyisi do durnak ve oykece tam 1 porsiyonluk olur. Hindistan cevizi sutlerimi kullandim cuma cumartesi misafirlere birseyler yaptim corba, yemek, tatli vs. ama alinca aklimda olsun, super pratik bir fikir verdin, sagol canim , bayildim fikrine
![]()
Ah ahhh salıcaz çocuklari senin başına doyasıya spor yapacağız ne güzel fırsatın varken yapsan yAaaEvet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum![]()
E kuzum senin girişin her şekilde artı olacaktıo yüzden o bakımdan kayıp olarak görmüyorum ben ileriye yatırım yaptım
Borsa gibi dibe vurmayız inşallah![]()
hadi kalk gızzzzEvet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum![]()
canım bişey sorcam meyveli aromalı çaylar açlığını bastırıyor mu normal zamanda? bugün su orucu tutamadım tek öğün yaptım ama perşembe denersen ben yeme penceresinde meyveli çay içmeyi düşünüyorumYok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladım![]()