Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.581
10 gunde 3.5 gitmez
10 gune varim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim. O da slisti benim ilginc saglikli tatli deneyimlerime. Cocuga sekersiz muzlu chiali puding yapiyorum severek yiyor. Veya dunku gibi sekersiz cheesecake himm guEl tatli diyetek yiyir 1 tepside sadece 1 yk bal varYaaa meleğim benimafiyet olsun minik kuşa
şifreli dolaba mı koycanAt canim ben de bu gece ve yarin sabah son kez tartilip kaldiriyorum tartiyi cumaya kadar yoksa fazla calismaktan tarti beni birakacak![]()
Bazanin altina koyuyorum. Kim koca bazayi kaldiracak tartiyi alacak da tartilacak diye usenip tartilmayim diyeşifreli dolaba mı koycanya da banka kasasına filan
![]()
Valla oyle canim. Canim ne istediyse yaptim. Ama sadece kokladimkız orduları doyurcak kadar tatlı yapmışın arada da yapıyosun analar yemez yedirir hesaabı![]()
Ya nikicim sen susma hakkını kullanabilirsin10 gunde 3.5 kilo versembozmus olurum ben
![]()
Kilon iyy gerci senin. Biliyirsun benim hedef kilomdasin. Ama bir faydasi da yok yani sekerin. Ne vitamini car ne bisi. AgzimiZa tat versin diye yiyoruz iste.haftada 1-2 yiyorum ama yemesem tabi daha iyi kuzum
Iyi yaparsin canim. Baskule cok takintili olunca da stres yapiyir. Ben i yuzden hic tartilmiyorum aralarda. Istiyorum tabii ama kendimi tutmaya calisiyorumBazanin altina koyuyorum. Kim koca bazayi kaldiracak tartiyi alacak da tartilacak diye usenip tartilmayim diyegecen sefer ise yaramisti
Ben bu hafta yerde durdugumdan cok tartida durmus olabilirimIyi yaparsin canim. Baskule cok takintili olunca da stres yapiyir. Ben i yuzden hic tartilmiyorum aralarda. Istiyorum tabii ama kendimi tutmaya calisiyorum
aynen öyle cnmKilon iyy gerci senin. Biliyirsun benim hedef kilomdasin. Ama bir faydasi da yok yani sekerin. Ne vitamini car ne bisi. AgzimiZa tat versin diye yiyoruz iste.
Ben bu hafta yerde durdugumdan cok tartida durmus olabilirim![]()
Hahahah istersen 3 gün şekersiz 3 gün şekerli beslenelim daha kolay olur shshahshshsh1 hafta da olabilir cnm ya da 21 günde 5 kez bozma haklı mesela![]()
Yok canim yaa tutuverelim azcik su bogazimizi. Iyidir 21gun. Acima bizehem gunluk 1 tatli kasigi pekmez var neyimize yetmiyor, ‘eyve, 2-3 dilim ekmrk miktari daha ne olsun
![]()
Bak bu olur 5 cok sanki de 2 kez yeterli olabilir
TAMAM KIZLAR OY BİRLİĞİ İLE 10 GÜNE KARAR VERDİLDİ. SONRA BİR ÖDÜL VERİR 2. AŞAMANIN 10 MU 21 MÜ OLDUĞUNA KARAR VERİRİZ.10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence
10 gün sonunda tamam yada 21 güne devam deriz
Daha ekip kalabalık 10 gün dişini sıkacak nice cesurr askerlerimiz var![]()
Canim yarin sabah kilo bildirimiyle yapalim onu.baslangic kilomuz da tam olur hem nedersin?Hahahah istersen 3 gün şekersiz 3 gün şekerli beslenelim daha kolay olur shshahshshsh
TAMAM KIZLAR OY BİRLİĞİ İLE 10 GÜNE KARAR VERDİLDİ. SONRA BİR ÖDÜL VERİR 2. AŞAMANIN 10 MU 21 MÜ OLDUĞUNA KARAR VERİRİZ.
ŞİMDİ KAFAM ÇOK KARIŞTI, RİCA ETSEM KATILACAK OLANLAR BU MESAJIMI BEĞENEBİLİR Mİ? BİR DE BANA ÖZELDEN BAŞLANGIÇ KİLOSUNU YAZABİLİR Mİ? LİSTE YAPCAM. YARINA 1. GÜN DİCEM VE 10. GÜN VERİLEN KİLO MİKTARLARINA BAKARIZ
NASIL OLURCherry Mom
Evet maalesef bu gün aslında menün güzel ama aralarda yediklerim kötü olduSanki biraz kalorili bi menu olmus canim insallah bugun dengelemissindif![]()
benimki %25 ti sen %50 yaptın ama aşkollHahahah istersen 3 gün şekersiz 3 gün şekerli beslenelim daha kolay olur shshahshshsh
TAMAM KIZLAR OY BİRLİĞİ İLE 10 GÜNE KARAR VERDİLDİ. SONRA BİR ÖDÜL VERİR 2. AŞAMANIN 10 MU 21 MÜ OLDUĞUNA KARAR VERİRİZ.
ŞİMDİ KAFAM ÇOK KARIŞTI, RİCA ETSEM KATILACAK OLANLAR BU MESAJIMI BEĞENEBİLİR Mİ? BİR DE BANA ÖZELDEN BAŞLANGIÇ KİLOSUNU YAZABİLİR Mİ? LİSTE YAPCAM. YARINA 1. GÜN DİCEM VE 10. GÜN VERİLEN KİLO MİKTARLARINA BAKARIZ
NASIL OLURCherry Mom
Tamam o da olur ama katılacak olan herkesin bildirimi eksiksiz yapması lazımCanim yarin sabah kilo bildirimiyle yapalim onu.baslangic kilomuz da tam olur hem nedersin?
benimki %25 ti sen %50 yaptın ama aşkollbenim gibi şeker düşmanı bi insana tı tı tı
![]()
Tamam canim yarin kilo bildiriminde sekersize katilacak olanlar seni etiketlesinTamam o da olur ama katılacak olan herkesin bildirimi eksiksiz yapması lazım
Bak baakk