Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım öyle düşünme
Geçen sene o kilolarda olmasaydın pandemide belki o kilo iyice katlacaktı şuan veririm yine diyebiliyorsun bazen verilecek kilo 10 15 kg üstü olunca insan bunu bile diyemiyor çünkü çok zor geliyor. Çoğu obez insanın bir türlü rejim yapamamasının altında bu var.
Çok şükür pandemiye normal kilolarda girmişsin birde o ara +10 olduğunu düşün zaten ne haldeydik sen hassas bir insansın muhtemelen diyet vs yapamayacaktın o yüzden hiç üzülme aç uyumalar çokta boşa gitmiyor :)) şimdi daha iyisini yapacak sonrada korumaya geçeceksin inşallah koruma çok önemli bunu kafandan çıkarmazdan sıkıntı olmaz. 2 ay rejim yapayım 6 7 kg vereyim sonra bırakırım dersen kısır döngü yeniden başlıyor 🙈
Kaptanım bana bu motivasyon konuşmaları çok iyi geliyor, biliyorsun. Yazdıklarını okuyunca daha bir içim ısındı😍 Şimdi daha da dört elle sarılacağım diyetime. En iyisi kalkıp yürümeye başlayayım.😂
Teşekkür ederim bana moral versiğin için.🥰😍❤️

Kaptanım bana bu motivasyon konuşmaları çok iyi geliyor, biliyorsun. Yazdıklarını okuyunca daha bir içim ısındı😍 Şimdi daha da dört elle sarılacağım diyetime. En iyisi kalkıp yürümeye başlayayım.😂
Teşekkür ederim bana moral versiğin için.🥰😍❤️
Rica ederim canım içimden gelenleri söyledim 💕
Sen çok güzel bir kadınsın 🤗 haketmiyoruz bence kilolu kilolu gezmeyi :süslü: sağlık yönünü zaten hiç söylemiyorum ❤️

Rica ederim canım içimden gelenleri söyledim 💕
Sen çok güzel bir kadınsın 🤗 haketmiyoruz bence kilolu kilolu gezmeyi :süslü: sağlık yönünü zaten hiç söylemiyorum ❤️
Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcam :KK70:

HATIRLATTIK MIII

HAZIR ÇOK ARTIMIZ VARKENNN

BUGÜN SPOR GÜNÜ KIZLAR

TABLODAN 1 YADA + 2 3 4 🤣 SPOR SEÇİP
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i menümüzde etiket yapıyoruz 🤩🤩

👇👇👇👇👇👇

IMG_20210131_194541.jpg

Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcam :KK70:
:KK71: valla mı canlandın mııı 🤩
Harikasın geçen cuma foto çekmemiiştin değil mi sen yaaa 😑 alırdık cuma günü listeye ama önceki cumada bildirim eksiksiz olmalıydı kırk yılda bir eksik bildirdin 🙈🤣

Çok teşekkür ederim kızlar :36:
Nerdeee dinlenmek ne mümkün çocuklardan. Kızım da hasta hala zaten. Küçük iyice mızmızlaştı babasına gitmiyor. Bakalım inşallah böyle geçer gider rabbim beterinden korusun.
Iyle tabi canim allah beterinden korusun

Tabi olur canım

Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok 🙈

Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok 🤩🤩

Geçmiş olsun canım

Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,✌️

Çok iyi canım ✌️

Tebrik ederim canımmm 💃💃sende olmasan yakacak bu ekip beniiii :KK53:
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım ♥️

Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğüme 🤗🤗 teşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence 🤩🤩

Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılan 👀 birde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım

Bu aralar sabit seni çok sevdi 🙈🤣🤣

Aynen canım kızlar dönmüş zaten ❤️

Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim 😘

😔😔 Geçmiş olsun canım

Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))

Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce 🤩🤩

Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın 🙈🤣

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzden 💕 Allah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)

Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha 🤭🤭

Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz 👀👀🤣
Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.

:KK71: valla mı canlandın mııı 🤩
Harikasın geçen cuma foto çekmemiiştin değil mi sen yaaa 😑 alırdık cuma günü listeye ama önceki cumada bildirim eksiksiz olmalıydı kırk yılda bir eksik bildirdin 🙈🤣
Valla canlandım galiba kendime geliyorum :KK70: Evet geçen cuma bildirimde nick ve tarih yoktu eksikti. Sorun değil bu gazla giderim ben bu hafta fragman olur haftaya listeye giriş yaparım :KK200:

Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.
Sabahki tartıyı unutalım canım 😘
Bunalmış olabilirsin ev çocuklar falan soğukta olsa temiz hava iyi gelir bencede 🤗

Back
X