Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canim yarin kilo bildiriminde sekersize katilacak olanlar seni etiketlesin :super:
Tamamdır yarın 1.gün, şekersize katılacak olanlar kilosunu yazarken beni de etiketlesin ❤️ liste yapacağım ❤️
Burada aktif olmanın tek yolu bir şeylerin listesini tutuyor olmak benim için 🙈 Cherry Mom Cherry Mom cim bilir walk yarışmalarını böyle başlatmıştık😂😂😂😂

aynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazım :KK70:
cnm ben de nikinik gibi yazacağım no 1 artı no 5 şeklinde :KK66: total puanlar kaptanda olur

beni de yaz cnm :KK66:

tamam kuzum :KK66: şekersizi de istiyo musun birsevgi birsevgi ekliyor 10 gün şekersiz 1 gün ödül olacak büyük ihtimal :KK66:

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
@ummhnisa
@hawar
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@L O L
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz
Hahahah istersen 3 gün şekersiz 3 gün şekerli beslenelim daha kolay olur shshahshshsh

TAMAM KIZLAR OY BİRLİĞİ İLE 10 GÜNE KARAR VERDİLDİ. SONRA BİR ÖDÜL VERİR 2. AŞAMANIN 10 MU 21 MÜ OLDUĞUNA KARAR VERİRİZ.
ŞİMDİ KAFAM ÇOK KARIŞTI, RİCA ETSEM KATILACAK OLANLAR BU MESAJIMI BEĞENEBİLİR Mİ? BİR DE BANA ÖZELDEN BAŞLANGIÇ KİLOSUNU YAZABİLİR Mİ? LİSTE YAPCAM. YARINA 1. GÜN DİCEM VE 10. GÜN VERİLEN KİLO MİKTARLARINA BAKARIZ😍
NASIL OLUR Cherry Mom Cherry Mom
Tamamdır canım. Aslında ben 21 güne de tamam derim de 26 sında ablamlar gelecek ve onlar gelince muhakkak olur bir şekerli kaçamak. O yüzden 10 gün iyi oldu. Hatta 26 sına kadar kaçamaksız gitmeme vesile olur belki :confused:
Bugün akşam 60 Dakka yürüyüş yaptım
Ohh maşallah canım. Süpersin 😍

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
@ummhnisa
@hawar
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@L O L
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz
Ben varım ortim sende var mısın? yarimuhendis yarimuhendis 😍

Nice guzel saglikli yillari olsun canim oglusunun 🎂🎂
Cook tesekkur ederim cnm bnm
Mathilda03 Mathilda03 canım selam. Orti olmuşuz sanırım. ❤️ Ben biraz dağıttım gibi bu hafta sonu. 🥴Bir de uyuşukluk var üzerimde. Hafta içi tam gaz gidelim inşallah 😍

Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaret 😂😂

Ayy obez daha kötüymüş ya 🤭

Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazın😂😂
Bende dun biraz kacirdim dogum gununden dolayi bugun toparladim. Salma sakin yarin toparla cumaya kadar eksi gelelim yoksa bolee bole yapisacak kalacak kilolar

Tamamdır canım. Aslında ben 21 güne de tamam derim de 26 sında ablamlar gelecek ve onlar gelince muhakkak olur bir şekerli kaçamak. O yüzden 10 gün iyi oldu. Hatta 26 sına kadar kaçamaksız gitmeme vesile olur belki :confused:

Ohh maşallah canım. Süpersin 😍
cnm hergün spor challenge da istiyor musun 10.000 adım artı bir spor daha :) 1 haftalık

07 Mart pazar
Sabah 09:00
2 yumurta işe yapılmış salata
2 el kadar yufka ekmek
Peynir zeytin
2 ceviz

ara
1 elma
1 ayva
1 dilim kek

akşam 18:00
1 tabak brokoli ve karnıbahar haşlaması
Yarım kase yoğurt

ara
3 gün kurusu
3 çiğ fındık

2 lt su
Spor yok toplamda 8.000 adım
Oğlum hala uyumadı uyursa yapacam tabi bende uyumazsam

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Ortim menun guzel olmus aslibda. Ama su kek bir dilim bile olsa olmasaymis da yerine mesela 1 tabak yogurt/ayran ve 1 findik olabilirdi. Hem daha saglikli olurdu hem sislik yapmazdi. Adimlarin cok iyi. Senin bebisin de pek uykusu yok anlasilan. Benimki butun gun en uzun uyudugu 15-20 dk. Ama sukur gece cok kotu degil. Duzenli 2-3 saatte bir uyaniyir emip uyuyor genrlde 5e kadar. Senin bebis kac aylik?

Cook tesekkur ederim cnm bnm

Bende dun biraz kacirdim dogum gununden dolayi bugun toparladim. Salma sakin yarin toparla cumaya kadar eksi gelelim yoksa bolee bole yapisacak kalacak kilolar
Yok canım salmak yok 🤩
Ama biraz iradesizleştim yaaa. Ben çok kolay elimi eteğimi çekerdim yemeden ama şimdi kendime kırk defa talimat veriyorum. 🥴
Yarın tam gaz başlayalım inşallah

Henuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu :rolleyes::rolleyes:
Onden hali de mezun olduktan sonra :KK70:

Eklentiler

• 20210307_222742.webp
    20210307_222742.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210307_222702.webp
    20210307_222702.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 35
7 mart pazar

15:00 1 adet greyfurt
19:00 3 adet kanat bikac parmak firin patates 3 4 catal salata 🤌🥰 mis gibi kapattim gunu dunun telafisi ceza verdim kendime.
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne (darisi basina ortim) :KK19:
Oo maşallah ortim. Ben de yarından cumaya tek öğün yapacağım inşallah ❤️
şey gibi oldu pazarda patlıcan alırsın ya 1 kg,satıcı abla kabak da süper vereyim mi der e hadi ondan da versin :KK70: :KK70: :KK70:
Ayy tam öyle oldu :KK70: :KK70:

Back
X