- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.381
Sagol kaptancimGörmüşüm aslında canım ama eklememişimşimdi notlarıma ekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kaptancimGörmüşüm aslında canım ama eklememişimşimdi notlarıma ekliyorum
![]()
Kesinlikle oyle kaptancim.Aynen canım hastalarımız var maalesef sağlık olmayınca hiç birşeyin anlamı olmuyor dikkat edelim![]()
Sagol askkusum sen nasilsincanım pzts çrş cmts menü ve spor listeleri grubu ilk sayfasındaki sporlar sayılıyo, diğer yaptığın her spor da puan olarak ekleniyo haftalık hanene cnm evet adım olarak 10 bin ve üstü
ayyy hadi bakalım kuzum diyetin de sporun da süperdi güzel haberler alırsın inşallah
Ayyyy cankuşum çok sevindiiimmm hayırlı olsuunafiyet de olsuun
![]()
Cok sukur canim benim sen nasilsinNe güzel canım yavaş yavaş düzene giriyor herşey.
Cok sukur kaptanim ya kilo da duzene girerse cok cok mutlu olacagimSelam canım hayırlı olsun yavaş yavaş tüm düzenin oturuyor![]()
Sagol canim artik kendime gore duzenliyorum ogleyiSelam canim. Ohh ne guzel , afiyet olsun
Bekleyip ailecek yemek en guzeli canim tabikiAcıktm eşim yolda yemek bana ben yemeğe bakıyorum![]()
oyy maşallah kuzum,yağdan verdiğin için de tebriklerDoktordaki kilom 72.2 geldim evdeki 1 kilo fazlayım, inşallah orticiğim
annemle avm ye gittik canımSagol askkusum sen nasilsin![]()
Mathilda03 ortim nerelerdesin? Umarim kacamak yapmiyorsundur.
Bugunku menum -16 mart
08:00- 2 yumurta ve karabugday unundan krep, 10 zeytin, 2 yk humus, salatalik.
12:00- 1 kase sebzeli mercimek corbasi, 2 tavuk butu, salata, haslanmis patates. Muz.
15:30 -elmali badem sutlu haslanmis yulaf lapasi.
Spor: 30 dk kardio: 150p
100 ziplama: 20p
Toplam : 170 puan
Cherry Mom
Mathilda03
Hedef60kgolmak
Verirsin canim cumaya kadar. Umarim huzel vakit gecirmissinizdir haftasonuDeryaOnDiet yok kuzum kaçamak yapmıyorum hala haftasonu fazlamı vermeye çalışıyorum
nasıl ac gibi yediysemm artik
Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari16 mart salı
14:00 ezogelin çorbası
18:00 1 karton bardak nesfit
20:00 4 parca kanat biraz patates salata ve 1 adet çiğköfte
Cherry Mom
DeryaOnDiet
Verirsin canim cumaya kadar. Umarim huzel vakit gecirmissinizdir haftasonu![]()
Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari. Sporu yazmamissin ortim, spor yok mu?
Depresyonun hanım ağa gibi önden geliyoBen ve depresyonum geldik
Ben hala artıdaym çok moralim bozuk
Yarından itibaren detoksa başlamam lazm
Iyi geldiyse ne guzel, iyiki gitmissinizGüzel geçti valla yorgunluğunu attım iyi geldi
Inş gider kuzum spor yok maalesef bu saatte de yapasım gelmiyo anca yemek ye bulaşıkları hallet bi sigara iç dinlen derken böle oluyo
Bugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?Ben ve depresyonum geldik
Ben hala artıdaym çok moralim bozuk
Yarından itibaren detoksa başlamam lazm
Allah kabul etsin canim. Heyy masallah hem oruc hem de hem de spora bak, harikasinSalı menüsü
Sahur bir bardak süt, bir bardak Filitre kahve, 2 yk bal kaymak, 2 ceviz, 1 muz
İftar
3-4 kepçe kuru fasulye, 1 kase salata, 3 YK dereotlu yoğurt, elim kadar etli ekmek
11000 adım 110 p
1350 zıp 270 toplam 380 puan dur 100 daha zipliyayim da 400 olsun)
Zıpladimtoplam 400 puan
Cherry Mom
Hedef60kgolmak @_Reyyan @karabiber01
(Şu henüz 1 lt oldu.Cay içmedim bugün su icebilmek için.Simdi çocukları yatırırken uyurum muhtemelen)
Depresyonun hanım ağa gibi önden geliyolapa falan mı yapsan acaba canım?
Kabağım var kabak düşünüyorum kızlar ve tek öğün yapcm erken yicem saat 16 da yerim 2 gün kapatırım günüBugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?