Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdiye gelmissindir🥰 iyi ki sabah yapmışım sonra yoğun bı gün oldu🤭

Depresyonun yüklenme sebebi belli oldu😅 iki güne normale dönersin insallah

Aboo naptın ya

Çok geçmiş olsun canım öyle haklısın ki😔
Tabiki canim sabah sporu gibisi var mi, cok iyi yaptin 👍

Rehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmus😍

Ayy 9 lu demisim pardon 6'li rakamlar dicektim🤭 Cherry Mom Cherry Mom

Ben iyiyim sanirim gecen hafta pek iyi gecmedi ama bu hafta ablamdada olsam diyeti birakmayip 800 gr vermisim ama boldirim yapamadim oyuzden sozverdim bu hafta 2 kilo gidicek asıliyorum diyete🤭

Canim ben bilmiyodjm yasin muhabbetlerini gordum ama anlamamistim ne zmana kadar okunucak bende alayim 😊

Ahahahhh ve bence sabahada eksi gelicem hissediyorum rakip 😂 koss derya koss😂😂 ama bende durmiyim yaa bgun temizlikle gecti yarin spora vericem kendimi🤭

Canim ben smdilik 2 tane alayim ne zamana kadar eger fazladan okursam yazarim olurmu

Okudukca inanaMadim gercekten hayirli evlatmissin Allah senden razi olsun bak annende iyi simdi ne gzel suan benimde aklima girdiniz bende bi goruneyim🥰 benim annem 6 ayda 1 gorunuyo sukur bizler demeden o bakiyo kendine Allah gostermesin yinede kimseye 😔
Rakip eksi ustune eksi ekliyorr, aslinda birgun su listedeki butun sporlari yapasim var ama hangi gun bilemiycem onu 🤪

Canim mutfak terazisi var sanirsam, olculer muntazam, spor super.

3.5 lt su :işsiz: benim 4 gunluk suyum sayilir.

Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus :KK45:

Benimki de bana zorla öğretti. İstemiyordum, stres oluyordum, yılmadı ugrasti.
evet canim , diyetisyen gramla verince ben de oyle yapiyorum. Cok sagol

Rehavete düşmedim demek isterdim ama bugün biraz kaçtı. Yarın yeni birgün dikkatli ilerlemem lazım

Canım haftasonu da olsa kaçamak yapılmamış ne güzel hem de menünü sporla dwsteklemişsin

Ahh inşallah bu hafta sporla desteklersem iyi olacak

Kesinlikle canım. Hiç hesapta yoktu o hamburger çocuklarla dışardaydık tüm gün eve gelmeyi beklwyemediler benim de işime geldi sanırım

Evet yaaa bu hiç iyi olmadı ama dengelerim haftaiçi diye düşünüyorum.

Bende bende ee istiyorum hatta sabahtan Bi ton hesap yapmıştım kiii günün sonu hüsran oldu ama söz kaptanım dengeliycem. Çünkü önümüzdeki cuma cumartesi Regli günüm onun ekstra şişkinliği olacak
Dikkat et canim, emeklerine yazik olmasin. Guzel bir eksi gelsin cumaya

Günaydınnnnn kızlar ♥️

Sizlerden bugün kaçamaksız temiz hafta sonu menüleri bekliyorum havaa burda çok güzel kısıtlamanın olmadığı bir yerdeyseniz lütfen yürüyüş ✌️

pazartesi gününe eksi ile başlamanın keyfini yaşayalım ve rahat bir hafta geçirelim ☺️
Gunaydin kaptancim, burda havalar hala isinmadi. Yarina eksi baslamayi planliyorum bakalim 😉

13.03.2021

Sabah 12:30

2 haşlanmış yumurta
2 kaşık tulum
1 dilim ekmek
Maydanoz,dereotu
Domates, salatalık

Ara
1 sade türk kahvesi

Akşam 18:00
2 köfte (biraz büyükçe 4-5 taneye bedel)
1 dilim ekmek
Salata

Su: 1,5-2 arası tam sayamadım bugün.

Spor: 10 dk yoga

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @olvidos
Tam sağlıklı beslenme menüsü

Bende diyorum gamze ve Begonya2 Begonya2 ne konuşuyor 👀 geri gittim gittim gittim kaynaşıp ağlaşıyorlarmış meğer 🙈🤭

3 günlük dünya küsmeyin canım eşlerinizle 🤗🤗 dün menü yazmamıştın değil mi canım ? Anlık bi +1 dir bugün dikkat ettiysen Pazartrsi ye sabit kg gelirsin belki canım
Yazdım kaptancım uyarılarına uyarak :) neyse ki +1 den +300 gr a düştüm şükür 300 gr da gider bugün en azından sabit olurum yarına inşallah 😂😂

Yazdım kaptancım uyarılarına uyarak :) neyse ki +1 den +300 gr a düştüm şükür 300 gr da gider bugün en azından sabit olurum yarına inşallah 😂😂
Bak tamda tahmin ettiği gibi öyle hemen + 1 lere aldanmayalım 🤩 devamlı tartılmamak bu yüzden gerekli.
Cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler ile yine en az -500 bizimdir ✌️ tam olarak iyileşene kadar 300 500 gideceğiz sonrasında sporla destekler hızlandırırsın canım yazınn bombasıııınnnn 🤩🤩🤩

Günaydın kızlar:KK36:
Sabah sabah diyetisyenle konuştuk baya bırakmıyor beni devam dedi illa :KK70: ben de 1 hafta daha deneyeceğime söz verdim:olamaz: apayı erteledim biraz.
Günaydın bencede yaa devammm apadan korkuyorum birde ben sonrası biraz kötü oluyor gerçi bu sefer liste miste diye ipin ucunu kaçırmazsın ama kıyamıyorum onca çoluk çocuk ile sana 🙈 bana o kadar uzak geliyor ki 🤭🤭

Günaydın çıtır kızlar⭐⭐⭐
Deniz ve Kum Deniz ve Kum ortim ne var ne yok nasılsın? Menunu göremedim etiketlemedin mi beni😅
Günaydınnn
Evetttt alalım yorumlarınızı hocam 🙈🙈

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 adet zeytin
Domates

Ara
Herzamanki gibi Türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı közlenmiş patlican