Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay az kaldi canim cok sukur bi interneti nakil yaptiramadim onla ugrascam yarin da internet baglansin dönüyorum insallah 🥰💞😍

Evet tayin istiyordum cok şükür oldu 💞

Sagol Esram Allah razi olsun çok şükür rast gitti isimiz gücümüz elhamdülillah ☺️
Cok az kaldi interneti de halledeyim insallah persembe de burda basliyorum işe nasipse 🌺💞
enerjimi toplayim sahalara dönüyorum insallah canim benim 🥳🙃
Yeni yasamaya basladigin sehirde huzur dolu cook mutlu gunlerin, yillarin olsun canim 🌸 umarim guzel dostluklar kurarsin

Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;

Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle

15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Bana çok karışık geldi bu liste

Bugün ki yürüyüşüm

Eklentiler

• Screenshot_20210308_214026_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210308_214026_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
Diyetisyenin bugun yazdigi diyet:
09:00: 2 dilim (35-40 gr dilim) karabuğday ekmeği, uzerine gezdirilmiş zeytinyağı (2 çay kaşığı), ev yapımı kavrulmuş et / balık (70 gr) / 2 yumurta sarısı artı 40 gr et, 100 gr çiğ sebze;

Öğle yemeği- 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış veya fırında pişirilmiş), karabuğday /kinoa/amaranth / pirinç / baklagil (40-50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler150-200gr ve uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilavesiyle

15:00: meyve 200 gr (muz, üzüm hariç), kalsiyumla zenginleştirilmiş bitki içeceği (badem, hindistancevizi, soya) 250 gr, yulaf gevreği 30-40 gr ve badem / chia tohumu/ kabak cekirdegi/ ayçiçeği tohumları 20g;

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyoda veya fırında pişirilmiş), karabuğday/ kinoa / pirinç/ baklagil (40 gr), sebze 150-200gr uzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı
veya proteinli salata (isteğe bağlı sebzeler 150-200gr uzerine 1 yk zeytinyagi + 100 g et +2 dilim ekmek
Sabahın 9unda öldürseler et balık yemem 🤪 değişik bir listeymiş ben yapamam 🤭

Bugün yok olmak istiyorum kızlar :( yok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim :( kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim :( her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum

8 mart
Sabah 12:00 yulaf lapası
Ara 15:00 yarım elma ve sütlü şekersiz kahve iki grisini
Akşam 18:30 tarhana çorbası bir dl ekmek
Spor: bugün hiç vaktim olmadı ama dün normalde dinlenme günümde yapmıştım bugün kullanmış oldum 😇

Ortti @whitetea
Kaçamaksız menü en sevdiğim :KK60:
Spor dedin de aklıma geldi doğru bugün spor günüydü. Hemen 1000 kez zıplıyım:confused:

Back
X