Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesaj atip cevap gelmeyince :KK70: sevgili gibi hemen cevap bekliyorum:KK4::KK70:
😁😁 ayy degil mi yaa sevgiliyken bakip dururduk telefona. Simdi bakalim yillar sonra esimden ilk defa 2 ay ayri kalacagim. O Turkiyede 2 hafta durup donecek. Biz o donunce 2 ay daha kalacagiz cocuklarla. Ben annelik iznibdeyim nasilsa calismiyorum biraz kalirim dedim , gerci almadim daha donus biletimi ama kucuk kizim operasyon gecirmisti ya kontrol testleri var temmuzun ortasina. En gec o zamana donmemiz lazim.

Ayy deme canim oyle . Ben hep ne zaman Turkiyeye gitsem 3-5 kilo alip donuyorum. Bu sefer almiycam ama yeter yaa. Hele ki simdi bugdaya filan alerjim cikti ya kimse israr da edemez. Ee benim en cok ozledigim simitti zaten inu da yemezsem almam gubi geliyor. Sutlu tatli da yitenem kizimin alerjisu var. insallah bu sene alerjiler sayesi de zayif kalmayi planliyorum 😁😁
kuzum derdin o olsun bence senin için glutensiz simit, vegan pasta vs bulurlar bayağı yaygınlaştı :KK8:

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT @birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Yapamam ben ya 😅😅 çook zooorrr

Aynen canim alerjim var der cekilirsim kenara ben de yeni verdim yiyemem diyecegim zaten biliyorlar beni yillardir kiloluyum israr etmezler diye dusunuyorum bi daha bu iskencdyi cekmek istemiyorum. Herseyden tadimlik yer gecerim bi kenara 😂
Yene canim benim tadimlik da yene. Benim genelde ilk gunler oyle tadimlikla basliyir. Sonra o bir likma iki oluyor uc oluyor. Az da olsa o sekerler bunyeye girince kilo yapiyor. Ne guzel verdin tatma bosver, bilmedigimiz gidalar mi yillarca yedik de ondan burda ugrasiyoruz boyle.

😁😁 ayy degil mi yaa sevgiliyken bakip dururduk telefona. Simdi bakalim yillar sonra esimden ilk defa 2 ay ayri kalacagim. O Turkiyede 2 hafta durup donecek. Biz o donunce 2 ay daha kalacagiz cocuklarla. Ben annelik iznibdeyim nasilsa calismiyorum biraz kalirim dedim , gerci almadim daha donus biletimi ama kucuk kizim operasyon gecirmisti ya kontrol testleri var temmuzun ortasina. En gec o zamana donmemiz lazim.
Guzel oluyor canim arada hasret 😂 ben pandemiden once gidiyordum esimin izninden 1-2 ay once sonra o geliyordu beraber dönüyorduk. Bu sene gidemedim malesef. Kuzunun testleri de tertemiz cikar insallah :KK68:

Yene canim benim tadimlik da yene. Benim genelde ilk gunler oyle tadimlikla basliyir. Sonra o bir likma iki oluyor uc oluyor. Az da olsa o sekerler bunyeye girince kilo yapiyor. Ne guzel verdin tatma bosver, bilmedigimiz gidalar mi yillarca yedik de ondan burda ugrasiyoruz boyle.
Esimin tarafini dusunuyorum da biz gidince herkes bisiler yapalim peşinde saglikli yiyecek bulursam onu yerim ama sanmiyorum :KK70:

Guzel oluyor canim arada hasret 😂 ben pandemiden once gidiyordum esimin izninden 1-2 ay once sonra o geliyordu beraber dönüyorduk. Bu sene gidemedim malesef. Kuzunun testleri de tertemiz cikar insallah :KK68:
Sagol canim insallah. Ben de gidemedim gecen sene riskli gebeligim vardi bur de ustune pandemi. 2 yil olacak gormeyeli. Sukur mayista zayiflayip gidecegim. Onlar beni 2 yil once canli gordugunde 65-66 civariydim insallah yine syni olacagim 😉

Aaa kuzum sen masallah cok iradelisin, az da yiyorsun. Bak gunluk 1tk bal veya pekmez de var daha ne. Yapariz beraber gel.
Ben mi az yiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yumurta tavuğun ağzına gelince az yiyorum 🤣🤣
Yarın + gelecem hafta içi toplamam lazm çok kötü oldu haftasonum
Aslında aşırı iradesiz biriyim ama liste hatırına tutuyorum boğazımı
Alt listede olsam daha yavaş ilerlerdim

Esimin tarafini dusunuyorum da biz gidince herkes bisiler yapalim peşinde saglikli yiyecek bulursam onu yerim ama sanmiyorum :KK70:
Ben salataya ete dadanmayi planliyorum 😁 doymazsam kalkar marul donates ne bulursam sebze yerim. Bakalim planlar boyle de insallah tutar. Biktim ya her tatilde kilo almaktan. Sanki yemesem olcem.

Ben mi az yiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yumurta tavuğun ağzına gelince az yiyorum 🤣🤣
Yarın + gelecem hafta içi toplamam lazm çok kötü oldu haftasonum
Aslında aşırı iradesiz biriyim ama liste hatırına tutuyorum boğazımı
Alt listede olsam daha yavaş ilerlerdim
O zaman gel 21 gunde unut sekeri 😉

Ben salataya ete dadanmayi planliyorum 😁 doymazsam kalkar marul donates ne bulursam sebze yerim. Bakalim planlar boyle de insallah tutar. Biktim ya her tatilde kilo almaktan. Sanki yemesem olcem.
Oyleyiz malesef bundan sonra daha cok dikkat ederiz insallah

Ya onu yenmenin tek yolu güzel anları güzel yemeklerle eşleştirmemek ama en sevdiğin insanlar güzel bi cıs yiyip eğlenirken sen yemeyince eğlenemiceksin gibi geliyo bunu çözsek dayanırız bence :D :D yoksa yemicem yemicem diye kedini sıkınca da olmuyor bir güzel kokuya bakıyor ya da pilavla karnıyarık aynı tepside mesela sana koyarken bi lokma geldi mi bitti kana susamış vampir gibi bütün masayı ısırmak geliyor :D :D :D

valla 4 dönüyolar misafiri doyurmak için nerdeyse ağzına tıkacaklar :KK70: :KK70: :KK70:
Biz turk milleti oyleyiz ya ben de öyleyim evime misafir gelince catlatana kadar yediriyorum :KK70: bi de bana akrabalar cok nadir gekebildigi icin yedirip icirmek hosuma gidiyor

Back
X