Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canımcım güne güzel başladım şükür böyle de olacak evde olunca biraz daha kontrollü gidebiliyorum. Bugün 2lt suyu zorlıycam Bi de küçükte olsa Bi spor eklemeyi düşünüyorum. Sen nasılsın düz çalışman nasıl geçti

Ayyy inşallah şöyle bayrama kadar 5 6 kilo daha gitse süper olacak. 15 16 kiloyu geride bırakmış olucam.
Insallah canim. Gider bu gidisle 🙏

Merhaba kızlar iyi hafta sonları ayyy cumadan bedi yokum hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum şuan istanbulda bile değilim haftasonu eşimle biyerlere kaçtık evet biraz kaçamak var yalan değil ama Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet kızlar yarın aktifim ne olursa olsun ve geçen cuma 64.9 dum cumaya 65.9 yanı-1 geleceğim artı olmayacağım detoks şok diyet artık birşeyler yapacağım affedin beni hepinizi öpüyorum
Iyi gezmelet canim, cok iyi yapmissiniz. Iyi gelmistir. Insallah cumaya kadar dikkat eder eksiye cevirirsin

ADINIZ:
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.74
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhasebe
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1/5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık sorunları
1.74 boya 58 kg muuuu:oha::KK57:
Naptın aplaaaa kupkuru olursun

Anladim canim, evde olmadigin zaman bu kadar vermen cok guzel, ben evde onun yarisini ancak veriyorum 1 haftada :-) Ben bugun spor yapamayinca yesil caya sarıldım zaten bir umut.

Canim basiniz sagolsun cok.

Geldim geldim, butun gun alisverisle oradan oraya gecti, kurs ödevlerimi de yaptim ustune, bugun tek spor yapamadim o kotu oldu, hem vakit yetmedi hem regl ağrım vardi, üşendim :olamaz:
Yesil caya devam canim regl doneminde spor olmuyo bende yapamadim ilk 3 4 gun zorlama kendini iyi hissettiiginde yaparsin😉
Rehavete düşmedim demek isterdim ama bugün biraz kaçtı. Yarın yeni birgün dikkatli ilerlemem lazım

Canım haftasonu da olsa kaçamak yapılmamış ne güzel hem de menünü sporla dwsteklemişsin

Ahh inşallah bu hafta sporla desteklersem iyi olacak

Kesinlikle canım. Hiç hesapta yoktu o hamburger çocuklarla dışardaydık tüm gün eve gelmeyi beklwyemediler benim de işime geldi sanırım

Evet yaaa bu hiç iyi olmadı ama dengelerim haftaiçi diye düşünüyorum.

Bende bende ee istiyorum hatta sabahtan Bi ton hesap yapmıştım kiii günün sonu hüsran oldu ama söz kaptanım dengeliycem. Çünkü önümüzdeki cuma cumartesi Regli günüm onun ekstra şişkinliği olacak
Kesinlikle bgun spor asil yarina eksiyle baslarsak eksiyel devam ederiz canim🥰
Rakip eksi ustune eksi ekliyorr, aslinda birgun su listedeki butun sporlari yapasim var ama hangi gun bilemiycem onu 🤪
Ahahhh sabah -300 uyandim desem🤭🤭 bak seni hberdarda ediyorum😂 71.3 kiloyum canim cok az kaldi kosss yetis bana🤭😂
azaydidem azaydidem ortim nasil geciyor pazar?
Canim butun gun disardaydik cocuklar parkta ben onlarin pesinde sonra market fasli eve geldim ikiside uyudu baua yorulmusuz ama aksama spor yapicam aklima koydum🤭 ufacik bir kacamak yaptim onu yakmam lazim🙈

13 mart cumartesi
Sabah 10.00
1 fincan yesil cay, 2kk beyaz peynir, 2 yumurtadan omlet, bol domates yesil biber
Ogle 14.15 gibi
1 elma, 1 muz
Ara 16.30
4 tuzsuz badem, 4 tuzsuz kamu
Aksam 19.00
1 kase salata, 4 top kofte
20.00
Yesil cay
Su 1.5 lt ancak olmustur
Spor yok
azaydidem azaydidem
Cherry Mom Cherry Mom
@_Reyyan
Canim menun cok guzel reglin 3 4 gunu de spor eklersen ve menulerin bole giderse guzel kilo vericegine inaniyorum🥰

Hosbuldum canim nasilsin 🌺
İyiyim canım koşuşturma ev ders çocukların dersleri🙂
sağ ol sende yerleşmişsin
Yeni Ev yeni işyeri yeni şehir hepsinde hayırlı olsun canım
Canım senin için extra bi araştırma yaptım doğa da ve bahçeşehirde çalışan arkadaşlarıma sordum. Tabiki il il farklılık olabilir ama burada fiyatlar çok yüksek 50 binlerden bahsediliyor değer mi dersen doğa da ingilizceye çok agırlık veriliyormuş. Bahçeşehirde kaynaklar çok iyiymiş ve çok fazla ödevlendirme oluyormuş hatta bazen çocuklar ödevleri yetiştiremiyorlarmış.
Çok sağol canım
Fiyatlar çok uçuk burada da aynı
İki sınava daha girdi bu hafta sonu sanırım 1-2 güne açıklanır
Ama sanırım göndermiyeceğiz
Canım spor yaparken sinirlerimi ezmişim gecen 2 hafta önce :KK43: çok agrım var doktor zor iyileşir dedi
ÇOl geçmiş olsun evet benimde yıllar önce olmuştu gerçektende uzun sürüyor iyileşmesi
ADINIZ:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
Aramıza hoş geldiniz
Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız

Emziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacak :KK66: nohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
çay kahve çikolata vs az miktarda tükettiniz mi?
kayısı incir hurma rezene ıhlamur yeşil yapraklı sebzeler vs süt artırıyor mu ek besinleriniz çaylarınız oldu mu :)
Canım ben gaz yapan yapmayan diye ayırmadım açıkçası. Her şeyden yedim biraz biraz. Paketli gıdalara çok dikkat ettim. Şeker az tükettim. İlk başlarda fırında ya da haşlama olarak bolca bal kabağı yedim. Yeşillik, özellikle de dere otu çok tükettim. Rezene içtim. Bir de kayıtlara geçsin ben tek memeyle emzirdim 22 aya kadar 😂
ADINIZ:
Merhabalar. Hoş geldin aramıza 🤗
Selam canımcım güne güzel başladım şükür böyle de olacak evde olunca biraz daha kontrollü gidebiliyorum. Bugün 2lt suyu zorlıycam Bi de küçükte olsa Bi spor eklemeyi düşünüyorum. Sen nasılsın düz çalışman nasıl geçti

Ayyy inşallah şöyle bayrama kadar 5 6 kilo daha gitse süper olacak. 15 16 kiloyu geride bırakmış olucam.
Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum var 🙃 okuma yapıyorum bol bol. Vakit alıyor tabiiki🤷‍♀️

Ayy ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun canım çok özendim 😍
dün yedin mi çikilat :KK39:
Yok kuzum 😂😂
Şakaydı o 🙃 kokluyorum sadece çikilatı😂😂

Back
X