• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallah 🥰💞😍

Evet tayin istiyordum cok şükür oldu 💞

Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillah ☺️
Cok az kaldi interneti de halledeyim insallah persembe de burda basliyorum işe nasipse 🌺💞
enerjimi toplayim sahalara dönüyorum insallah canim benim 🥳🙃
Yeni yasamaya basladigin sehirde huzur dolu cook mutlu gunlerin, yillarin olsun canim 🌸 umarim guzel dostluklar kurarsin

Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;

Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle

15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Bana çok karışık geldi bu liste

Bugün ki yürüyüşüm

Eklentiler

• Screenshot_20210308_214026_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210308_214026_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37
Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;

Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle

15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Sabahın 9unda öldürseler et balık yemem 🤪 değişik bir listeymiş ben yapamam 🤭

Bugün yok olmak istiyorum kızlar :( yok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim :( kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim :( her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum

8 mart
Sabah 12:00 yulaf lapası
Ara 15:00 yarım elma ve sütlü şekersiz kahve iki grisini
Akşam 18:30 tarhana çorbası bir dl ekmek
Spor: bugün hiç vaktim olmadı ama dün normalde dinlenme günümde yapmıştım bugün kullanmış oldum 😇

Ortti @whitetea
Kaçamaksız menü en sevdiğim :KK60:
Spor dedin de aklıma geldi doğru bugün spor günüydü. Hemen 1000 kez zıplıyım:confused:

Back
X