Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Görmüşüm aslında canım ama eklememişim 🙈 şimdi notlarıma ekliyorum ✌️
Sagol kaptancim 😉 ben de cok erken yaziyirum ya menuyu obdan gizunden kacmistir diye dusundum. Bu hafta da hergun spora devam ama 10000 adimi birakiyirum, surekli evde olunca cok Orluyir adimi tamamlamak. Ama hergun spor yapacagim yine 👍

canım pzts çrş cmts menü ve spor listeleri grubu ilk sayfasındaki sporlar sayılıyo, diğer yaptığın her spor da puan olarak ekleniyo haftalık hanene cnm evet adım olarak 10 bin ve üstü

ayyy hadi bakalım kuzum diyetin de sporun da süperdi güzel haberler alırsın inşallah :KK200:

Ayyyy cankuşum çok sevindiiimmm hayırlı olsuun :KK68:afiyet de olsuun :KK200:
Sagol askkusum sen nasilsin 😍

Mathilda03 Mathilda03 ortim nerelerdesin? Umarim kacamak yapmiyorsundur.

Bugunku menum -16 mart
08:00- 2 yumurta ve karabugday unundan krep, 10 zeytin, 2 yk humus, salatalik.
12:00- 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 2 tavuk butu, salata, haslanmis patates. Muz.
15:30 -elmali badem sutlu haslanmis yulaf lapasi.

Spor: 30 dk kardio: 150p
100 ziplama: 20p
Toplam : 170 puan
Cherry Mom Cherry Mom Mathilda03 Mathilda03 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kuzum menüm çok güzel afiyet olsun

16 mart salı
14:00 ezogelin çorbası
18:00 1 karton bardak nesfit
20:00 4 parca kanat biraz patates salata ve 1 adet çiğköfte

Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari 👍. Sporu yazmamissin ortim, spor yok mu?

Verirsin canim cumaya kadar. Umarim huzel vakit gecirmissinizdir haftasonu ❤️

Güzel geçti valla yorgunluğunu attım iyi geldi 😊😊

Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari 👍. Sporu yazmamissin ortim, spor yok mu?

Inş gider kuzum spor yok maalesef bu saatte de yapasım gelmiyo anca yemek ye bulaşıkları hallet bi sigara iç dinlen derken böle oluyo

Güzel geçti valla yorgunluğunu attım iyi geldi 😊😊

Inş gider kuzum spor yok maalesef bu saatte de yapasım gelmiyo anca yemek ye bulaşıkları hallet bi sigara iç dinlen derken böle oluyo
Iyi geldiyse ne guzel, iyiki gitmissiniz 😉

Benim de var biryerlere gidesim de burda butun otel/restauran/havuz/spor salonu heryer kapali yine off. Bunaltti artik su virus ve onlemleti.

Neyse insallah birgun yine normal hayatimiza donecegiz.
O zaman yarin sporu aksama birakma ortim 😉

Ben ve depresyonum geldik :cry:
Ben hala artıdaym çok moralim bozuk :KK42:
Yarından itibaren detoksa başlamam lazm
Bugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?

Salı menüsü

Sahur bir bardak süt, bir bardak Filitre kahve, 2 yk bal kaymak, 2 ceviz, 1 muz

İftar
3-4 kepçe kuru fasulye, 1 kase salata, 3 YK dereotlu yoğurt, elim kadar etli ekmek

11000 adım 110 p
1350 zıp 270 toplam 380 puan dur 100 daha zipliyayim da 400 olsun)
Zıpladim😂😂 toplam 400 puan Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @_Reyyan @karabiber01
(Şu henüz 1 lt oldu.Cay içmedim bugün su icebilmek için.Simdi çocukları yatırırken uyurum muhtemelen🙈)
Allah kabul etsin canim. Heyy masallah hem oruc hem de hem de spora bak, harikasin 🧿

Depresyonun hanım ağa gibi önden geliyo🤭 lapa falan mı yapsan acaba canım?

Bugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?
Kabağım var kabak düşünüyorum kızlar ve tek öğün yapcm erken yicem saat 16 da yerim 2 gün kapatırım günü

Back
X