Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooooo kadisim saol canımm:)
seninde kutlşu olsun canım. allah bebeğinle ömür boyu sağlıklı yaşatsın onun en güzel günlerini gör inşallah

kallişim memnun değiliz değil de,
bizim şuanda oturduğumuz ev kiraydı ve ev sahibimiz maddi sıkıntılarından ötürü evi satmış.yeni ev sahibi de hemen taşınmak istiyor.
biz zaten ev satın aldık ama 8 ayı var daha... 8 ay için taşınmak zorundayız şimdi benneyaptımki

sbg canim cuma günleri öglen en gec 12de kilo bildirimi yapmalisin. eger o saatte bir isin olacaksa persembe aksamindan bildirebilirsin kilonu. siteye giremezsen icimizden birine bir mesaj atabilirsin. yani secenek cok. haftaya bende rekor bekliyorum senden..a.s.

Sen nasılsın annem . epidir seni takip edemiyorum .hoş kendimi bile kaçırdım takip edemiyorum ama:))))

ben okuldan geldim pc başına çöreklendim yinee nasıl yorgunum ama yinede kalkıp yatamıyorum aklım burda:))

iyiyim canim sagol. insallah sende iyisindir .
analiz olmayinca büyük eksiklik oluyor degilmi sizcede? lülülülülülü

iyiyim canim sagol. insallah sende iyisindir .
analiz olmayinca büyük eksiklik oluyor degilmi sizcede? lülülülülülü

çok haklısın annecim :utangac: geçen hafta saldırılardan dolayı es geçtim yani yapamadım daha doğrusu . Bu haftada nasıl oldu anlamadım inan aklımdaydı ama eve gelipte pc başına oturunca tamamen aklımdan çıktı .taaki sen bu mesajı yazana kadar. :delphin: haftaya güzel bir dönüş yapalım artık değil mii alkisalkisalkis

çok haklısın annecim :utangac: geçen hafta saldırılardan dolayı es geçtim yani yapamadım daha doğrusu . Bu haftada nasıl oldu anlamadım inan aklımdaydı ama eve gelipte pc başına oturunca tamamen aklımdan çıktı .taaki sen bu mesajı yazana kadar. :delphin: haftaya güzel bir dönüş yapalım artık değil mii alkisalkisalkis

evet evet evettttttttttttt. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
muhtesem bir dönüs yapalimmmmmmm.delikafadulden

Günaydın canlarım :)) aebende gelip gitmiş seni burda görmek takıma gelip gittiğini görmek çok güzel canım yaa:))

bijoux senide görüğyorum canım sanda günaydın nasılsın? Ben 2 gündür topladım şükür kendimi bir ara iyi dağıtmıştım ancak şimdi çok şükür.
kahvaltımı yaptım 1 katı yumurta ve kepek ekmekle yanında şekersiz çayla inşl günün devamındada bu dikkat devam eder:))

bijoux senide görüyorum canım sanda günaydın nasılsın? Ben 2 gündür topladım şükür kendimi bir ara iyi dağıtmıştım ancak şimdi çok şükür.
kahvaltımı yaptım 1 katı yumurta ve kepek ekmekle yanında şekersiz çayla inşl günün devamındada bu dikkat devam eder:))

günaydın canım bomba gibiyim sen nasılsın? toparlamana çok sevindim. dönmenize daha çok sevindim. hadi gelin de yine 100.etap gibi bir bomba hafta geçirelim kaydirigubbakcemile3 ben de bakındım bakındım ama analiz göremedim :çok üzgünüm: analiz isteriz analiz isterizzzzzzzz -tatlicadiarzu-

çikolatam üzüldüm yaaaa 8 ay için taşınılır mı bu ne şanssızlıktır böyle :çok üzgünüm: taşınmış biri olarak zorluklarını çok iyi bilirim. hem de kimsenin yardımı olmadan sadece eşim ve ben. canım eşyalarına çok dikkat et benim bazı eşyalarım çizildi hep :çok üzgünüm:

Evet ben yine geldim ev temizliyorum arada burayda bakıyorum. Yazlıkları çıkardım artık dolabı yeniden dizayn ediyoruz ..yaz gelsin yaaa.

kallisim nerelerdesin biliyorum sporasında ( benimkide soru oldu yani hahah) yani uğramamışsın o bakımdan şey ettim . ay anam bir cümleyi toparlamayadım hehehe

günaydinnnnnnnnn. dün hava güzeldi günesliydi falan derken birden heryer karardi gökgürültüsü yagmur en sonundada doluya dönüstü. bugünde keyifsiz yani yagmur yok ama güneste yok..ben simdi niye havadan bahsettim meteoroloji istasonu gibi? sanki baska konu yok... yokmu? vardaaaaaaa... ben bilmiyorum..
ya ben kopukluk yasiyorum..... nerdesiniz millet aaaaaaaa?

gunaydııınn
biz de sabah 9 da sportie yle yuruyusumuzu yaptik,valla cok azimli ilerliyoruz...
mehalim gunaydin cnm kolay gelsin,ciksin yazliklar!!
bijom valla hic sorma ben de sinir oldum,8 ay sonra tekrar bir tasinma isi,elimizden bisey gelmiyor canim bee... esyalar icin ben de korkuyorum ins bisey olmaz...
bugun misafirim gelecek ,cok fazla ugrayamayabilirm...opuyorum hepinizi...

not:canzi canim bir turlu yediklerimi yazamadim sana,sitenin azizliginden... ins en kisa zamanda son 2-3 gunumu yazacagm..

