Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam , listeye bakmak istedim ama bulamadım. 21 günlük water fastinge girdim ben de zira 4 aydır her gün diyet bozduğum icin kilo veremiyorum. Buna bir dur demek lazımdı. Temmuzdan Ocak ayına kadar 83 den 66.5 kiloya düşmüştüm. Ocaktan sonra kendimi pek tutamadım :/ yaza da az kaldı. Ne zaman motivasyonum eksik olsa burada yazılanlar okuyordum. Simdi direk uye olup yazdım . 21 gunum var , kilo 71. :KK43:
Merhaba
Liste ? Takım listesinden mi bahsediyorsunuz acaba biraz önce paylaştım eğer oysa :)
Ocak ayında çokkk güzel kilo vermişsiniz tebrikler 🤩🤩
İsterseniz takım içinde olabilirsiniz sohbet vs motivason olur size,isterseniz takımda resmi listelere girip yarışadabilirsiniz 🤗
1.sayfada genel işleyişimiz kurallarımız var bir bakın isterseniz formumuz var yine orada doldurursunuz :)

Yaw ben gercekten inandim simdi senin vücudun cok ödem fln tuttuguna cok oynuyor senin agirligin su içince, yok wc ye cikinca fln, aslinda iyi bir sey sanki ha ne dersin, demek ki ödem atıcı cay ya da bsgirsak calistirici seyler cok yarar sana.
Aynen canım çözdüm olayı o yüzden suyumu içesim geldiğinde içiyorum
Sporda ödemimi alıyor
Yeşil çay içmeye başladım bu gün bakalım oda fayda eder inşaAllah
Bide emzirmeye avantaj görüyorum
Gerçi çok emmiyo ama yinede faydası vardır

Maşallah kuzum 😍

Harikaa 😍😍

💪Çok güzel canım❤️

💪😍 Çok iyi canım kilolarımız çok yakın

❤️😍Leblebici kız harikasın 😂

Oh maşallah 🧿😍

Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme 😍❤️

Maşallah kuzum 😍🧿

Maşallah canım ❤️😍

😍😍😍😍 Çok çok maşallah canım 🧿

Harika canım ❤️😍💪

Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana 😍😍😍

Mızmızım 😍 yine vermişsin 1 kilo ❤️❤️🧿
Tenkyü 🤣🤣🤣

Sarilalim bacim:KK74: niye boyle oldu bu hafta diye de sizlanamiyorum cunku zaten hep 300 500:confused: spor, su koymaliyim ustune:rolleyes: haydi toparlanalim bu hafta.

Canim 30 day shred var jillian, indirilebiliyorsa sitelerden cunku youtube dan kalkti, chloe diye bir kiz var, aslinda cok var ne istedigine bağlı
Fat burning workout mu, morning cardio mu, abs shaping fln mi, 10 dk dan 1 saate kadar...

Yaw ben gercekten inandim simdi senin vücudun cok ödem fln tuttuguna cok oynuyor senin agirligin su içince, yok wc ye cikinca fln, aslinda iyi bir sey sanki ha ne dersin, demek ki ödem atıcı cay ya da bsgirsak calistirici seyler cok yarar sana.
Chloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim😊

Chloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim😊
Ip atla inanılmaz yağ yakıyor cnm

Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum 🤩
Simit aklımda kalan :KK53: :))))
O zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruz😂😂 Bi de onu deneyelim 😂 ummhnisa ummhnisa
Canım inşallah haftaya 600 ve üstü giderse alırım ordan Bi mezuniyet
Amaaa belmayne belmayne cim gibi hiç gitmeden devam ederim:KK24:

Yaa bende anlamıyorum ama mesela afyondayken su günde 1 yada 2 bardak içtim hep beyaz ekmek yedim spor hiç yapmadım ve 3 hafta sonra döndüğümde eksideydim
Yahu bu nasıl oluyor yaa😳 maşallah diyim canım 🧿Ben azıcık kaçamak yapsam hemen yansır basküle🥴
Canım fitness partnerim e de bakabilirsin youtube dan. Güzel videoları var. Çok zorlayıcı değil

Back
X