Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar

geçen hafta tatlı kaçamağı yaptım yalan yok neyse kendimi toparladım artık, spora biraz daha eğilmem lazım ki vücut hareketlensin biraz

choclate cım

yarın da çalışmıycam istersen sabah yürüyüşü de yapabiliriz üzerine de aletlerde çalışırız ne dersinyerimseniben

bu akşam benim için şimdilik okey görünüyor akşama doğru araşırız tekrar

ay böyle çok güzel olucak,

söyliyim kızlar,

choclate la bizim motivasyonumuz iki kat olucak listeleri alt üst edeceğiz

dimi choclate kaydirigubbakcemile3

valla canzicim yediklerini yazdıktan sonra çok iyi vermişsin tebrik ederim demek geldi içimden kaydirigubbakcemile3 akşam 9 da ve birer kase kuruyemiş:1shok: 2o günlük kuruyemişi 2 günde yemişsin... her yediğini yaz o zaman hep beraber bakıp bir şekle sokmaya çalışaım olurmu canım...

:roflol::roflol:valla haklısın galiba artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazım kilo verişim hızlanması lazım genelde yediğim herşeyi yazıyorum canım çukulatacım uyarılarda bulunuyor saolsun artık hiç atlamam sizlerinde tavsiyelerini alırım

:roflol::roflol:valla haklısın galiba artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazım kilo verişim hızlanması lazım genelde yediğim herşeyi yazıyorum canım çukulatacım uyarılarda bulunuyor saolsun artık hiç atlamam sizlerinde tavsiyelerini alırım

izinliydikya şekerim bakmadık :roflol: yok yok.. yazmışsındırda çok sorunluydu forum hiç birini göremedim valla.. bugünden sonra bakarım canım söz...

canım tedbirini al sanırım rahatlamanın ardından bıraktın yine yemeye başladın yoksa neden alacaksın kilo.. hem tarla bağ bahçe gezicem dedin... gel takımda paylaşım yap belki motive olursun toparlarsın durumu..

valla kadisim yemin bile ederim hiç tartılmadım ve çok güzel bir duyguymuş bukaydirigubbakcemile2

canım ya dikkat ediyorum aslında ama sporu boşladım biraz ondan
biraz da can sıkıntısı işxte
birde şişyorum ilaç kıullanıyorum bakalım inebilcek miyim
sporu azcık arttırsam emin olacak da

canım bakalım düzelmezsem aranıza dönmeyi çok isterim

bende kacirdim kadisi..
canım ablam hep aklımdasın

a.s.

Ayy ben sizlerle paylaşmayı unuttum bugun bende yedklerimi tekrardan yazmaya başladım. daha dikkat etmeye çalışıyorum mesela bugun kaçırmadan yemeye başladım dahada iyi olacak

Ayy ben sizlerle paylaşmayı unuttum bugun bende yedklerimi tekrardan yazmaya başladım. daha dikkat etmeye çalışıyorum mesela bugun kaçırmadan yemeye başladım dahada iyi olacak

ya ben sabahtan beri birşeyler yazıyorum ama gönderemiyorum arkadaşlar,bilginiz olsun...
mehalim iyi yapmışsın,yazınca daha iyi oluyor valla...en azından çok yemişim diyip birdaha yemiyorsun...ben de dün yazdım buraya canziye,ama yollanmıyor...sitede hala sorun var

Yarım saattir uğraşıyorum giremiyorum buraya :kızgın:
Hazır girmişken önce kilomu yazayım sonra sorun çıkmazsa devam ederim yazmaya
Kilom 55.5 :hooray:

ayol senin ne işin var bu topikte. 55.5 kilosun. nerende ne fazlalığın var. maşallah kilon gayet iyi canım. 55.5 kiloyu görmek inşallah bizede nasip olur.:sm_cool:

spotiem, ben bugün gelemeyebilirim...dün sana söyledim,taşınıyoruz..eşim bir ev bulmuş aksaşm mutlaka bakalım dedi..eğer 7 gibi gelirse bu akşam yürüyemeyebiliriz seninle,msj atarım sana...
yarın sabah için de akşamdan mesajlaşırız yine canım...

Yarım saattir uğraşıyorum giremiyorum buraya :kızgın:
Hazır girmişken önce kilomu yazayım sonra sorun çıkmazsa devam ederim yazmaya
Kilom 55.5 :hooray:
canım verdik çoktan bildirimi senide aynı geçtik tahmin ettim sorundan dolayı gelemediğini..haftaya rekor olmuş olur :))

ayol senin ne işin var bu topikte. 55.5 kilosun. nerende ne fazlalığın var. maşallah kilon gayet iyi canım. 55.5 kiloyu görmek inşallah bizede nasip olur.:sm_cool:
ay inşallahh a.s.kaydirigubbakcemile5
spotiem, ben bugün gelemeyebilirim...dün sana söyledim,taşınıyoruz..eşim bir ev bulmuş aksaşm mutlaka bakalım dedi..eğer 7 gibi gelirse bu akşam yürüyemeyebiliriz seninle,msj atarım sana...

hayırdır nere taşınıyosun neden.. memnun değilmisiniz evinizden..

tamam canım sana kolay gelsin, konuşuruz yine bakalım kısmetse ben çıkıcam

kendine iyi bak

ugradim azcik misafirler gezmeye gittiler bu aksam bizde kalcaklar
nasil takimin durumu bakamadimdaha ben bu hafta hep ac kaldim kilom durdu gecen hafta gene yuz gr vermistim niye dogru duzgun bir yol tutturamiyorum ben s^porumuda yapiyorum offf sinir oluyorum kendime
ben bir liste bulayim yada arkadaslar sizler bir liste bulun beraber ayni diyeti uygulyalim varmi bana katilmak isteyen
ama pazar gunu baslamak istiyorum cumratesiye kadar sporlarimizla birlikte uygulayalim hergun yediklerimizi sporlarimizi yazalim bakalim kim daha duzenli uygulayabilcek listeyi kim en cok kilo verebilcek ne kadar verirsek kaar diyorumm ben bide ben sadece geceleri katilabilirim cunku kayinvalidemler gelcek demistim ya gunduz giremeyebilirim pc bizim yatak odasinda herkez uyuyunca gelirim artik yazarim gun boyu neler yedigimi yaptigimi
simdi azcik gecmise bakayim sonra cikayim optum herkeziii guzel hafta sonlariiii

Ayy ben geçmiş mesajları kaçırdım hep iyimii.

Annem seferberlik ilan etmişş. Kallis teskereler yandı bacumm :)))
döncem annem döncemm. hazırlanıyorum eksi ile girmeye niyetim yok takımaa:))))

Sen nasılsın annem . epidir seni takip edemiyorum .hoş kendimi bile kaçırdım takip edemiyorum ama:))))

ben okuldan geldim pc başına çöreklendim yinee nasıl yorgunum ama yinede kalkıp yatamıyorum aklım burda:))

alkisalkisalkisbayanlar anneler gününüzü kutlarım kaydirigubbakcemile4
sositosositoyanaklarınızdan öpüyorum :sm_cool:

Şenizpazartesi görüşmek üzere hihoyyyt
:tomato:öpüyorum sizi şakkıdı

:1hug:
a.s.
:enbuyukkk::hooray::içelim:

Back
X