Günaydın canlarım :)) aebende gelip gitmiş seni burda görmek takıma gelip gittiğini görmek çok güzel canım yaa:))

bijoux senide görüğyorum canım sanda günaydın nasılsın? Ben 2 gündür topladım şükür kendimi bir ara iyi dağıtmıştım ancak şimdi çok şükür.
a.s. ah mehalim ne diyetle nede diyetsiz yapamıyoruz dimi ...ne olacak bizim halimiz ......:delphin:

günaydinnnnnnnnn. dün hava güzeldi günesliydi falan derken birden heryer karardi gökgürültüsü yagmur en sonundada doluya dönüstü. bugünde keyifsiz yani yagmur yok ama güneste yok..ben simdi niye havadan bahsettim meteoroloji istasonu gibi? sanki baska konu yok... yokmu? vardaaaaaaa... ben bilmiyorum..
ya ben kopukluk yasiyorum..... nerdesiniz millet aaaaaaaa?
günaydınlar ablam ....a.s.ben burdayım .....hihoyyyt

havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5.

selam herkeze dunden ogleden beri gecmise bakamadim gece girmistim ne guzel adam dur bir dakika bisiy bakicam dedi bir daha kalkmadi
misafirlerim kahvalti yapip gitiler ama gene gelcekler bu aksamda bizdeler yarinda kayinvalidemler gelcek ben sabahtan islerimi yaptim ortaligi derleyip biraz ugrayim dedim bijom canim dunun raporunu verem kusura bakma yaa cok kotu denetleyici oldum ben
sabah___ 2 dilim ekm iki dilim domates kurusu biraz da peynir surdum ekmegin birinin uzerine bide bir kupa kahve sutlu
ara___ efenin meyveli yogurdu vardi yarim kutu bide yarim muz
ogle___yesil mercimek yemegi 3servis kasigi patates salatasi yagsiz limonli yarim tabak ekmek yok
ara___ cay bir bardak bide galiba senin sunta dedigin oydu bijom tatsiz tuzsuz bisiy
aksam ___ bol yesil salata bir yemek kasigi et sote kirmizi et yalniz hic yagsiz yogur bir iki kasik
keske kilo bildirimi bugun olsaymis 400 yok bugun sabah tartildim
hadi optum canim bugunuun raporunu gece verem yalniz yarin iyi bir diyet listesine basliycam simdi gecmise bakem bakalim bana katilacak biri varmiymis

herkeze guzel kacamaksiz gunler dilerim firsat buldukca yine ugrarim benim guzel takimim
mehalim kolay gelsin canim yazliklarida cikarmisin oh ne guzel
reyhan ablam cukulatam sitenin kopuklugundan bahsediyoda sen hangi konuda kpukluktan bahsediyosun canin mi sikkin takimda bu siralar paylasim sohbet az oldu ondanmi yoksa spor yeme icme konusundami
ablacim anlat yada gece gec vakit ben girerim bir guzel sohbet edelim nedersin moralimiz motivemiz yukselsin bu arada izine ne zaman gideceginiz belli oldumu bide siz nerden gidiyosunuz ancona cesme feribotumu yoksa brindisi cesme mi yoksa hep yoldanmi
biz anconadan yunanistana sonrasi hep yol sahillerden denizkenarlarinda konkalya konklaya gidiyoz ipsaladan giris yapiyoz siz nasil gidiyosunuz gece bir guzel konusak anlat bana biraz iznin hayalini kurak olurmu takimin gonca gulu hem izin heycani bizi hizlandirir belki
sportimle cukulatam yuruyus yapmiii oooov ne guzel cukulatam ev tasinma isini cerdic yasiyo su an sendemi tasincan kolay gelsin baciim
aebenim ne guzel dilek dilemissin havalar nasil olursa olsun sizin havaniz guzel olsuncok guzel
tum takimimi opuyorum kocaman gorusuruzŞeniz:lepi:

Evet aebenim ne diyetle nede dyetsi. hayatımız böyle geçecek azcık yesek kilo alacağız buda bize kader sanırım .

zenanım misafirlerle boğuşuyor canım yaa ama yinede koşuyor buraya helal kız sana :))

vallahi sinir bastı bir kaç cümle yazıp kaçayıp gidip kahve içip sakinleşeyim.. geldiğim bir saati geçti iki konuya bakamadım sayfa bozuluyor alıntı yapıyorum sayfada sorun diyor kafayı yedim.. mehalim sormuşsun canımda eşim evdeydi bugün sabahtan ortancanın toplantısı için birbirimize attık topu ama yine bende kaldı önce sen git sporuna ben işe geç giderim ama geç gelirim mahrum kalırsınız dedi :)) olsun dedim baktıki olmuyor benim para kazanmam gerek sen bir gün sporuna gitmesende olur demi dedi.. okuldaydım yani... gurur duyarak geldim yine maşallah diyeyimde kızıma... sınıfta 2. okulda 15. olarak seviye tespit sonuçlarını aldım... off ay sonuna panayır varmış anam bir tencere dolma yapacağım :o)) tüm sınıf hatta... okula gelir amaçlı yapılıyormuş bu... her sınıf başka bir yiyecek yani.. başımıza iş aldık yine olsun değişiklik olur...kendimi biraz toparlasaydım bende bir stand açardım okul yararına ama içimden ne takı yapmak geliyor nede başka bir şey... seneye sağlıklı olursak inşallah diyelim...ay yazıyorum ama bakalım bu mesajı yollayabilecekmiyim.. reyhan ablam kopmuş gitmiş farkındayız ablacım ama elimizden bir şey gelmiyorki.. cedric yok gelemedi... site desen gidiyor.. mersacık hiç haber veremedi.. hepimiz koptuk aslına bakarsan...

Back
X