Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak tamda tahmin ettiği gibi öyle hemen + 1 lere aldanmayalım 🤩 devamlı tartılmamak bu yüzden gerekli.
Cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler ile yine en az -500 bizimdir ✌️ tam olarak iyileşene kadar 300 500 gideceğiz sonrasında sporla destekler hızlandırırsın canım yazınn bombasıııınnnn 🤩🤩🤩
Ayy kaptancım çok güzel motive ediyorsunn biraz agrılarım azalmaya başlasın inşAllah sıkı kardiyo çalışmalarına geri döneceğim 😍😍

Günaydın bencede yaa devammm apadan korkuyorum birde ben sonrası biraz kötü oluyor gerçi bu sefer liste miste diye ipin ucunu kaçırmazsın ama kıyamıyorum onca çoluk çocuk ile sana 🙈 bana o kadar uzak geliyor ki 🤭🤭
Yok canım açlıklara kadar yapacaktım 1-2-3 kolay 4 te kopmuştu benim ip :-)

Emziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacak ;) nohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
çay kahve çikolata vs az miktarda tükettiniz mi?
kayısı incir hurma rezene ıhlamur yeşil yapraklı sebzeler vs süt artırıyor mu ek besinleriniz çaylarınız oldu mu :)

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim umarım bol eksili iyi bir hafta geçiririz
Benim bu hafta sonunda kötüydü ama elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım
Günaydınlar kızlar +1 ile uyandım:KK17::KK17: dün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. hawar hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor :KK43: kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum :KK43:

yok yok şişko olmayacağız hep beraber eriyeceğiz , bazen sıkılıyoruz ama gidecek bu kilolar
Bi çılgınlık yapmadan şuraya yazayım
Cumartesi
Sabah 11.00
2 ince dilim karabugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 mantardan 1 çk yağ ile sote
2 parmak peynir
4 zeytin yeşilinden
1 dilim hindi füme

3 çeri domates 1 minnak salatalık

Öğle
1 tabak 6-7 yk yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
5 çiğ fıstık

Akşam 19.00
2 kaşık kadar mercimek yemeği
3 mini parça tavuk.
1 dilim tb ekmekten açık tost azıcık kaşar ve yagı alınmış sucuk ile

2 litre su
1 bardak yeşil çay bolca kahve.
6000 adım uyuyana kadar 10.000 olursa eklerim
Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar @_Reyyan
Menün gayet iyi canım afiyet olsun

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim umarım bol eksili iyi bir hafta geçiririz
Benim bu hafta sonunda kötüydü ama elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım

yok yok şişko olmayacağız hep beraber eriyeceğiz , bazen sıkılıyoruz ama gidecek bu kilolar

Menün gayet iyi canım afiyet olsun
Boylarımız ve kilolarımız çok yakınmış canım. Çok teşekkür ederim yorumların için 😍 inşAllah yaz ayına mayoları gönül rahatlıgıyla giyebilecegimiz bir kiloda gireriz. Biz şimdiden tatil planı yapıyoruz 😂😂😂 Allah bu günümüzü aratmasın canım. Ben yeniden insülin direncim için ilaçlara başladım yoksa mutfaktan çıkamıyordum.benimde aşırı bi kuru yemiş ve kuru meyve ye hayır diyememe durumum var onlar yüzünden kilo aldım zaten. 😅 Birde benim eşim dışardan yemeyi çok sever. Dün trip attı bu ne böyle aynı yemeği yiyemiyoruz diye.Okul işlerini ne yaptın canım karar verdin mi?

Dikkat et canim, emeklerine yazik olmasin. Guzel bir eksi gelsin cumaya
Bugün güzel başladım canım güzel de bitireceğim inşallah. Suyumu artırmam lazım. Cumaya inşallah çok güzel eksiler görelim birlikte
Emziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacak ;) nohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
kayısı incir hurma rezene ıhlamur yeşil yapraklı sebzeler vs süt artırıyor mu ek besinleriniz çaylarınız oldu mu :)
Canım ben yedim hep ama kızım emmedi hiç, oğlumda da kimyon kaynatıp içiyordum. Manyak süt yapıyordu bana Bi de civanpeeçemi içiyordum 1çk da oğluma veriyordum

tünaydın arkadaşlar
Dün evde değildik akşam geç gelincede yorgunlukla uyumuşum adımlarımı tamamladım ama çok kalorili şeyler yedim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım geçen haftaki güzel ortaklığın için teşekkür ederim hiç bir yorumu mu ve menümü atlamadın 😘
Adimlarini tamamlaman cok iyi olmus canim. Unarim o kalorileri az da olsa yakmissindir 😉
Ben de cok tesekkur edetim canim, cok guzel bir ortilikti 😘

Bugün güzel başladım canım güzel de bitireceğim inşallah. Suyumu artırmam lazım. Cumaya inşallah çok güzel eksiler görelim birlikte

Canım ben yedim hep ama kızım emmedi hiç, oğlumda da kimyon kaynatıp içiyordum. Manyak süt yapıyordu bana Bi de civanpeeçemi içiyordum 1çk da oğluma veriyordum
Guzel baslaman cok iyi 👍 Insallah su 70i bur geride birakalim canim beraberce 😉

Ayy kaptancım çok güzel motive ediyorsunn biraz agrılarım azalmaya başlasın inşAllah sıkı kardiyo çalışmalarına geri döneceğim 😍😍
Ben atlamışım canım spor yapmana engel bir sorun mu var?
Emziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacak :KK66: nohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
Canım ben bebek doğunca ilk aylar hiç bakliyat yemedim çünkü ilk kızım çok ama çok gazlı idi 6 ay kabus gibiydi
Ama Dr ların görüşleri değişiyor kimi ye diyor kimi yeme diyor ben yemedim
Çay tükettim ama önerilmiyor ben çok sevdiğim için tükettim
Ayrıca rezene, anason, kimyon ve ısırgandan oluşan çay demleyip içiyordum bende işe yaradı sütümü arttırdı
Birde bu son hamileliğimde Dr probiyotik kullanmamı önerdi bende kullandım ve bebeğim de gerçekteyse çok az gaz oldu
Boylarımız ve kilolarımız çok yakınmış canım. Çok teşekkür ederim yorumların için 😍 inşAllah yaz ayına mayoları gönül rahatlıgıyla giyebilecegimiz bir kiloda gireriz. Biz şimdiden tatil planı yapıyoruz 😂😂😂 Allah bu günümüzü aratmasın canım. Ben yeniden insülin direncim için ilaçlara başladım yoksa mutfaktan çıkamıyordum.benimde aşırı bi kuru yemiş ve kuru meyve ye hayır diyememe durumum var onlar yüzünden kilo aldım zaten. 😅 Birde benim eşim dışardan yemeyi çok sever. Dün trip attı bu ne böyle aynı yemeği yiyemiyoruz diye.Okul işlerini ne yaptın canım karar verdin mi?
Evet yakınmış sevdiklerimizde çok benzer kuruyemiş meyve😁
Okul işinde bir okul yarın son gün ama biz hala aynı yerdeyiz çok gönderme taraftarı değilim ama acaba sonra pişman olur muyum diyede düşünüyorum kızım tabiki gitmek istiyor ama ne bileyim kolej olduğu için bir özenme durumu gibi

Back
X